Titta Jokinen 23.2.1951, näyttelijä

Horoskooppi 8/2015
(Päivitetty: )
Teksti:
Ulla Palomäki

Kalat

(19.2.–20.3.)

Nyt on sinun vuorosi lopettaa haihattelut ja unelmointi ja ryhtyä hoitamaan käytännön asioita. Sinulla voi olla kädet täynnä työtä nikkaroidessa tai joudut siirtelemään tavaroita. Käsityöt ja ihanat materiaalit kiinnostavat ja saat osoittaa niissä luovuutesi. Suurten tunteiden aika on toistaiseksi ohi ja nautit lämpimästä takkatulesta.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Saat elämääsi kaivattuja selkeitä linjoja ja olet enemmän oma itsesi kuin viime viikkoina. Kaikki hyssyttely, odottelu ja liika varovaisuus saavat jäädä. Saat tehdä niitä tehtäviä, joissa parhaat puolesi tulevat esiin. Huomaat monen pitävän sinusta ja saat karismalla paljon aikaan. Vetovoima näkyy myös ihastumisten määrässä.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Vetäytymisen tarve iskee sinuun voimakkaasti ja alat unohdella asioita ja käyttäytyä etäisesti. Kaikki sujuu hyvin jos ymmärrät ottaa itsellesi aikaa tai vähän lomailla kaukana kaikesta. Tämä olisi erinomainen jakso aktiivilomailuun. Ryhmälomakin sopii siihen tarkoitukseen. Salaperäisyys tekisi hyvää tunne-elämällesi.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Vaihtelunhalu alkaa kolkutella ja siirryt nopeasti tehtävästä tai harrastuksesta toiseen. Nyt voi olla aika kokoontua suurella joukolla ja saatat liikkua massatapahtumissa tai paikoissa, joissa kokoustetaan. Olet kykenevä vetämään hanketta, jossa pidät monista langoista kiinni. Persoonallinen ystäväsi ottaa yhteyttä pitkästä aikaa.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Sinuun alkaa tulla lisää ruutia rennomman jakson jälkeen. Haluat haasteita tulevina viikkoina ja se näkyy monella tapaa. Ensinnäkin voit ryhtyä viimein kuntokuurille, jota olet harkinnut jo pitkään. Sinun on nyt helppo löytää todella miellyttävä liikuntalaji. Kannattaa tarttua myös työn haasteisiin, vaikka ristiriitojakin näkyy.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Seikkailunhalusi herää rytinällä ja lähdet herkästi liikkeelle ja ulkoilemaan. Matka on todennäköinen nyt tai lähiviikkoina. Olet julistavalla mielellä ja tartut innokkaasti lempiaiheeseesi. Itseluottamuksesi on erittäin kor-
kealla, mikä se merkitsee sitä, että näyt ja kuulut minne menetkin. Rakkauselämäsi saa uutta tulta ja tuppuraa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Jokin hankinta tuntuu yhtäkkiä tarpeelliselta. Tai sitten hankinnan pohdinta loppuu ja se toteutuu viimein. Olet altis tekemään rohkean ratkaisun taloudessasi ja siihen voi liittyä toinen henkilö. Jos se ei toteudu juuri nyt, niin ehkä lähiviikkoina. Suhde-elämään voi tulla mutkia matkaan epäsuotavan ihastuksen muodossa.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Sinulla alkavat todelliset tohinat. Elämääsi vyöryy asioita, aiheita ja ihmisiä, jotka laittavat sinut liikkeelle. Et enää tyydy status quohon vaan kaipaat kokemuksia ja väristyksiä eli elämisen tunnetta. Työelämäkään ei tunnu neutraalilta vaan keskinäiset sympatiat ja antipatiat ovat suuremmassa roolissa. Sama pätee suhteissa.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Vapauden tunne jää taakse, sillä et voi paeta velvollisuuksia. Ehkä joudut oikein tositoimiin, ahertamaan kunnolla, ja vieläpä ilman tietoa siitä, mihin se johtaa. Usko pois, kova työnteko ei ole turhaa, vaikka tuottaa hedelmää vasta myöhemmin. Haluat lämminhenkisyyttä arkeesi. Siksi kannattaisi sisustaa työpaikkaa uskaliaasti väreillä.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Viime viikkojen uuvuttavien vaiheitten jälkeen sinulle koittavat vapaammat ajat. Saat enemmän tilaa tulla ja mennä oman tahtosi mukaan. Työ ei niinkään kiinnosta, vaan lähdet vapaa-ajalle ja rakkaisiin harrastuksiin niin usein kuin mahdollista. Lähiviikot ovat todella mielenkiintoisia ja rakkaudessa voi tapahtua ihan mitä tahansa.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Harmoninen tasaisuus on tipotiessään, sillä saavuttamisen tarve herää sinussa voimakkaasti. Haluat itsellesi aseman, joka sinulle mielestäsi kuuluu ja voit jopa rähinöidä sen eteen. Työpaikalla suhde ylempään tahoon on koetuksella nyt ja tulevina viikkoina. Saat sen sijaan paljon aikaan käyttämällä energiaa ja vuodattamalla hikeä.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Viimeaikainen tahtisi alkaa hiipua ja viipyilet enemmän paikoillasi. Ehdit katsella enemmän ympärillesi ja huomaat puutteet tavaroissa. Voi olla, että juuri nyt haluat ympärillesi runsautta ja lämpimiä värejä. Se näkyy hankinnoissa. Hanki haluamasi ruokaresepti, sillä voit saada inspiraation ruoanlaittoon. Matka alkaa pian maistua.

X