Horoskooppi 9.–16.2.2017

Jaa kaverilleTilaa Seura
© juha harju

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Sinulla on paljon virtaa maailmanvalloitukseen, joka voi tapahtua myös kotikulmilla. Otat haltuusi liikuntavälineitä, kuten sukset, sauvat tai pelimaila. Sinulla on rohkeutta sijoittaa sanasi niin, että viestisi menee suoraan perille, ja saat selvitettyä monta solmua. Suhteet sujuvat muutenkin vauhdikkaasti.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Kätesi kaipaavat konkretiaa ja materiaalien kosketusta. Voit joutua puuhastelemaan kaikenlaista. Ostaminen kiinnostaa myös, ja värikäs esine tai vaate tekee sinuun vaikutuksen. Joudut olemaan suurimmaksi osaksi taustalla, tai olet kiinnostunut läheisen ongelmista tai auttamisesta yleensä. Rakkaus saa tulta keittiössä.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Mars ja Venus merkissäsi tuovat sinulle valtavasti intohimoista energiaa. Et suhtaudu mihinkään välinpitämättömästi, vaan näet kaikessa jotain, minkä puolesta taistella tai tuntea voimakkaita tunteita. Tämä tuo särmikkyyttä niin työelämään kuin vapaa-ajallekin. Rakkauselämäsikin on kuohahtamassa pitkän tauon jälkeen.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Energiatasosi on melko alhaalla, joten ei kannata yrittää komeita urheilusuorituksia tai itsesi ylittämistä muulla tavoin. Voit kuitenkin löytää itsestäsi luovia voimavaroja ja musiikillista ymmärrystä. Veri vetää myös nauttimaan paikasta, jossa vallitsee rauha tai jossa on henkistä sivistystä. Olet hiukan ulalla tunne-elämässä.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Ympyräsi laajenevat, ja joudut jakamaan huomiotasi. Välillä on jopa hektistä, ja saat odottamattomia yhteydenottoja. Sinulla on mahdollisuus kehittää verkostojasi aivan uudella otteella, ja toimit innostuneessa ilmapiirissä. Osallistutko maailman parantamiseen jollain tavoin? Nyt ei ole aika tunnelmoida kahden kesken.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Teet kaiken spontaanisti ja tunteella, ja tästä syntyy myös vastakkainasetteluja. Jos et pidä jostain, sanot sen harvinaisen suoraan, mikä ei ole sinulle tyypillistä. Ryhdyt tekemään lujasti työtä pitkäaikaisen tavoitteesi eteen, ja edistyt siinä hyvin nopeasti. Lähiviikkoina on aika toteuttaa asioita, ei vain haaveilla niistä.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Seuraavien viikkojen aikana olet suuntautunut korkealentoisiin sfääreihin. Se tarkoittaa kiinnostusta yhteiskuntaan, politiikkaan tai hienoihin kulttuuririentoihin. Suuntaat katsettasi kaikin tavoin ylöspäin, ja odotat myös tunnustusta itsellesi. Matkustat ehkä kauas tai suunnittelet matkaa, josta ei puutu romantiikkaa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Raha-asiat vievät huomiosi, ja olet alttiimpi tekemään niiden osalta reippaita ratkaisuja. Se ei ole sinulle lainkaan tyypillistä, ja ihmettelet itsekin tekojasi jälkeenpäin. Sumplit sitä, kenelle kuuluu mikäkin taloudellinen vastuu, ja myös työympyröissä tehdään laskelmia. Tunne-elämässä väreilee kielletyn hedelmän maku.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Yhteistyön tahti kiihtyy moneksi viikoksi. Sinun on oltava kuulolla koko ajan, sillä sinulle esitetään kovia vaatimuksia. Olet myös itse terävöitynyt, puhut painokkaammin, ja esität näkemyksesi suoremmin. Energiaa sinulla on enemmän kuin tarpeeksi, ja teet kaiken arvokkaasti. Lähiviikot ovat erittäin mielenkiintoisia suhde-elämän kannalta.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Näyttää siltä, että laitat kaiken energiasi ahertamiseen. Työssäsi on innostunut vire, ja teet paljon aloitteita. Älä odota vielä palkintoja, sillä raavaan työn aika on nyt ja lähiviikkoina. Jokin terveyssuuntaus voi viedä mukanaan, ja kuntoilukin saattaa liittyä siihen. Suhteissa on arkisia puolia, joita täytyy hoitaa kuntoon. Tunnusta virheesi.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Saat planeetat puolellesi, ja koet paljon onnistumisia. Esilläolo onnistuu myös, ja näytät vauhdikkaan puolesi muille. Työelämä sujuu poikkeuksellisen dynaamisesti, ja mielipiteitä vaihdetaan tiuhaan tahtiin. Harrastuselämäsi muotoutuu mielenkiintoiseksi, ja luova tai tulinen harrastus kiinnostaa. Rakkauselämäsi saa tulta alleen.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Olet vinhan järjestelyvimman pauloissa, ja kotisi tavarat saavat kyytiä. Lähiviikkoina teet ehkä suurimman raivauksen pitkiin aikoihin. Sinulla on energiaa aloittaa liikuntaharrastus, jossa on poikkeuksellista vauhtia, mutta pahimmassa tapauksessa laitat energiasi riitelyyn. Rakkaussuhteessa on ylä- ja alamäkiä, ota aikalisä.

X