Kuukausihoroskooppi: Elokuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan elokuun 2023 aikana on tapahtuu.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä elokuussa 2023 on luvassa.

Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan elokuun 2023 aikana on tapahtuu.
Teksti: Paula Joentaus

Mikä on sinun horoskooppimerkkisi? Lue tähtimerkkisi ennuste – Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, millainen elokuu 2023 sinua odottaa.

Oinas (21.3.–20.4.)

Asiat eivät nyt etene toivomallasi tavalla tai niin ripeästi kuin haluaisit. Harmittelun sijaan pohdi, mitä aidosti haluat elämääsi. Ole rehellinen itsellesi. Vastaus saattaa yllättää ja rohkaista sinua tavoittelemaan jotain aivan muuta.

Härkä (21.4.–21.5.)

Jakson verkkaisuus tuo mielenrauhaa. Saat harkita päätöksiäsi ilman pelkoa siitä, että tilaisuudet ovat vaarassa livetä sormista. Luot pohjaa tulevalle ja punnitset asioita eri kanteilta. Hillitse omistushaluasi etenkin ihmissuhteissa.

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Asiat tuppaavat nyt jumittamaan muillakin, mutta sinulle se on erityisen vaikeaa sietää. Älä anna turhautumiselle liikaa tilaa vaan keskity vaalimaan ihmissuhteitasi. Ympäröi itsesi ystävillä ja vietä laatuaikaa rakkaittesi kanssa.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi 2023 ja Jäniksen vuosi

Kiinalaisen horoskoopin mukaan vuosi 2023 on jäniksen vuosi. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Rapu (22.6.–22.7.)

Olet pääsemässä kiinni piilevään potentiaaliisi. Sinusta on kuoriutumassa se versio itsestäsi, jonka olemassaolon olet aina aavistanut mutta jota et kenties ole rohjennut vielä esitellä koko loistossaan. Upea, voimaannuttava jakso.

Leijona (23.7.–23.8.)

Kohdatessasi haasteita arvioit tilanteen ja nouset sitten sen tasalle tai ylikin. Otteesi ovat vakuuttavat, ja moni epävarmempi tukeutuu nyt sinuun. Vaikka määrätietoisuutesi tuo tulosta, rakkaudessa kannattaa olla hienovaraisempi.

Lue myös: Horoskooppi 2023 – Arki, raha ja rakkauselämä! Lue horoskooppimerkkisi koko vuoden ennuste

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi.

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi. Mitä vuosi tuokaan tullessaan? © iStock

Neitsyt (24.8.–22.9.)

Ihmissuhteissasi voi nyt tapahtua luopumista tai etääntymistä ilman draamaa tai sydänsuruja. Kaikkia suhteita ei vain ole tarkoitettu kestämään ikuisesti. Älä torju saamiasi ehdotuksia suoralta kädeltä. Niissä voi piillä kultajyvä.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Loistosi ja karismasi ovat nyt aivan omaa luokkaansa. Valloitat sydämiä ja hurmaat leikkisyydelläsi ja henkevyydelläsi. Et ole erityisen tavoitehakuinen mutta saat silti suuria aikaan. Ainoa haaste voi olla päätöksenteon vaikeus. 

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Jakson keskiössä ovat sopimukset, ehdotukset ja sitoumukset. Suhtaudu niihin uteliaasti ja unohda hetkeksi liika epäluuloisuus. Vaali positiivista mielialaa ja viljele optimismia. Harjoittele näkemään mahdollisuuksia uhkien sijaan.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Tyytymättömyytesi joitakin sitoumuksiasi kohtaan voi nyt nostaa päätään. Kiukuttelun sijaan mieti, mitä niille olisi tehtävissä. Niiden laiminlyönti ei ole oikea vaihtoehto. Päätä siis, mihin haluat muutosta ja ryhdy sitten toimiin.

Kauris (22.12.–20.1.)

Asiat muovautuvat kuin taikina käsissäsi, ja voit taivutella niitä haluamallasi tavalla. Tilanteet ja neuvottelut kääntyvät eduksesi, ja saat nyt toivomasi pienin ponnistuksin. Jakson tahti ja ilmapiiri sopivat sinulle loistavasti.

Vesimies (21.1.–18.2.)

Jokainen ärsyttävältä tuntuva viivästys tai mutka hankkeissasi on lahja valepuvussa, sillä ne pakottavat sinut harkitsemaan seuraavaa askeltasi perusteellisemmin tai omaksumaan uusia tapoja toimia. Pura paineita mukavassa seurassa.

Kalat (19.2.–20.3.)

Jakso on kannaltasi hedelmällinen ja onnekaskin. Osaat ja uskallat tarttua eteesi tuleviin tilaisuuksiin, ja asioille, joita haluat pohtia huolellisemmin, tuntuu järjestyvän sopivasti aikaa. Ihmissuhteissa kipinöi hyvällä tavalla.

Lue myös: Tietovisa! Tunnetko horoskoopit ja tähtimerkkien salat? Tähän kinkkiseen visaan tietävät vastaukset vain todelliset horoskooppigurut!

Tietovisa horoskooppi ja tähtimerkki - oletko taitaja?

Onko sinulla astrologia, tähtimerkit ja horoskoopit hallussa? © istock

Kiinnostuitko? Tilaa Viva-lehti

X