Kuukausihoroskooppi: Heinäkuu 2021 – Lue oma horoskooppisi!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Kuukausihoroskooppi
Mitä tähdet lupaavat sinun tähtimerkillesi? Lue Vivan kuukausihoroskooppi. © iStock
Tässä Viva-lehden huippusuosittu kuukausihoroskooppi ja heinäkuun ennuste tähtimerkeille.

Mikä on sinun horoskooppimerkkisi? Lue ennuste – Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, millainen on tähtimerkkisi heinäkuu 2021.

Oinas (21.3.–19.4.)

Tähdet suosivat sinua lähes kaikissa hankkeissasi, mutta aivan erityisen hyvin menee ihmissuhderintamalla. Parisuhteessa olevat kokevat uuden kuherruskuukauden, ja sinkuille riittää tarjokkaita. Voit myös löytää uuden sydänystävän.

Härkä (20.4.–20.5.)

Joudut ehkä välikäteen eräiden läheistesi kiistassa. Oikeudenmukaisuutesi ja rauhallisuutesi auttavat sovun saavuttamisessa. Muista myös terve itsekkyys ja varaa tarpeeksi aikaa omille mielenkiinnon kohteillesi ja rentoutumiselle.

Lue myös: Seuran suuri kesähoroskooppi 2021 ennustaa tunnelmat ja tapahtumat

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Olet nyt sekä henkisesti että fyysisesti mainiossa vireessä ja osallistut kernaasti erilaisiin aktiviteetteihin. Sosiaalinen elämäsi on vilkasta. Järjestät mielelläsi toimintaa ja kokoontumisia ja tartutat innostuksesi myös muihin.

Rapu (21.6.–22.7.)

Kaipaat hieman nostetta elämääsi. Jätä huoletta arkipäiväiset asiat ja pakkopullalta maistuva tekeminen niin vähälle kuin mahdollista ja salli itsellesi sen sijaan jotain erityistä ja piristävää. Hemmottele itseäsi häpeilemättä.

Leijona (23.7.–22.8.)

Jos olet toiminut arvojesi vastaisesti, nyt on aika panna moiselle stoppi. Jos asia on näin, kaikki tekeminen tuntuu tahmealta ja innottomalta. Kun otat täyden potentiaalisi ja aidon persoonasi käyttöön, tuntuu kuin saisit siivet.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Olet tavallista tunteellisempi, ja sensuelli puolesi nousee pintaan, kunhan annat sille tilaisuuden. Itseilmaisusi on viehkeää, ja vedät puoleesi paljon huomiota. Tunnet ehkä halua kehittää itseäsi. Miten olisi jokin luova projekti?

Vaaka (23.9.–23.10.)

Osaksesi on tulossa paljon menestystä, ja sinun tehtäväsi on etsiä tasapaino kaiken välille siten, että saat nauttia seuraelämästä, rakkaudesta, omistautumisesta mielekkäille harrastuksille ja projekteille ajamatta itseäsi piippuun.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Jokin ongelma on voitettava ennen kuin voit täysin rentoutua. Tartu siihen siis rohkeasti ja pane kaikkesi peliin asian ratkaisemiseksi. Käytä älyäsi ja luovuuttasi. Jälkeenpäin huomaat kasvaneesi ja itseluottamuksesi vahvistuneen.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Olet jonkinlaisella vedenjakajalla. Jokin ennen tärkeä asia jää histo­riaan, mutta olet niin innoissasi uusista mahdollisuuksista, hankkeista tai tuttavuuksista, ettet ehkä kiinnitä asiaan suurempaa huomiota. Kuuntele kokeneempia.

Kauris (22.12.–19.1.)

Sosiaalinen elämäsi vilkastuu, ja tuttavapiiriisi voi ilmestyä aivan erityisen kiintoisa tapaus. Parisuhteessa olevien kannattaa höllätä kontrollintarvettaan ja antaa välillä kumppanin pitää ohjia. Rahaa voi kesällä kulua ennakoitua enemmän.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Sinulla riittää tarmoa, ja saatatkin haaveilla riippumaton ja kirjan sijaan aktiivisemmasta menosta. Pursuat hyvää tahtoa ja luovuutta ja saatat hakeutua vaikkapa vapaaehtoistyöhön tai ottaa jonkun tukea kaipaavan siipiesi suojiin.

Kalat (19.2.–20.3.)

Elämäsi soljuu eteenpäin harmonisena ilman isoja harmeja. Nyt kannattaa omistautua sellaiselle tekemiselle, joka tuottaa sinulle iloa ja jonka tekemistä olet aiemmin siirtänyt ajanpuutteen vuoksi. Rakkaus ja kiintymys kukoistavat.

Kuukausihoroskooppi on julkaistu ensi kerran Viva-lehdessä 6/21.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2021 – Tällainen on horoskooppimerkkisi uusi vuosi: arki, raha-asiat ja rakkauselämä

Kiinnostuitko? Tilaa Viva-lehti

X