Kuukausihoroskooppi: Heinäkuu 2022 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Jaa artikkeliLähetä vinkki
kuukausihoroskooppi heinäkuu 2022
Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä heinäkuussa on luvassa. © iStock
Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan heinäkuun 2022 aikana on tapahtuu.

Mikä on sinun horoskooppimerkkisi? Lue tähtimerkkisi ennuste – Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, millainen on heinäkuu 2022 sinua odottaa.

Oinas (21.3.–20.4.)

Jakso on sinulle etenkin rakkauden juhlaa. Romanttisen rakkauden ohella myös ystävyys- ja perhesuhteet kukoistavat. Mahdollisiin ongelmiin suhtaudut rakentavasti ja kärsivällisesti. Lähelläsi on hyvä olla ja seuraasi tavoitellaan.

Lue myös: Kesän 2022 horoskooppi – Lue tähtimerkkisi ennuste, tällaista suvea kesähoroskooppi sinulle lupaa!

kesän 2022 horoskooppi

Millainen horoskooppimerkkisi kesä 2022? Kertooko ennuste tähtimerkillesi näin tulevasta: ”Pursuat ideoita ja innostusta, ja varsinkin alkukesästä jokin suunnitelmasi tai projektisi saattaa lähteä huimaan lentoon.” © iStock

Härkä (21.4.–21.5.)

Vakiintuneiden suhde voi joutua jonkinlaiseen testiin, tai pintaan voi nousta jännitteitä, mutta hyvä tahto ja rehellisyys auttavat voittamaan vaikeudet. Sosiaalinen elämäsi on rikasta ja saattaa tuoda elämääsi jopa sielunkumppanin.

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Luontainen levottomuutesi helpottaa, ja seikkailujen sijaan viihdyt tavallista paremmin kotosalla perheen ja ystävien parissa. Ehkä jokin hyvinvointiin liittyvä projekti kiinnostaa. Parisuhteeseen voi tulla uusia sävyjä ja syvyyttä.

Rapu (22.6.–22.7.)

Joku kaipaa tukeasi vaikeassa tilanteessa. Pelkkä rauhallinen läsnäolosi on kuin hoitavaa balsamia. Jakson parasta antia ovatkin kohtaamiset, joissa ollaan aidosti läsnä ja isojen asioiden äärellä. Auttaessasi saat itsekin paljon.

Leijona (23.7.–23.8.)

Elämäsi on tavalla tai toisella laajenemassa. Ehkä kuvioihin ilmestyy uusi kiehtova tuttavuus, projekti tai harrastus. Parisuhteessa voi esiintyä pientä kahnausta tai kiistaa siitä, mihin yhteistä aikaa tai muita resursseja käytetään.

Neitsyt (24.8.–22.9.)

Sinulla on loistavat mahdollisuudet onnistua jossain kunnianhimoisessa hankkeessa, mutta se edellyttää selkeitä valintoja ja ehkä uhrauksiakin, sillä kaikkeen mielenkiintoiseen ja houkuttelevaan tekemiseen aika ei mitenkään riitä.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2022 – Arki, raha ja rakkauselämä

Vuosihoroskooppi 2022

Mitä vuosi 2022 tuokaan tullessaan? Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi. © iStock

Vaaka (23.9.–23.10.)

Suhteilta vaaditaan nyt täyttä rehellisyyttä, ja se koskee myös suhdetta itseesi. Jos olet koettanut piilotella jotakin ongelmaa, se paisuu paisumistaan niin kauan että kieltäminen käy mahdottomaksi. Tiedostamisesta lähtee muutos.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Kumppanuudet ovat jakson keskiössä. Rakkaus jaksaa kukoistaa, kun osoitat arvostavasi puolisoasi ja pidätte hauskaa keskenänne. Sinkuilla on mahdollisuus kesäromanssiin, josta kenties kehkeytyy ajan kanssa jotain pysyvämpääkin.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Yltäkylläisyys eri muodoissaan on jakson keskeinen teema. Keksit ehkä ylimääräisen tulonlähteen, tai tuttavapiirisi voi saada mielenkiintoisen lisän. Erilaisia mahdollisuuksia ja onnenpotkuja osuu nyt kohdallesi tavallista useammin.

Kauris (22.12.–20.1.)

Jokin suhde voi nyt aiheuttaa päänvaivaa. Tee voitavasi sen korjaamiseksi. Jos se ei riitä, anna ajan tehdä taikojaan. Siltoja ei kannata polttaa. Raha-asioissa on suotuisa vaihe. Ehkä voisit toteuttaa jonkin pitkäaikaisen haaveen.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi ja Tiikerin vuosi 2022

Tiikerin vuosi alkaa. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Vesimies (21.1.–18.2.)

Löydät nyt yhteisen sävelen jonkun kanssa, ja orastava kumppanuus tuo paljon iloa ja mielenkiintoisia asioita elämääsi. Sinun on nyt helppoa tehdä vaikutus muihin, ja romanttiset valloituksetkin onnistuvat, mikäli sellaisia janoat.

Kalat (19.2.–20.3.)

Elämääsi tulee nyt ilonaiheita odottamattomista suunnista. Pidä siis mielesi avoimena ja jätä kalenteriisi runsaasti tyhjää, jotta olet vapaa nauttimaan yllätyksistä, kun niitä tulee. Jokin virstanpylväs tai läpimurto tekee tuloaan.

Kiinnostuitko? Tilaa Viva-lehti

X