Kuukausihoroskooppi: Heinäkuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan heinäkuun 2023 aikana on tapahtuu.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä heinäkuussa 2023 on luvassa.

Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan heinäkuun 2023 aikana on tapahtuu.
Teksti: Paula Joentaus

Mikä on sinun horoskooppimerkkisi? Lue tähtimerkkisi ennuste – Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, millainen heinäkuu 2023 sinua odottaa.

Oinas (21.3.–20.4.)

Tiedät mitä tahdot ja uskallat myös ottaa sen. Jakso tulvii elämyksiä, nautintoja ja vilkasta seuraelämää, joka voi poikia romanssinkin. Toteutat omapäisesti suunnitelmiasi, mutta sovun vuoksi kannattaa tyytyä pariin kompromissiin.

Lue myös: Kesän 2023 horoskoopit – Lue tähtimerkkisi ennuste, tällaista suvea kesähoroskooppi sinulle lupaa!

Kesän 2023 horoskooppi, lue tähtimerkkisi kesähoroskooppi!

Tässä on kesän 2023 horoskooppi, lue tähtimerkkisi kesähoroskooppi! © iStock

Härkä (21.4.–21.5.)

Jakson alku voi olla hieman hämmentävä. Et ehkä tiedä, mitä sinulta odotetaan, mihin pystyt tai edes sitä, mitä itse haluat. Ei hätää, punainen lanka löytyy, ja asiat selkeytyvät. Jakso sisältää myös ripauksen luksusta. Panosta rakkauteen.

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Heinäkuu on varsin mukava, kunhan hyväksyt ne asiat, joihin et voi itse vaikuttaa. Unohda turha harmittelu ja ota ilo irti siitä, mistä se on milloinkin mahdollista saada. Jaksoa maustaa mukavasti erityisen kiinnostava kohtaaminen.

Rapu (22.6.–22.7.)

Olet mainiossa vedossa: itsevarma, energinen ja tavallista kokeilunhaluisempi. Vedät muiden huomion puoleesi ja olet itsekin avoin tutustumaan uusiin, eri taustoista tuleviin ihmisiin. Romanttisiakin viritelmiä saattaa kehkeytyä.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi 2023 ja Jäniksen vuosi

Kiinalaisen horoskoopin mukaan vuosi 2023 on jäniksen vuosi. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Leijona (23.7.–23.8.)

Minne menetkin, katseet ja huomio keskittyvät sinuun. Moni olisi nyt valmis ojentamaan sinulle vaikka kuun taivaalta, mutta sinulla ei ole hinkua käyttää vetovoimaasi hyödyksesi, vaan haluat huomioida muita ja olla itse antelias.

Neitsyt (24.8.–22.9.)

Sinulla on nyt taipumusta pienentää itseäsi, väheksyä kykyjäsi ja murehtia turhia, joten ei ihmekään, jos mielialasi painuu välillä pohjamutiin. Asennemuutos on paikallaan. Etsi valopilkkuja ja ilon aiheita ja antaudu nautinnoille.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Saavuttaaksesi tavoitteesi joudut hiomaan strategiaasi uusiksi, sillä vanhat konstit eivät vie maaliin asti. Ota tilanne ongelman sijaan älyllisenä haasteena. Rakkauselämäsi kukoistaa, sillä sinä jos kuka hallitset hemmottelun taidon.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Riippumatto ei ole sinua varten, siihen olet aivan liian levoton ja kunnianhimoinen. Olet erityisen luova ja tuottelias ja loistat neuvottelutaidoillasi. Jokin uusi projekti vie mukanaan. Älä silti odota samaa tehokkuutta muilta.

Lue myös: Horoskooppi 2023 – Arki, raha ja rakkauselämä! Lue horoskooppimerkkisi koko vuoden ennuste

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi.

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi. Mitä vuosi tuokaan tullessaan? © iStock

Jousimies (23.11.–21.12.)

Jokin haaveesi on lähellä toteutua, mutta vaatii vielä venymistä, joten nyt ei pidä antaa periksi. Uskoudu unelmastasi jollekulle, joka tukee ja kannustaa. Varaa aikaa ystäville ja rakkaudelle ja heittäydy spontaaniin ilonpitoon.

Kauris (22.12.–20.1.)

Joustavuudella ja avoimuudella saat jaksosta irti enemmän kuin lukkiutumalla totuttuihin suunnitelmiin tai rutiineihin. Anna periksi yllättäviltäkin kuulostaville ideoille ja vastaa myöntävästi kutsuihin. Rakkaus voi nyt yllättää.

Vesimies (21.1.–18.2.)

Sen sijaan että hamuaisit koko ajan uusia kokemuksia, pysähdy hetkeksi ja katso, mitä kaikkea ja keitä sinulla on elämässäsi jo nyt. Tee inventaariota viime aikojen tapahtumista ja sulattele kokemaasi kunnolla. Onni löytyy läheltä.

Kalat (19.2.–20.3.)

Saat tukea pyrkimyksillesi, ja onnikin suosii. Kaikenlainen tekeminen sujuu, mutta valitse silti tarkoin, mihin ryhdyt, sillä vain hankkeet, joissa olet mukana sydämelläsi, hoitavat myös sieluasi. Herätät monissa romanttisia toiveita.

Lue myös: Tietovisa! Tunnetko horoskoopit ja tähtimerkkien salat? Tähän kinkkiseen visaan tietävät vastaukset vain todelliset horoskooppigurut!

Tietovisa horoskooppi ja tähtimerkki - oletko taitaja?

Onko sinulla astrologia, tähtimerkit ja horoskoopit hallussa? © istock

Kiinnostuitko? Tilaa Viva-lehti

X