Kuukausihoroskooppi: Kesäkuu 2021 – Lue oma horoskooppisi!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Kuukausihoroskooppi
Mitä tähdet lupaavat sinun tähtimerkillesi? Lue Vivan kuukausihoroskooppi. © Otavamedia
Tässä Viva-lehden huippusuosittu kuukausihoroskooppi ja kesäkuun ennuste Tähtimerkeille.

Mikä on sinun horoskooppimerkkisi? Lue ennuste – Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, millainen on tähtimerkkisi kesäkuu 2021.

Oinas (21.3.–20.4.)

Moni asiaa kaipaa huomiotasi, mutta liika stressi verottaa voimiasi ja elämäniloasi, joten valitse niiden joukosta vain ne, joihin haluat aidosti panostaa. Muut saavat jäädä odottamaan. Jokin orastava ihmissuhde tuo elämääsi iloa ja ehkä ajan myötä enemmänkin.

Härkä (21.4.–21.5.)

Suunnittelet jotain isompaa projektia, mutta voitettavanasi on muutama este. Älä turhaudu vaan luota siihen, että asiat selviävät, kun aika on oikea. Älä torju yllättävältäkään taholta tulevaa apua. Jakson lopussa puhkeat kukkaan.

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Voit sitä paremmin, mitä paremmassa seurassa olet. Kiinnitä siis huomiota siihen, keihin satsaat aikaasi. Sinun ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan, sillä vanhatkin kumppanukset voivat nyt tavoittaa uudelleen alkuaikojen huuman.

Rapu (22.6.–22.7.)

Luovuutesi ja energiasi virtaavat, ja nyt jos koskaan sinun kannattaa suunnata ne itsellesi tärkeisiin kohteisiin. Älä tuhlaa resurssejasi puolivillaiseen hääräilyyn, sillä nyt voit panna alulle tai saavuttaa jotain todella merkittävää.

Leijona (23.7.–23.8.)

Etsit mielekkyyttä ja merkityksellisyyttä, eikä mikään arkinen ja pintapuolinen riitä tyydyttämään tarpeitasi. Joko laajennat ympyröitäsi fyysisesti, hankit uusia kokemuksia tai perehdyt syvällisemmin johonkin kiinnostavaan asiaan.

Neitsyt (24.8.–22.9.)

Hillitty charmisi ja tahdikkuutesi viehättävät monia, ja tuttavuuttasi tavoitellaankin nyt tavallista runsaammin ja ponnekkaammin. Uusien tuttavuuksien joukosta saattaa löytyä joku sellainen, joka jää elämääsi pidemmäksikin aikaa.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Olet avoin ilolle ja nautinnoille, mikä on upeaa. Et voi kuitenkaan lykätä loputtomiin ikävien velvoitteiden hoitamista ilman että siitä koituu hankaluuksia. Pyri löytämään tasapaino näiden välille. Rakkaus ja ystävyys kukoistavat.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Saatat nyt joutua tekemään kipeitäkin päätöksiä, mutta pitkällä tähtäimellä ne vievät elämääsi oikeaan ja parempaan suuntaan. Panostuksesi läheisiin ihmissuhteisiin palkitaan ymmärryksen, intohimon ja kiintymyksen lisääntymisenä.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Jos olet kokenut tarpovasi suossa, nyt pääset viimein lentoon. Jokin rahaa tai muita resursseja koskeva ongelma ratkeaa. Olet valmis tekemään nopeita ratkaisuja ja intuitiosi tukemana uskallat tarttua eteesi tuleviin tilaisuuksiin.

Kauris (22.12.2–20.1.)

Sinun on aika panna omat tarpeesi etusijalle ja ladata akkujasi. Lepo, hyvä ruoka ja oikea seura hellivät mieltäsi ja kehoasi. Älä väheksy läpikäymiesi asioiden raskautta vaan anna itsellesi myötätuntoa ja tarpeeksi aikaa toipua.

Vesimies (21.1.–18.2.)

Vältä kaikenlaista turhaa valtataistelua, sillä sellainen syö voimiasi ja suistaa sinut helposti epätasapainoon. Keskity mieluummin johonkin itsellesi mielekkääseen tekemiseen ja etsiydy seuraan, jossa voit olla aidosti oma itsesi.

Kalat (19.2.–20.3.)

Jakson alussa saat tarmonpuuskan ja olet muutenkin tavallista tomerampi, joten keskeneräiset tai haastavaksi mieltämäsi asiat kannattaa saattaa silloin loppuun. Jakson edetessä pehmeämpi puolesi ja luovuutesi ottavat enemmän tilaa. 

Kuukausihoroskooppi on julkaistu ensi kerran Viva-lehdessä 6/21.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2021 – Tällainen on horoskooppimerkkisi uusi vuosi: arki, raha-asiat ja rakkauselämä

Kiinnostuitko? Tilaa Viva-lehti

X