Kuukausihoroskooppi: Lokakuu 2021 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Kuukausihoroskooppi lokakuu
Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä lokakuussa on luvassa. © iStock
Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan lokakuun 2021 aikana on odotettavissa.

Mikä on sinun horoskooppimerkkisi? Lue tähtimerkkisi ennuste – Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, millainen on lokakuu 2021 sinua odottaa.

Oinas (21.3.–20.4.)

Sinulla on tapana tulistua ja antaa muiden kuulla kunniansa kohdatessasi vastustusta. Nyt pystyt kuitenkin hillitsemään reaktioitasi tavallista paremmin ja maltat kuunnella myös vastapuolta. Jakso lupaakin hyvää ihmissuhteillesi.

Härkä (21.4.–21.5.)

Olet tunnollinen ja joskus jopa hieman kaavoihisi kangistunut. Nyt huomaat kuitenkin itsesi ja läheistesi hämmästykseksi kaipaavasi vapautta ja seikkailuja. Jonkinlainen irtiotto tulee nyt tarpeeseen ja antaa kaipaamaasi vaihtelua.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2021 – Tällainen on horoskooppimerkkisi uusi vuosi: arki, raha-asiat ja rakkauselämä

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Olet tavallista tasapainoisempi ja kohtaat mahdolliset vastoinkäymiset tyynesti. Osaat ratkaista ongelmat ja kiistat luovasti ja rakentavasti, mistä saat muiltakin kiitosta. Saatat löytää elämääsi aivan uusia kiinnostuksen kohteita.

Rapu (22.6.–22.7.)

Pyri luomaan ja ylläpitämään harmoniaa ihmissuhteissasi ja muutenkin etsimään mahdollisimman stressitöntä elämäntapaa, sillä tunne-elämän myllerrykset verottavat turhaan voimiasi ja elämäniloasi. Elämääsi voi astua uusi tuttavuus.

Leijona (23.7.–23.8.)

Jokin pinnan alla muhinut asia nousee pintaan, etkä enää voi kiistää sen olemassaoloa tai lykätä sen käsittelyä. Se on hyvä, sillä samalla tulet löytäneeksi itsestäsi voimavaroja ja potentiaalia, joista et ole ennen ollut tietoinen.

Neitsyt (24.8.–22.9.)

Nautit nähdessäsi työsi jäljet ja ratkoessasi erilaisia käytännön ongelmia. Saatkin valtavasti aikaan ilman että rasittuisit nimeksikään. Vaara on vain siinä, että tunne-elämä jää liian vähälle huomiolle. Vaali ihmissuhteitasi.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Katseesi kääntyy sisäänpäin, ja teet itsetutkiskelua. Uskallat myöntää, mistä kenkä puristaa ja siivota elämästäsi ahdistavat asiat tai aikansa eläneet uskomukset tai tottumukset. Myös ihmissuhteesi joutuvat nyt suurennuslasin alle.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Sinussa on paukkuja ja energiaa vaikka mihin. Jyllätessään valloillaan tarmosi voi näkyä ylettömänä kilpailuna tai tarpeena saada viimeinen sana. Anna sen auttaa sinua mieluummin tekemään aidosti elämääsi kohentavia päätöksiä ja tekoja.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Vaalit vapauttasi joskus niin paljon, että hienoja asioita jää sen vuoksi kokematta. Harjoittele sitoutumista itsellesi sopivissa asioissa, niin huomaat, miten voimakas työkalu se voi olla. Kuuntele yhtä paljon sydäntäsi ja järkeäsi.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2021 – Katso, mitä Härän vuosi lupaa sinulle!

Kauris (22.12.–20.1.)

Ihmissuhteet vievät nyt aiempaa enemmän sekä aikaasi että huomiotasi, mikä tuo elämääsi lämpöä, touhua ja tunteiden hehkua. Joku henkilö menneisyydestäsi voi muistuttaa itsestään – tai sitten tapaat jonkun uuden, mieltäsi kiehtovan ihmisen.

Vesimies (21.1.–18.2.)

Elämäsi on muuttumassa. Jos olet laiminlyönyt tarpeitasi liian pitkään, ne alkavat muistuttaa itsestään ja tekevät sen omaksi parhaaksesi. Kuuntele, mitä sisimpäsi sanoo ja salli itsesi tehdä asioita ja tekoja, joita aidosti haluat.

Kalat (19.2.–20.3.)

Saat suurta tyydytystä etsiessäsi asioiden ja tapahtumien todellisia merkityksiä. Uit mielelläsi syvissä vesissä ja pohdit isoja asioita. Arkiset pikkuharmit eivät nyt hetkauta. Jokin suuri oivallus voi näyttää suuntaa tulevalle.

Kuukausihoroskooppi on julkaistu ensi kerran Viva-lehdessä 10/21.

X