Kuukausihoroskooppi: Marraskuu 2022 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Kuukausihoroskooppi marraskuu 2022
Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä marraskuussa on luvassa. © iStock
Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan marraskuun 2022 aikana on tapahtuu.

Mikä on sinun horoskooppimerkkisi? Lue tähtimerkkisi ennuste – Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, millainen marraskuu 2022 sinua odottaa.

Oinas (21.3.–20.4.)

Yleensä haluat määrätä vauhdin, mutta nyt hedelmällisintä ja hauskinta on toimia yhdessä muiden kanssa. Tekemisen tahti voi hidastua, mutta vastineeksi luovuutesi viriää, saat uusia näkökulmia ja tutustut kiinnostaviin henkilöihin.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2022 – Arki, raha ja rakkauselämä

Vuosihoroskooppi 2022

Mitä vuosi 2022 tuokaan tullessaan? Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi. © iStock

Härkä (21.4.–21.5.)

Rauhallisen pintasi alla hönkii tulivuori, joka on purkautumassa. Jos joku erehtyy suututtamaan sinut, seuraamukset ovat melkoiset. Jaksoon liittyy myös romanttisia elementtejä, joten intohimosi voi leiskua myös rakkauden saralla.

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Turhat valtataistelut tai kiistat verottavat voimiasi. Ota etäisyyttä niihin ja keskitä energiasi asioihin, joihin voit suoraan itse vaikuttaa. Huolehdi kotisi viihtyisyydestä ja omasta hyvinvoinnistasi. Mieti, mitä haluat muuttaa.

Rapu (22.6.–22.7.)

Sinua odottaa vauhdikas ja menestyksekäs jakso, jonka edetessä elämäsi ja ihmissuhteesi menevät joiltakin osin uusiksi. Vaikka tapahtumien vyöry voi hämmentää, muista, että sinulla on myös sanasi sanottavana. Tee tietoisia valintoja.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi ja Tiikerin vuosi 2022

Tiikerin vuosi alkaa. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Leijona (23.7.–23.8.)

Läheinen ihmissuhde vaatii nyt huomiotasi. Pinnan alla kyteneet jännitteet nousevat pintaan, mikä pakottaa kohtaamaan ongelmat. Avoimuus ja toisen kunnioittaminen vievät pitkälle. Jokin uusi projekti tai yhteistyökumppanuus kutsuu.

Neitsyt (24.8.–22.9.)

Älä jää kontrollintarpeen tai tottumustesi vangiksi, sillä kaikki todella kiinnostava tapahtuu nyt tuttujen kuvioiden ulkopuolella. Ole avoin kokemuksille ja kohtaamisille. Saat virtaa, oivalluksia ja ehkä jopa uuden sydänystävän.

Vaaka (23.9.–23.10.)

On tullut sadonkorjuun aika. Hyvät tekosi ja ajatuksesi palkitaan nyt ruhtinaallisesti. Myös aiemmin aloittamasi hankkeet saavat uutta tuulta purjeisiinsa. Seuraelämä kukoistaa, ja sille kannattaa varata kiireiden keskellä aikaa.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Intensiivinen jakso, josta ei intohimoa ja toimintaa puutu. Joudut ehkä melkoisen paineen alle, mutta kovasta puristuksesta voi syntyä mitä hohtavin timantti. Energiasi on vahvaa ja kosketuksessasi taikaa. Harkitse, mihin panostat.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Ilmassa on salamyhkäisyyttä, ja paljon asioita tuntuu tapahtuvan kulissien takana. Joudut huomaamaan, että asiat ja ihmiset eivät välttämättä ole sitä miltä ensinäkemältä vaikuttavat. Uskalla luottaa intuitioosi, kun teet päätöksiä.

Kauris (22.12.–20.1.)

Silmäsi avautuvat jonkin asian tai henkilön suhteen, ja joudut arvioimaan, miten tilanteessa tulisi toimia. On tärkeää, ettet anna kenenkään kävellä ylitsesi. Puolusta rajojasi. Se nostaa itseluottamustasi ja antaa puhtia tekemisiisi.

Vesimies (21.1.–18.2.)

Aktiivisuutesi lisääntyy kaikilla elämäsi osa-alueilla. Heittäydyt antaumuksella tekemisiisi ja saatat kokea syvällisiä oivalluksia tai löytää uutta sisältöä elämääsi. Jokin yhteistyökuvio osoittautuu erityisen hedelmälliseksi.

Kalat (19.2.–20.3.)

Varmuutesi lisääntyy, ja uskallat tuoda toiveesi ja ajatuksesi aiempaa rohkeammin esiin. Ne otetaan hienosti vastaan, ja hämmästyt huomatessasi, miten paljon voit itse asioihin vaikuttaa. Jakson edetessä puhkeat täyteen kukoistukseen.

Kiinnostuitko? Tilaa Viva-lehti

X