Kuukausihoroskooppi: Tammikuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Kuukausihoroskooppi tammikuu 2023
Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä tammikuussa 2023 on luvassa. © iStock
Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan tammikuu 2023 aikana on tapahtuu.

Mikä on sinun horoskooppimerkkisi? Lue tähtimerkkisi ennuste – Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, millainen tammikuu 2023 sinua odottaa.

Oinas (21.3.–20.4.)

Jakso on tapahtumarikas ja sosiaalinen. Erilaiset kumppanuudet ovat pääosin hedelmällisiä, mutta joissakin niistä saattaa myös esiintyä kitkaa – tai joku voi yrittää ottaa kunnian panoksestasi itselleen. Anna parastasi ja pidä puolesi.

Härkä (21.4.–21.5.)

Olet suosittua seuraa, mikä hivelee itsetuntoasi mutta voi tehdä vaikeaksi kieltäytyä kutsuista, vaikka et jaksaisi tai haluaisi osallistua. Sanojasi kuunnellaan ja arvostetaan. Älä silti suostu tekemään päätöksiä muiden puolesta.

Lue myös: Horoskooppi 2023 – Arki, raha ja rakkauselämä! Lue horoskooppimerkkisi koko vuoden ennuste

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi.

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi. Mitä vuosi tuokaan tullessaan? © iStock

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Laadit pohjaa alkaneelle vuodelle, joten siitä kannattaa tehdä vankka ja toimiva. Ehkä voisit luoda uusia hyvinvointiasi tukevia rutiineja ja totutella niihin rauhassa. Saatat nyt myös irrottautua jostain raskaasta ihmissuhteesta.

Rapu (22.6.–22.7.)

Sinua on ehkä joskus moitittu takertuvaisuudesta, mutta nyt olet päin vastoin hyvinkin haluton sitoutumaan mihinkään tai kehenkään. Etsit elämääsi jotain uutta ja saatat nyt saada sitä suuremman annoksen kuin uskalsit toivoakaan.

Leijona (23.7.–23.8.)

Kotiin tai perheeseen liittyvät asiat vievät nyt paljon huomiotasi. Älä laista vastuusta tai siirrä asioita tuonnemmas vaan paneudu niihin sitä mukaa kuin hoidettavaa ilmenee. Asiat järjestyvät kyllä. Jokin kohtaaminen sykähdyttää.

Neitsyt (24.8.–22.9.)

Yhtä tärkeää kuin on osata tarttua eteen tuleviin töihin ja tilaisuuksiin, on osata jättää vähemmän tärkeät asiat omaan arvoonsa. Älä suostu jokaiseen pyyntöön vaan vaali tietoisesti vapaa-aikaasi ja omia mielenkiinnon kohteitasi.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Rahaan tai omaisuuteen liittyvä päätös on ajankohtainen. Neuvojia riittää, mutta pidä pääsi ja suostu vain ratkaisuun, jonka koet itse oikeaksi. Seuraelämä on vilkasta jakson puolivälissä. Saatat silloin kohdata hengenheimolaisen.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Vuotesi alkaa hieman levottomissa tunnelmissa, mutta vältyt turhalta sähläämiseltä kurinalaisuudella ja priorisoimalla tekemisesi. Älä lankea provosointiyrityksiin ja pidättäydy kärkkäistä kommenteista. Perhe tuottaa onnea ja iloa.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Käärit hihat ja ryhdyt hommiin sellaisella tarmolla, että saatat tyystin unohtaa itsestäsi huolehtimisen. Se kostautuu ennen pitkää energiatasosi tai mielialasi laskuna, joten yritä löytää maltillisempi tapa edistää hankkeitasi.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi ja Tiikerin vuosi 2022

Tiikerin vuosi alkaa. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Kauris (22.12.–20.1.)

Ihmissuhteissa voi esiintyä jännitteitä. Jos koet, ettei sinua tai panostasi arvosteta, saatat väsyä yrittämään ja päättää lähteä omille teillesi. Voit tehdä viileästi muitakin isoja ratkaisuja. Loppukuu on taloudellisesti suotuisa.

Vesimies (21.1.–18.2.)

Sormesi syyhyävät halusta saada käynnistää uusia projekteja, mutta ennen kuin ryntäät niiden kimppuun, hoida entiset sitoumuksesi loppuun. Elämäsi on vääjäämättä muuttumassa, mutta siihen menee vielä hetki aikaa. Kärsivällisyyttä.

Kalat (19.2.–20.3.)

Tunteesi ja toiveesi vaihtelevat, joten älä tee toistaiseksi isoja päätöksiä. Saat perspektiiviä asioihin, kun vaihdat ajatuksia erilaisissa tilanteissa olevien ihmisten kanssa. Myös aiempien valintojesi pohtiminen voi avata silmiä.

 

Kiinnostuitko? Tilaa Viva-lehti

X