Kuukausihoroskooppi: Toukokuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Kuukausihoroskooppi toukokuu 2023
Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä toukokuussa 2023 on luvassa. © iStock
Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan toukokuun 2023 aikana on tapahtuu.

Mikä on sinun horoskooppimerkkisi? Lue tähtimerkkisi ennuste – Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, millainen toukokuu 2023 sinua odottaa.

Oinas (21.3.–20.4.)

Nyt on päätösten ja toiminnan aika. Elämäntapamuutos tai jonkin pitkäaikaisen haaveen toteuttaminen onnistuu nyt tavallista helpommin – mutta ei ilman omaa aktiivista panostasi. Rohkeutesi ja määrätietoisuutesi vievät sinut pitkälle.

Härkä (21.4.–21.5.)

Ihmissuhteissasi on paljon lämpöä ja vastavuoroisuutta. Yhteinen projekti tai matka samanmielisessä seurassa antaa paljon. Mikäli olet kokenut olevasi neuvoton tai eksyksissä, nyt löydät takaisin polulle. Itsetuntemuksesi kasvaa.

Lue myös: Horoskooppi 2023 – Arki, raha ja rakkauselämä! Lue horoskooppimerkkisi koko vuoden ennuste

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi.

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi. Mitä vuosi tuokaan tullessaan? © iStock

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Innostut helposti uusista asioista ja saatat haalia liikaakin tekemistä. Pidä iloa ja kepeyttä johtotähtinäsi. Mikäli jokin asia ei millään ota sujuakseen, ehkä se ei vain ole sinun juttusi. Seuraelämä tarjoaa mukavia yllätyksiä.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi 2023 ja Jäniksen vuosi

Kiinalaisen horoskoopin mukaan vuosi 2023 on jäniksen vuosi. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Rapu (22.6.–22.7.)

Olet ottamassa elämäsi ohjat omiin käsiisi. Osaat ilmaista toiveesi entistä selkeämmin ja pitää puolesi tarpeen vaatiessa. Uskosi kykyihisi ja mahdollisuuksiisi kantaa sinua eteenpäin. Olet muiden silmissä valovoimainen ja kiinnostava.

Leijona (23.7.–23.8.)

Jokin hankkeesi ajautuu vastatuuleen, mikä harmittaa. Viivästykset antavat sinulle kuitenkin tilaisuuden pohtia asioita uudelleen ja tehdä tarvittavia muutoksia. Saat hyviä neuvoja, kunhan maltat kuunnella ja ottaa niistä onkeesi.

Neitsyt (24.8.–22.9.)

Jakson alkupuolella uskoasi ja itseluottamustasi koetellaan, mutta pysy tyynenä ja luottavaisena. Ratkaisut löytyvät yllättävältä taholta, kunhan uskallat olla avoin, luova ja vastaanottavainen. Elämääsi astuu kiinnostava henkilö.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Olet nyt taipuvainen tekemään kärpäsistä härkäsiä ja näkemään uhkakuvia sielläkin, missä vaaraa ei ole. Etsi elämääsi rentoutta ja tee asioita, jotka tuottavat sinulle iloa. Niiden avulla löydät voimavarasi, ja jännitteet laukeavat.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Ensivaikutelma pettää, ja joudut pyörtämään mielipiteesi eräästä uudesta tuttavasta. Hyvä niin, sillä tuo henkilö on tullut kuvioihin jäädäkseen. Hankkeesi edistyvät hyvin, kun et päästä ulkopuolisia huseeraamaan liikaa niiden parissa.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Jakso alkaa vauhdikkaasti. Sellaista pulmaa ei tule, jota et selättäisi. Tehojaksoa seuraa sopeutumisvaihe, jolloin et voi omilla toimillasi juurikaan vaikuttaa asioiden kulkuun. Seura- ja rakkauselämä kukoistavat jakson lopulla.

Kauris (22.12.–20.1.)

Jos elämässäsi on ollut jännitteitä tai epävarmuutta, nyt helpottaa. Osaat tehdä viisaita päätöksiä ja pääset valitsemaan monista vaihtoehdoista parhaiten itsellesi sopivat. Kumppanin kanssa löytyy entistä syvempi yhteisymmärrys.

Vesimies (21.1.–18.2.)

Olet sinut itsesi kanssa ja sopeudut vaivatta nopeastikin muuttuviin tilanteisiin. Et hätkähdä vähästä, joten onnistut kääntämään aluksi epäonnisiltakin vaikuttavat tilanteet eduksesi. Ilmassa on seikkailun ja uuden löytämisen riemua.

Kalat (19.2.–20.3.)

Kaipaat elämääsi nyt seikkailujen sijaan turvallisuutta ja vakautta. Ihmissuhteissa välit jonkun vanhan tuttavan tai ystävän kanssa voivat lähentyä, kun taas joku elämässäsi viime aikoina vaikuttanut henkilö saattaa poistua kuvioista.

Lue myös: Tietovisa! Tunnetko horoskoopit ja tähtimerkkien salat? Tähän kinkkiseen visaan tietävät vastaukset vain todelliset horoskooppigurut!

Tietovisa horoskooppi ja tähtimerkki - oletko taitaja?

Onko sinulla astrologia, tähtimerkit ja horoskoopit hallussa? © istock

X