Seura horoskooppi 28.7-3.8.2017

Jaa kaverilleTilaa Seura
© anton reenpää/om-arkisto

Leijona

(23.7.–22.8.)

Olet saanut olla pitkään omissa oloissasi tai ainakin lepäämässä. Toivottavasti olet saanut energiasi takaisin, sillä täysi tohina alkaa taas. Mars ja aurinko tulevat merkkiisi samanaikaisesti, ja laittavat sinut janoamaan aktiviteetteja ja esilläoloa. Valloitushalusi on jälleen kohdillaan, joten tee vaikutus haluamaasi henkilöön.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Vilkkaiden ja vaihtelevien vaiheiden jälkeen asetut enemmän taustalle, ja nautit omasta rauhasta. Sinulla on joitakin viikkoja aikaa valmistautua vaativaan ja dynaamiseen jaksoon. Hemmottele itseäsi vaikkapa kauneushoidolla ja etsi kiinnostavia sisäisiä maailmoja. Rakkauselämässä on selkeät sävelet.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Viime viikkojen tempoilun jälkeen pääset irtaantumaan raskaista askareista, etkä enää pohdi yhtä vakavasti tavoitettasi. Näet useampia vaihtoehtoja, jotka vaativat verkostoitumista ja hyviä suhteita, jopa kansainvälisesti. Saat tukea vaikutusvaltaiselta henkilöltä. Romantiikassa on vakava sävy eikä yhtään pinnallisuutta.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Sinulla alkaa useita viikkoja kestävä jakso, jolloin tähtäät korkealle ja suuntaat katseesi tärkeimpään päämäärääsi. Olet aika ajoin ehdoton, mikä luo jonkin verran kismaa työyhteisössä. Haluat näyttää kykysi ehkä liiankin kanssa, mutta kaikesta huolimatta etenet elämässäsi suurin harppauksin. Suhteeseen kaivataan jännitystä.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Sinulla on jälleen alkamassa itsesi näköinen jakso. Pääset eroon monisäikeisistä pohdinnoista, jotka ovat vaatineet psykologista silmää, mikä ei ole ihan ominta alaasi. Saat sen sijaan mennä ja tulla mielesi mukaan, ja luvassa on monenlaista matkaa tai retkeilyä. Sinun on tehtävä päätös suhdeasiassa viimeistään nyt.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Kaikki ei suju enää niin suoraviivaisesti ja vauhdikkaasti kuin viime viikkoina. Edessäsi on asioita, jotka paljastuvat joksikin muuksi kuin mitä olit luullut. Aina kun raapaiset pintaa syvemmältä, löydät jotain uutta – myös itsestäsi. Isoja raha-asioita on pohdinnassa, joko työssä tai yksityiselämässä. Suhde toimii parhaiten arjessa.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Sinulla alkavat kunnon säpinät, ja se merkitsee paljon sopimista ja juoksua paikasta toiseen. Enää ei ole aikaa elellä rauhassa ja harjoittaa itsetutkiskelua. Kilpailuvietti herää, ja panostat liikuntaharrastukseen. Väsähdät kuitenkin välillä, ja keskinäinen reagointi voi olla ärhäkkää. Hehkut kirkkaissa väreissä tai tunne-elämässä.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Jarruttelet selvästi viime aikoihin verrattuna. Sinun on nyt kohdattava vastuusi ja velvollisuutesi ja ryhdyttävä hommiin. Kyse ei ole isoista linjoista, vaan saat raataa pienimuotoisten asioiden parissa ilman kunnon korvausta tai edes kunnioitusta. Eikä suhteissakaan ole aina kehumista, sillä tunteet ja järki eivät kohtaa.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Sinulla on jo vähäisempi tarve toimia pakonomaisesti tai kiireellä vaativien askareiden parissa. Saat sen sijaan hengähtää ja enemmän tilaa luovuudelle. Luovalla alalla toimivilla pitäisi olla tuottoisa kausi nyt ja lähiviikkoina. Harrastuksiin tulee uutta pontta, ja voit löytää juuri itsellesi sopivan liikuntaharrastuksen.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Sinun on käärittävä hihasi ja käytävä käsiksi vaativiin tehtäviin, jotka ovat antaneet odottaa. Leppoisat ajat ovat toistaiseksi takanapäin jopa usean viikon ajan. Hikoilet enemmän fyysisten haasteiden parissa, jotka voivat olla sidoksissa harrastukseen. Suhteissa on tasainen kausi, mutta ärsyynnyt herkästi.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Tasaisempi jakso alkaa olla lopuillaan, ja pääset taas liikkeelle. Liikut enemmän autolla, junalla tai pyörällä, tai pelaat myös pallopelejä. Naapurien kanssa on puhuttavaa tai hoidettavia asioita. Ehkä pääset matkalle, mutta todennäköisimmin pysyt lähiseudulla. Venus vaatii sinua tekemään linjanvetoja suhteissa.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Olet todennäköisesti saanut alulle monia asioita viime viikkoina, ja ehkä viimeistelet vielä joitain melkoisella ryminällä. Tahti laimenee kuitenkin melkoisesti tällä jaksolla, ja keskityt lähiviikkoina tavaroiden huoltamiseen ja hankintoihin. Jossain ihmissuhteessa puuttuu läsnäolo, tai toinen on pakosta kaukana.

X