Seuran horoskoooppi 7.8. – 13.8. – Hyvää syntymäpäivää, Jukka Rasila!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Jukka Rasila
Näyttelijä Jukka Rasila (s. 12.8.1969) Kuva: tiia ahjotuli/om-arkisto

Leijona

23.7.–22.8.)

Elämäsi on nyt loppumaton runsaudensarvi, josta riittää ammennettavaa jokaiselle päivälle enemmän kuin pystyt edes vastaanottamaan. Ahneus kostautuu, joten tee ankaraa karsintaa ja keskity täysillä valintoihisi. Sosiaalinen elämäsi on antoisaa, mutta suhteiden syventyminen edellyttää aikaa ja rauhaa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Sisäinen elämäsi on nyt poikkeuksellisen luovaa ja vireää, mikä ei välttämättä näy päällepäin mutta käy hyvin ilmeiseksi heti, jos rohkaistut tuomaan ideoitasi ja ajatuksiasi julki seurassa. Jokin ajatuksenpoikanen saattaa herättää laajempaakin innostusta ja lähteä huimaan lentoon, joten pidä hatustasi kiinni.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Olet ylpeä sovittelijankyvyistäsi ja siitä, että osaat ylläpitää sopuisaa ilmapiiriä erilaisissa kokoonpanoissa. Siksi oletkin nyt varsin hämilläsi saadessasi huomata, että omat sanavalintasi tulkitaan väärin tai ajatuksesi torpataan suoralta kädeltä. Suhtaudu siihen virkistävänä ja opettavaisena kokemuksena.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Näet – tai ainakin kuvittelet näkeväsi – helposti kanssaihmisten sisimpään ja osaat halutessasi löytää juuri oikeat sanat, joilla lohduttaa mutta ikävä kyllä myös loukata toista. Sinun kannattaa nyt pyrkiä ihmissuhteissasi harmoniaan ja haavojen parantamiseen uusien viiltelyn sijasta. Niität sitä mitä kylvätkin.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Vaikka tuntisit olosi energiseksi, se ei automaattisesti tarkoita sitä, että kannattaa liehua ympäriinsä ja osallistua jokaisiin kissanristiäisiin. Liika tekeminen ja sauhuaminen vievät sinut nyt helposti hakoteille todellisesta itsestäsi ja toiveistasi. Pysähdy ja pohdi, minkä askeleen haluat seuraavaksi ottaa.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Jonkun hyvää tarkoittavat neuvot käyvät hermoillesi. Tee kantasi selväksi ystävällisesti mutta päättäväisesti. Jokin ongelma vaatii toimenpiteitä, mutta kovasta yrityksestäsi huolimatta se on ja pysyy. Lakkaa lyömästä päätäsi seinään ja ota askel taaksepäin. Ratkaisu löytyy, kunhan annat sille tilaa muotoutua.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Jokin elämäsi osa-alue kaipaa muutosta. Varaa aikaa huolelliseen suunnitteluun ja aseta välitavoitteita sen sijaan, että hakisit muutosta muutoksen vuoksi. Se ei ehkä sovi kovin hyvin levottomalle luonteellesi, mutta kannattaa silti, sillä kärsimättömyys kostautuu, ja löydät itsesi ennen pitkää samasta suosta.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Tarkkaavaisuutesi ei nyt ole huipussaan, ja mikäli et keskity kunnolla tekemisiisi, erehdysten ja vahinkojen mahdollisuus on suuri. Tee siis suosiolla vähemmän mutta paneutuen. Menneisyydestäsi saattaa nyt löytyä joku tai jotain sellaista, joka kannattaa kaivaa päivänvaloon ja ottaa uudelleen mukaan elämääsi.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Haluat sanella tapahtumien tahdin ja kulun, mikä voi aiheuttaa hankausta suhteessa auktoriteetteihin. Luovuutesi virtaa niin vuolaana, että myös hyviä ideoita menee väkisinkin hukkaan, sillä aika ei yksinkertaisesti riitä niiden kaikkien toteuttamiseen. Kannattaa vaikka kirjata niitä ylös kuivempien kausien varalta.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Skarppaus elintapojesi suhteen tekisi terää ja auttaisi sinua saamaan enemmän irti itsestäsi. Mikäli löydät kurinalaisuutesi ja päättäväisyytesi, sinulla on nyt hyvät mahdollisuudet edistää tavoitteitasi vaikkapa uran tai yhteisöllisen asemasi suhteen. Käytä tervettä järkeäsi arvioidessasi ihmisten motiiveja.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Moni tuntuu nyt katsovan sinua ylöspäin ja antavan sanoillesi runsaasti painoarvoa. Sinun on nyt helppo vahvistaa asemaasi erilaisissa hankkeissa ja projekteissa tai pyytää vaikkapa ylennystä tai palkankorotusta. Älä kuitenkaan anna suosiosi kihahtaa päähäsi äläkä leikittele toisten tunteilla tai kohtaloilla.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Lautasellasi on nyt paljon purtavaa, ja sinun olisikin korkea aika oppia delegoimaan velvollisuuksia muillekin. Kommunikointikykysi ovat nyt huipussaan, ja osaat ilmaista itseäsi suoraan ja vilpittömästi, mikä saa toiset suhtautumaan myötämielisesti sinuun ja pyyntöihisi, joten nyt kannattaa ehdottaa reilumpaa työnjakoa.

X