Seuran viikkohoroskooppi 10.3-16.3. – Hyvää syntymäpäivää, Taneli Mäkelä!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Taneli Mäkelä
Taneli Mäkelä syntyi 10. maaliskuuta 1959. Onnea Taneli sekä muut syntymäpäiviään juhlivat! © Tiia Ahjotuli/Otavamedia
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Näyttelijä Taneli Mäkelä viettää 63-vuotissyntymäpäiväänsä 10. maaliskuuta.

Seuran horoskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi tuo tullessaan tuleviin päiviin ja viikkoon. Iloista merkkipäivää, Taneli Mäkelä!

Kalat

(19.2.–20.3.)

Puntaroit aiempia valintojasi ja saatat muuttaa mieltäsi radikaalistikin. Ehkä et tee tilanteelle käytännön tasolla vielä mitään, mutta kun sisäinen ristiriita paisuu liian isoksi, on pakko ryhtyä toimiin. Suuriakin muutoksia on mahdollista toteuttaa pienin askelin ilman että kaikkea täytyy rysäyttää kerralla.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Jokin aikoinaan käsittelemättä jäänyt tai ­hutiloiden hoidettu asia nousee jälleen esiin. Siihen kannattaa nyt paneutua kunnolla ja hoitaa juttu tyylikkääseen päätökseen, vaikka ei niin huvittaisikaan. Aloittaminen on hankalinta, mutta vauhtiin päästyäsi energiaa vapautuu, ja saat tuntea aitoa onnistumisen iloa.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Maaliskuu 2022 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi maaliskuu 2022

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä maaliskuussa on luvassa. © iStock

Härkä

(20.4.–20.5.)

Olet ärhäkällä tuulella ja loukkaannut helposti, jos koet, että sinua ei kuunnella tai ymmärretä. Toki niin voi ollakin, mutta todennäköisempää on, että ilmaiset ajatuksiasi ja tarpeitasi epämääräisesti tai et avaa niitä ollenkaan ja oletat vain muiden arvaavan, mitä päässäsi liikkuu. Annos avoimuutta auttaa asiaa.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Jotain uutta on tulossa elämääsi, ja vaikka et vielä tiedäkään, missä muodossa se tulee, voit silti olla ohjaamassa tapahtumia toivomaasi suuntaan. Mikäli haaveilet uudesta ystävästä tai kumppanista, hakeudu paikkoihin, joissa pääset tapaamaan ihmisiä. Jos haluat kehittyä, ­ilmoittaudu vaikka jollekin kurssille.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Vaikka ei siltä välttämättä tuntuisikaan, nyt kannattaa etsiytyä ihmisten ilmoille. Yksinolo on usein ihanaa ja tarpeen, mutta nyt se saattaa viedä sinut liiankin synkkiin aatoksiin. Jos alat vaipua alamaihin, varmin keino nousta sieltä on tehdä jotain hyödyllistä tai auttaa muita. ­Voimaton olo saa kyytiä!

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi ja Tiikerin vuosi 2022

Tiikerin vuosi alkaa. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Leijona

(23.7.–22.8.)

Olet mainio juhlien isäntä tai emäntä, ja roolisi on korostunut myös kodin ulkopuolella. Saatat polkaista käyntiin jonkin yhteishenkeä kohot­tavan tempauksen tai otat muuten ohjat jonkin projektin tai hankkeen suhteen. Raha-asioissa olet tavallistakin hövelimpi. Kannattaisi säästää hieman pahan päivän varalle.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Elämänpiirisi on laajenemassa. Se, mikä riitti tyydyttämään tarpeesi vielä hetki sitten, on käymässä ahtaaksi. Kyse voi olla konkreettisesta asiasta, vaikkapa asunnon tai auton vaihdosta­ tai henkisestä tarpeesta saada kasvaa ja hyödyntää potentiaaliasi aiempaa paremmin. Kyseessä voi olla myös uusi tuttavuus.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Jokin suuri onnistuminen, pitkään eläneen ­haaveen toteutuminen tai muu onnenkan­tamoinen saattaa nyt hyvinkin osua kohdallesi. Siinä missä muut kipuilevat arkisten ongelmien kanssa, sinä tunnut nousevan kaiken sellaisen yläpuolelle ja luovit tiesi menestyksestä toiseen. Usko itseesi, kaikki on nyt mahdollista.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Sinulla on nyt onnea rakkaudessa. Edessä ­saattaa olla jokin yllättävä romanttinen ­kohtaaminen tai vakiintuneilla uusi kuherruskuukausi. Olet pääsemässä sinuiksi lahjojesi ja itseluottamuksesi kanssa ja uskallat nyt näyttää, mihin kaikkeen sinusta onkaan. Jonkinlainen uusi aluevaltaus voi olla ajankohtainen.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Jokin saamasi ehdotus tai tarjous houkuttelee. Pyri kuitenkin hillitsemään innokkuuttasi tarttua siihen perehtymättä ensin kunnolla yksityis­kohtiin. Joskus kaikki on juuri niin hyvää kuin miltä näyttääkin, mutta toisinaan tarjouksen esittäjä jättää mainitsematta jotain olennaista joko tahallaan tai vahingossa.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Velvollisuudet ja paineet jollakin elämäsi osa-alueella helpottavat, minkä ansiosta elämässäsi avautuu uusi ikkuna. Saatat haluta tietoisesti pitää sitä toistaiseksi avoimena tuulettaaksesi ajatuksiasi ja tähyilläksesi näkymiä, mikä onkin viisasta. Anna vapauden tuulten puhaltaa ja nauti uudesta tilanteesta.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Kommunikoinnin merkitys korostuu. Olet kenties tavallista helpommin harhaanjohdettavissa ja taipuvainen tulkitsemaan asioita liian myönteisessä valossa. Vaikka turhaa pessimismiä ei kannatakaan viljellä, pieni annos realismia ei olisi pahitteeksi. Tarkista asioiden faktat ja varo itsekin puhumasta sivu suusi.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2022 – Arki, raha ja rakkauselämä

Vuosihoroskooppi 2022

Mitä vuosi 2022 tuokaan tullessaan? Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi. © iStock

X