Seuran horoskooppi 10.5.–16.5. – Hyvää syntymäpäivää, Enni Rukajärvi!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
© Om-arkisto
Onnea Enni ja muut merkkipäiviään viettävät!© Om-arkisto
Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Lumilautailija Enni Rukajärvi viettää 33-vuotissyntymäpäiväänsä 13. toukokuuta.

Seuran horoskooppi ennustaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, Enni Rukajärvi!

Härkä

(20.4.–20.5.)

Jakson parasta antia ovat ihmissuhteet. Ystävyyttäsi arvostetaan, sillä olet luotettava, tuet tiukassakin paikassa ja annat hyödyllisiä neuvoja. Kumppanin kanssa saatatte nyt löytää suhteeseenne uutta kipinää tai aloittaa jonkin uuden yhteisen projektin. Raha-asiasikin ovat kehittymässä myönteiseen suuntaan.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Toukokuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi toukokuu 2023

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä toukokuussa 2023 on luvassa. © iStock

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Seuraelämä on vilkasta ja antoisaa. Innostut herkästi uusista asioista ja hankkeista, mutta ennen kuin sitoudut mihinkään, tutki ja harkitse asiaa kunnolla, etenkin jos se vaatii taloudellista panostusta. Ole muutenkin tarkka rahan kanssa. Sinut koetaan valloittavaksi, ja moni yrittää nyt kalastella huomiotasi.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Jakso alkaa vauhdikkaasti, eikä tapaamisista tai tekemisestä ole pulaa. Jakson edetessä tahti helpottaa, mikä on hyvä, sillä se antaa sinulle tarpeellista tilaa ja aikaa pohdiskella sitä, mihin haluat jatkossa eniten panostaa. Sinulla on runsaasti piileviä kykyjä tai voimavaroja, jotka kaipaavat päästä käyttöön.

Lue myös: Horoskooppi 2023 – Arki, raha ja rakkauselämä! Lue horoskooppimerkkisi koko vuoden ennuste

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi.

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi. Mitä vuosi tuokaan tullessaan?

Leijona

(23.7.–22.8.)

Elämäsi on monelta osin laajenemassa. Ehkä löydät uuden yhteistyökumppanin tai innostut aivan uudesta hankkeesta tai harrastuksesta. Impulssiostokset voivat käydä hieman kukkarolle. Romantiikan rintamalla hurmausvaihteesi on päällä, ja nautit siitä, kun saat vangittua muiden huomion tai tehtyä valloituksen.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Olosi voi nyt olla tavallista häilyväisempi. Välillä olet voimiesi tunnossa, välillä epävarmuus omista kyvyistäsi ottaa vallan. Kun mielialasi heittelevät, on viisasta pidättäytyä tekemästä päätöksiä. Etsi mielenrauhaa. Vietä aikaa luottoystäviesi ja rakkaidesi kanssa. Pian olosi tasaantuu, ja olet taas oma itsesi.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Sinun saattaa nyt olla hieman vaikeaa päästä käyntiin tai tehdä päätöksiä. Nyt on hyvä hetki kysyä neuvoa kokeneemmilta tai pyytää tukea ja rohkaisua niiltä, jotka tuntevat sinut ja vahvuutesi. Ihmissuhteissakin voi nyt esiintyä huojuntaa, ja saatat olla epävarma tunteistasi. Jakson edetessä tilanne selkeytyy.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Muutoksia on luvassa, mutta sinun ei tarvitse lähteä niihin mukaan ilman omaa harkintaasi. Sinulle ehdotellaan monenlaista, mutta itse tiedät parhaiten, mikä sinulle sopii. Se ei aina ole se, mistä hyötyisit eniten esimerkiksi taloudellisesti. Sinusta huokuu vetovoimaa, mikä poikii myös romanttisia ehdotuksia.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi 2023 ja Jäniksen vuosi

Kiinalaisen horoskoopin mukaan vuosi 2023 on jäniksen vuosi. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Jakso on varsin tasainen. Kunnianhimosi loistaa poissaolollaan. Olet sangen mukavuudenhaluinen, ehkä jopa laiska. Jakso on kuitenkin omiaan lataamaan akkujasi, ja kun joutenolo alkaa kyllästyttää, huomaat lisääntyneen luovuuden toimissasi ja sähäkkyyden liikkeissäsi. Nauti siis verkkaisesta menosta hyvällä omallatunnolla.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Ihmissuhteesi ovat jääneet melko vähälle huomiolle, mutta nyt nostat ne tärkeysjärjestyksesi kärkeen. Läheistesi seura tekee itsellesikin hyvää ja lisää tyytyväisyyttäsi. Olet myös tavallista romanttisempi. Muissa toimissasi olet järkevä ja käytännöllinen ja osaat tehdä viisaita ja kauaskantoisia päätöksiä.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Elämässäsi käy melkoinen tohina, ja moni asia on muutoksen kourissa. Onnistut kuitenkin kuin ihmeen kaupalla pysymään tilanteen tasalla ja tekemään juuri oikeat ratkaisut oikeaan aikaan. Jakson loppu paljastaa, mitä kaikkea tulikaan tehtyä, mutta todennäköisesti voit olla varsin tyytyväinen aikaansaannoksiisi.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Elämääsi tulee nyt kaipaamaasi vakautta ja varmuutta. Jokin päätös, jonka suhteen olet ehkä empinyt tai kipuillut, kypsyy, ja tiedät sen oikeaksi. Mahdolliset jännitteet ihmissuhteissa laukeavat, jolloin kanssakäyminen on entistä avoimempaa ja rehellisempää. Jakso sisältää myös hauskuutta ja yllättäviä sattumuksia.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Jakso tarjoaa joitakin upeita mahdollisuuksia, joihin kannattaa tarttua aikailematta, sillä tarjoukset eivät ole voimassa pysyvästi. Olet energinen ja aikaansaava ja pääset nyt esittelemään monipuolisesti kykyjäsi. Ihmissuhteissa kannattaa välttää muiden jyräämistä ja yrittää olla sovitteleva ja joustava.

X