Seuran horoskooppi 10.8.-16.8.2018

Jaa kaverilleTilaa Seura
Laulaja Diandra Flores on syntynyt 12.8.1994 ja on horoskoopiltaan leijona. © Tommi tuomi/om-arkisto

Leijona

(23.7.–22.8.)

Olet jaksavainen sekä itsevarma ja valmiina suuriinkin seikkailuihin tai tempauksiin. Lähipiiriäsi hurja meno saattaa hämmentää, ja heillä voi olla vaikeuksia ymmärtää pyrkimyksiäsi tai pysyä vauhdissasi, joten sinun kannattaa hieman avata heille tekojesi motiiveja ja haaveittesi taustaa. Saat kyllä heidän tukensa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Erään henkilön kohtaaminen jättää sinuun jäljen pitkäksi aikaa ja saattaa käynnistää sisäisen myllerryksen, joka ajan kuluessa konkretisoituu käytännön elämääsi koskeviksi melko merkittäviksikin muutoksiksi. Kannattaa siis olla avoin ja vastaanottavainen niin uusien kuin vanhempienkin tuttavuuksien seurassa.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Kaipaat hieman lisää päättäväisyyttä ja pitkäjänteisyyttä, mikäli mielit saavuttaa itsellesi asettamasi tavoitteet tai toteuttaa jonkin isomman haaveen. Värvää sparraajaksesi joku luotettava ja innostava henkilö, joka auttaa sinua pysymään oikealla tiellä ja panemaan parastasi. Nyt ei kannata antaa periksi.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Kärsivällisyytesi joutuu koetukselle, sillä monenlaista pientä harmia tuntuu nyt työntyvän elämääsi ovista ja ikkunoista. Älä erehdy kuvittelemaan, että kyseessä olisi jokin henkilökohtainen kiusanteko sinua kohtaan – joskus vaikeudet vain kasaantuvat. Selätä ongelma kerrallaan ja muista palkita itseäsi usein.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Lämpimät ajatukset valtaavat mielesi. Säteilet hyvää tahtoa ja rakkautta joka suuntaan. Romantiikkakin saanee sijansa, joten lykkää surutta rasittavien asioiden hoitamista ainakin sen verran, etteivät ne pääse tärvelemään hempeitä tunnelmiasi. Ilmaise sanoin ja teoin rakkaimmillesi, miten paljon heistä pidät.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Jokin keskeneräinen asia painaa mieltäsi ja estää sinua menemästä eteenpäin. Pysähdy siis suosiolla ja ota asia käsittelyyn, vaikka se tuntuisi ahdistavalta. Heti kun ryhdyt toimiin sen selvittämiseksi, tunnet miten paine helpottaa ja asiat nytkähtävät oikeaan suuntaan. Pelaa rehellisesti ja avoimin kortein.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Jos koet tulevasi toistuvasti väärinymmärretyksi, kannattaa kiinnittää huomiota siihen, miten ilmaiset itseäsi. Älä oleta toisten automaattisesti tietävän, mitä päässäsi liikkuu tai mistä pidät ja mistä et, vaan tuo mielipiteesi julki selkein sanoin. Nyt olisi hyvä hetki aloittaa jokin luovuutta vaativa hanke.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Jokin henkilökohtainen asia heijastuu sitä enemmän elämäsi osa-alueille, mitä enemmän koetat sitä piilotella ja painaa taka-alalle. Lisäksi se syö turhaan energiaa, jonka voisit käyttää johonkin paljon miellyttävämpään ja hedelmällisempään, joten mieti, miksi oikeastaan haluat pitää asian niin visusti piilossa.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Harkitse hetki ennen kuin jakelet hyvää tarkoittavia neuvojasi muille. Vaikka joku olisi tekemässä mielestäsi huonoja päätöksiä, ne ovat kuitenkin hänen omiaan, ja hänellä on niihin syynsä. Liika puuttuminen ja päsmäröinti saavat toiset ottamaan etäisyyttä, ja huomaat pian neuvojesi kaikuvan tyhjille seinille.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Elämässäsi olisi nyt tilaa jollekin uudelle. Älä jämähdä paikoillesi vain koska pelkäät olevasi huono jossakin tai tekeväsi virheitä. Opettele jokin aivan uusi taito ja ota avoimesti vastaan kokeneempien neuvot ja opastus. Pikku hiljaa taitojesi karttuessa tunnet itsevarmuutesi lisääntyvän samassa suhteessa.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Olet nopea oivaltamaan asioita ja onnistut helposti keksimään luovan ratkaisun ongelmiin, joiden ääressä muut yhä raapivat päätään. Sähäkkyytesi ja tehokkuutesi saattavat kuitenkin hitaampien silmissä näyttäytyä sähläämisenä ja koheltamisena, joten joudut ehkä perustelemaan ratkaisujasi. Koeta olla ärtymättä.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Jokin kotiin tai asumiseen liittyvä muutos nousee ajankohtaiseksi. Sen sijaan, että hermoilisit asian suhteen tai toimisit pelon ohjaamana, anna tapahtumien edetä omassa tahdissaan pakottamatta ja sortumatta paniikkiratkaisuihin. Läheiset ihmissuhteet tuovat iloa, joten vietä paljon aikaa mieluisassa seurassa.

X