Seuran horoskooppi 10.8-16.8. – Hyvää syntymäpäivää, Anne Pohtamo!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Anne Pohtamo horoskooppi
Anne Pohtamo syntyi 15. elokuuta vuonna 1955. Onnea Anne ja muut merkkipäiviään viettävät! © Jorma Marstio/OM-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Miss Universum ja evankelista Anne Pohtamo viettää 67-vuotissyntymäpäiväänsä 15. elokuuta.

Seuran horoskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi tuo tullessaan tuleviin päiviin. Iloista merkkipäivää, Anne Pohtamo!

Leijona

(23.7.–22.8.)

Haluat nauttia elämästä ja löydät aihetta pieneen juhlaan vaikka mistä. Saatat nyt suhtautua raha-asioihisi hieman ylioptimistisesti ja panna huoletta menemään enemmän kuin mihin sinulla oikeastaan olisi varaa, mutta vastineeksi saat roppakaupalla hauskoja elämyksiä ja muisteltavaa pitkäksi aikaa eteenpäin.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Elokuu 2022 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

kesän 2022 horoskooppi

Millainen horoskooppimerkkisi kesä 2022? Kertooko ennuste tähtimerkillesi näin tulevasta: ”Pursuat ideoita ja innostusta, ja varsinkin alkukesästä jokin suunnitelmasi tai projektisi saattaa lähteä huimaan lentoon.” © iStock

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Olet mestari rutiinien laatimisessa ja noudattamisessa, mutta tämän jakson paras anti löytyy yllättävistä paikoista, tilanteista ja kohtaamisista, joten nyt kannattaa hellittää liiasta kaavamaisuudesta. Yritä nähdä arkisetkin tilanteet tuorein silmin ja altista itsesi uusille kokemuksille. Yllätyt iloisesti.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Vakiintuneet uskomuksesi tai mielipiteesi joutuvat nyt testiin, ja jakson loppuun mennessä olet kenties luopunut niistä ja alkanut ajatella asioista uudella tavalla. Puhutteleva ja ravistelevakin jakso, joka ei päästä sinua helpolla mutta palkitsee lopulta ruhtinaallisesti. Varaa aikaa asioiden pohdiskeluun.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Kaipaat hengenheimolaista, jonka kanssa voisit jakaa ajatuksiasi. Nyt sinua saattaa onnistaa, mutta hän ei välttämättä ole lainkaan sellainen kuin olit alun perin ajatellut. Koeta laajentaa ajatteluasi ja opetella joustamaan. Jos pystyt siihen, huomaat saavasi elämääsi paljon enemmän vivahteita ja liikkumatilaa.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Jakso on vilkas ja toiminnantäyteinen. Roolisi jossain hankkeessa korostuu, ja saat huomattavasti aiempaa enemmän vastuuta kannettavaksesi. Älä epäröi ottaa sitä vastaan vaan luota itseesi. Kykenet nousemaan tilanteen tasalle ja ylikin. Olet suosittu myös seuraelämässä ja päädyt sielläkin keskipisteeksi.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Olet vireä ja utelias sen suhteen, mitä kaikkea elämällä on sinulle tarjottavanaan. Saatat tuntea tarvetta laajentaa ympyröitäsi vaikkapa matkustamalla tai kartuttamalla tietojasi ja taitojasi. Myös tuttavapiirisi voi kasvaa esimerkiksi uuden harrastuksen myötä. Olet erinomaisen aloitteellinen ja aikaansaava.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Jokin konflikti tai väärinkäsitys tulee nyt ratkaistavaksesi. Kohtaa se rohkeasti ja jahkailematta. Huomaat, että asia ratkeaa yllättävän helposti ja että olet itse asiassa varsin etevä sovittelemaan ristiriitoja, mikä lisää itseluottamustasi. Luovuutesi on suureksi avuksi. Muista hyödyntää sitä jatkossakin.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Olet nyt taipuvainen pakenemaan haaveisiisi, ja käytännön asioiden hoitaminen voi tuottaa vaikeuksia. Päiväunelmointi saakoon sijansa, kunhan hoidat oman osuutesi velvollisuuksista, etkä sysää niitä muiden kontolle. Kumppania kaipaavaa voi nyt odottaa jokin romanttinen kohtaaminen, joka saa sydämesi läpättämään.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Suhtaudut asioihin stressaamatta, ja vaalit harmoniaa ja sopua ihmissuhteissasi. Jakso suosii ystävyyttä, mutta romantiikkakin nostaa päätään. Saatat joko ihastua itse tai joku lähestyy sinua lemmekkäin aikein. Nautit hyvistä keskusteluista ja yhteisistä hankkeista. Nyt olisikin erinomainen hetki järjestää kutsut.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Saatat olla hieman vetämätön tai antaa laiskuuden viedä voiton hyvistä aikomuksistasi. Lepää, jos olet aidosti väsynyt, mutta pyri muutoin pitämään kiinni itsellesi ja muille antamistasi lupauksista, sillä niistä luistaminen ei suinkaan paranna oloasi vaan vaikuttaa heikentävästi itsetuntoosi ja mielialaasi.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Sosiaalinen elämäsi on hienossa nosteessa. Osaat olla eduksesi ja pukea ajatuksesi sanoiksi viehättävästi ja kiinnostavasti. Jos olet hautonut jotakin ideaa, jolle kaipaat tukea, nyt kannattaa esitellä se oikeille henkilöille. Saatat nyt solmia myös rahallisesti hyödyttävän sopimuksen tai tehdä hyvät kaupat.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Olet tavallista käytännönläheisempi ja järkevämpi ja haluat hoitaa keskeneräiset asiat päätökseen tai paneutua epäkohtiin kotona tai töissä. Etenet pienin mutta systemaattisin askelin kohti tavoitettasi sivuillesi vilkuilematta. Itsekurisi on raudanluja, ja tahdonvoimasi riittää nyt siirtämään vaikka vuoria.

Lue myös: Kesän 2022 horoskooppi – Lue tähtimerkkisi ennuste, tällaista suvea kesähoroskooppi sinulle lupaa!

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi ja Tiikerin vuosi 2022

Tiikerin vuosi alkoi helmikuussa 2022. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Lue myös: Annan suuri rakkaushoroskooppi 2022! Kurkista, miten ihana on tähtimerkkisi rakkauden kesä

X