Seuran horoskooppi 11.1.-17.1. – Hyvää syntymäpäivää, Sebastian Rejman!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
horoskooppi, Sebastian Rejman
Onnea, Sebastian Rejman ja muut merkkipäivää viettävät! © Tiia Ahjotuli / OM-arkisto
Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Sebastian Rejman viettää 45-vuotissyntymäpäiväänsä 13. tammikuuta.

Seuran horoskooppi ennustaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää näyttelijä ja muusikko Sebastian Rejman!

Kauris

(22.12.–19.1.)

Olet tavallista radikaalimpi ja uskallat poiketa tutuilta poluilta. Etsi elämääsi iloa ja asioita, jotka sytyttävät innostuksen kipinän. Jakso suosii monin tavoin uudistumista, joten voit valita, mitä osa-aluetta elämässäsi haluat muokata paremmin toiveitasi vastaavaksi. Isotkaan haasteet eivät sinua nyt lannista.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Kaipaat nyt tavallista enemmän selkeyttä ja innostut ehkä järjestelemään elämääsi ja arkeasi uuteen uskoon. Se voi olla konkreettista, kuten vaikkapa kaappien siivoamista, mutta myös rutiinien muuttamista tai uusien tavoitteiden asettamista. Olet analyyttinen, ripeäotteinen ja rohkea, joten tuloksia syntyy.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Tammikuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi tammikuu 2023

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä tammikuussa 2023 on luvassa. © iStock

Kalat

(19.2.–20.3.)

Sinulle on nyt tärkeää tulla kuulluksi ja ymmärretyksi, ja ilmaiset tunteitasi hyvin avoimesti. Asetat ystävyydelle korkeat kriteerit ja pahastut, mikäli joku, johon olet luottanut, ei vastaa tarpeisiisi. Ennen kuin tuot mielipiteesi julki, tee hieman itsetutkiskelua. Ovatko odotuksesi hieman ylimitoitettuja?

Oinas

(21.3.–19.4.)

”Tuumasta toimeen” lienee nyt mottosi. Et jää jahkailemaan tai varmistelemaan, jos ja kun saat jonkin hyvältä tuntuvan idean, ja saatat innostua kokeilemaan tuuriasi hieman keskeneräistenkin ideoiden suhteen. Haluat tehdä konkreettisia tekoja ja nähdä tuloksia sen sijaan että jaksaisit paneutua yksityiskohtiin.

 

Lue myös: Horoskooppi 2023 – Arki, raha ja rakkauselämä! Lue horoskooppimerkkisi koko vuoden ennuste

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Mukavuusalueeltaan poistuminen voi tuntua hankalalta ja pelottavaltakin, mutta se on se keino, jonka avulla pääset eteenpäin ja voit kehittyä. Nyt on koittanut aika irrottaa ote vanhasta ja uskaltaa loikata kohti tuntematonta. Löydät itsestäsi aivan uusia voimavaroja ja saat taas tuntea olevasi kunnolla elossa.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Sinusta voi tuntua siltä kuin juoksisit esteradalla. Yhden esteen selvitettyäsi edessä odottaa jo toinen. Pure hammasta äläkä anna periksi. Siinä, missä jakson alkupuoli on haastava ja koettelee kanttiasi, sen loppu palkitsee sinnikkyytesi ja vaivannäkösi ruhtinaallisesti. Silloin on luvassa myös romantiikkaa.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Jakson painopiste on ihmissuhteissa. Jokin ­suhde on syvenemässä tai valtaa muuten ­entistä enemmän alaa elämässäsi, ja sinun on ehkä hankalaa sopeutua tilanteeseen. Anna itsellesi ja vastapuolelle aikaa ja anna asioiden edetä omalla painollaan. Kärsivällisyys ja ymmärrys sekä itseä että muita kohtaan on tärkeää.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Haluat olla paras versio itsestäsi ja olet motivoitunut kitkemään joitakin huonoja tapoja. Jotkin niistä voivat istua yllättävän tiukassa, ja niistä luopuminen saattaa horjuttaa turvallisuudentunnettasi. Jatka vain sitkeästi. Nopeat tulokset olisivat mukavia, mutta ne eivät monesti kestä. Olet oikealla tiellä.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Jaksolla on sinulle aivan erityistä annettavaa, mutta se edellyttää sitä, että uskallat ottaa enemmän vapauksia itsellesi ja kieltäytyä toisten miellyttämisestä. Jos et itse osaa panna rajoja, muut kyllä sälyttävät niskaasi kaikenlaista hoidettavaa, joka nielee sen ajan, jonka voisit käyttää paljon hauskemmin.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Olet kerännyt paukkuja jotakin koitosta varten, ja nyt on aika antaa palaa. Tiedät, mitä haluat ja uskallat tehdä elämästäsi enemmän itsesi näköistä. Myös kotiin tai perhesuhteisiiin on luvassa muutoksia. Ne ovat luonteeltaan myönteisiä. Perheeseen tulee kenties uusi jäsen tai asumiseen kaipaamiasi parannuksia.

Lue lisää: Horoskooppi 2023 – Arki, raha ja rakkauselämä! Lue horoskooppimerkkisi koko vuoden ennuste

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi.

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi. Mitä vuosi tuokaan tullessaan? © Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Luota mieluummin itseesi ja omiin visioihisi kuin muiden mielipiteisiin ja neuvoihin. Sinulla on enemmän kapasiteettia kuin uskotkaan, ja nyt on oikea hetki ottaa se käyttöön. Vaistoat herkästi teeskentelyn ja vilpin. Aitous on onnistumisten ehto ja auttaa sinua tekemään itsellesi parhaiten sopivia valintoja.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Jos tunnet olevasi kovasti toisten kiitosta tai huomiota vailla, mieti, mistä se mahtaa johtua. Kehujen kalastelu vie aikaa ja energiaa tähdellisemmältä tekemiseltä, ja samalla annat itsekunnioituksesi ja tyytyväisyytesi toisten käsiin. Suuntaa huomiosi omiin vahvuuksiisi. Hyödynnä luovuuttasi ja usko kykyihisi.

X