Seuran horoskooppi 11.5-17.5. – Hyvää syntymäpäivää, Vappu Pimiä!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Vappu Pimiä
Vappu Pimiä syntyi 16. toukokuuta vuonna 1978. Onnea Vappu ja muut merkkipäiviään viettävät! © Pekka Nieminen/OM-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Vappu Pimiä viettää 44-vuotissyntymäpäiväänsä 16. toukokuuta.

Seuran horoskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi tuo tullessaan tuleviin päiviin ja viikkoon. Iloista merkkipäivää, Vappu Pimiä!

Härkä

(20.4.–20.5.)

Jakso sisältää jonkin syvällisen oivalluksen tai merkityksellisen asian kohtaamisen. Kyse on ehkä anteeksiannosta tai jonkin aiemman virheen myöntämisestä. Kynnyksen ylitettyäsi luvassa on valtava helpotuksen tunne, ja täytyt uudella, kevyemmällä energialla. Jokin kotiin liittyvä hankinta tai uudistus tuo iloa.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Jakso on sosiaalisesti hyvin vilkas ja voi tuoda elämääsi useammankin uuden tuttavuuden. Kaikenlaiseen verkostoitumiseen tarjoutuu mahdollisuuksia poikkeuksellisen paljon. Toisaalta sinun on tavallista hankalampaa ilmaista itseäsi selkeästi, ja muut voivat saada sinusta erilaisen kuvan kuin mitä aidosti olet.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Toukokuu 2022 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

kuukausihoroskooppi toukokuu 2022

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä toukokuussa on luvassa. © iStock

Rapu

(21.6.–22.7.)

Aivan uudenlainen tekemisen meininki ottaa nyt vallan. Uhkut energiaa ja itseluottamusta. Nyt on mitä otollisin hetki laatia vaikka suunnitelmia ja tavoitteita loppuvuodelle, sillä rohkeutta ja visioita riittää kunnianhimoisimpiinkin projekteihin. Osaat myös realistisesti arvioida, mihin resurssisi riittävät.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Olet nyt valmis panemaan itsesi kunnolla peliin. Haluat kasvaa täyteen mittaasi ja näyttää maailmalle – ja ennen kaikkea itsellesi – mihin kaikkeen rahkeesi riittävät. Jonkin uuden opiskelu saattaisi antaa kaipaamaasi haastetta. Tai ehkä haluat kohottaa rimaa jo tutuksi tulleen työn tai harrastuksen suhteen.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Haluat ymmärtää asioita syvällisesti ja teet nyt mieluummin vähän ja paneutuen kuin paljon mutta pintapuolisesti. Nyt on hedelmällinen aika käydä syväluotaavia keskusteluja ja tutkia omia motiivejaan ja arvojaan. Vakiintuneiden suhde voi saada nyt aivan uusia sävyjä. Myös ystävyys on jakson keskeinen teema.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2022 – Arki, raha ja rakkauselämä

Vuosihoroskooppi 2022

Mitä vuosi 2022 tuokaan tullessaan? Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi. © iStock

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Yltäkylläinen jakso, jonka painopiste on rakkaudessa ja romantiikassa. Jos olet haaveillut kumppanista, nyt on mainio hetki tehdä jotain asian hyväksi. Vakiintuneiden suhde kukoistaa. Saatat nyt päätyä myös jonkun uskotuksi ja osaat antaa hienovaraisia neuvoja. Nautit elämästä etkä pihistele minkään suhteen.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Yleensä pidät rutiineista, ja ne toimivatkin kohdallasi hyvin. Nyt kannattaa kuitenkin höllentää otetta liian tiukoista suunnitelmista, sillä jaksolla on mukavia yllätyksiä tarjottavanaan, jos uskallat toimia spontaanisti ja antaa mahdollisuuden uusille asioille. Anna luovuudellesi tilaa ja katso, mitä tapahtuu.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Sinulla on selvästi kevättä rinnassa, ja vaikutat saaneen ylimääräisen annoksen virtaa. Haet ja järjestät hauskuutta ja innostut helposti erilaisista tempauksista. Olet nyt myös tavallistakin kärkkäämpi kokeilemaan rajojasi ja ottamaan riskejä, joten pieni ripaus varovaisuutta kannattaa pitää mukana matkassa.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi ja Tiikerin vuosi 2022

Tiikerin vuosi alkaa. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Kauris

(22.12.–19.1.)

Kotiin, asumiseen tai muulla tavoin kiinteistöihin liittyvät asiat korostuvat tavalla tai toisella. Olet hyvin suoraviivainen ja ripeä ajattelussasi ja ratkaisuissasi ja saatat nyt tehdä isojakin päätöksiä lyhyellä varoitusajalla. Käytät nyt myös tavallista hövelimmin rahaa itsesi ja läheistesi hemmotteluun.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Raikkaat tuulet puhaltavat. Ehkäpä innostut kohentamaan ulkoista olemustasi tai vaihtamaan maisemaa. Ajatuksenjuoksusi on kirkasta ja itseilmaisusi vivahteikasta ja eloisaa. Jollain elämäsi osa-alueella on nyt tapahduttava jonkinlaista muutosta, sillä paikolleen jämähtäminen ei tule sinun kohdallasi kysymykseenkään.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Sinusta voi nyt tuntua, että harteiltasi on nostettu paino pois. Olet valmis siirtymään suunnitteluvaiheesta aktiiviseen toimintaan. Vauhtia tulee niin ajatteluusi kuin liikkumiseesikin. Haluat ehkä aloittaa kuntokuurin, ja myös matkustaminen voi nyt nousta ajankohtaiseksi. Jokin pitkään muhinut päätös kypsyy.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Olemuksessasi on nyt aivan uudenlaista vakautta ja uskottavuutta. Olet tavallista kärsivällisempi ja rauhallisempi. Kärkevien kommenttien tai terävän kritiikin sijaan viljelet viisaita ja tarkkaan harkittuja ajatuksia, joille löytyy vastaanottavainen yleisö. Ehkä aloitat jonkin kunnianhimoisen projektin.

X