Seuran horoskooppi 13.7.-19.7. – Hyvää syntymäpäivää, Martti Suosalo!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Näyttelijä Martti Suosalo syntyi 19. heinäkuuta vuonna 1962. Onnea Martti ja muut merkkipäiviään juhlivat! © Om-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Näyttelijä Martti Suosalo viettää 60-vuotissyntymäpäiväänsä 19. heinäkuuta.

Seuran horoskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi tuo tullessaan tuleviin päiviin. Iloista merkkipäivää, näyttelijä Martti Suosalo!

Rapu

(21.6.–22.7.)

Ihmissuhteissa voi nyt esiintyä ongelmia. Sellainen horjuttaa helposti itseluottamustasi ja saa sinut tekemään kaikkesi, jotta jännite laukeaisi. Muista kuitenkin, että syy ei suinkaan ole aina sinussa. Harjoittele tervettä itsekkyyttä. Älä ota vastuuta, joka ei sinulle kuulu. Sen sijaan nauti elämästä ja tee mukavia asioita.

Lue myös: Kesän 2022 horoskooppi – Lue tähtimerkkisi ennuste, tällaista suvea kesähoroskooppi sinulle lupaa!

kesän 2022 horoskooppi

Millainen horoskooppimerkkisi kesä 2022? Kertooko ennuste tähtimerkillesi näin tulevasta: ”Pursuat ideoita ja innostusta, ja varsinkin alkukesästä jokin suunnitelmasi tai projektisi saattaa lähteä huimaan lentoon.” © iStock

Leijona

(23.7.–22.8.)

Jakso on yllättävä ja salaperäinenkin. Olet tottunut ottamaan ohjat ja opastamaan myös muita, mutta nyt et oikein itsekään tiedä, mihin suuntaan ja millä aikataululla tilanteet kehittyvät. Ota tämä tilaisuutena opetella sietämään epävarmuutta. Asiat valkenevat aikanaan. Vaali murehtimisen sijaan romantiikkaa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Sinulla on vahva tunne, että olet siirtymässä jollain tavalla eteenpäin, mutta toistaiseksi mitään konkreettista ei tapahdu. Se voi nostattaa sinussa turhautumista tai levottomuutta, mutta tuntemuksesi tai ajatuksesi eivät saa asioita tapahtumaan yhtään nopeammin. Toki voit tehdä tietoisesti jo tilaa uudelle.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Saat kiitosta aiemmin tekemästäsi työstä tai muusta antamastasi panoksesta. Se kertoo siitä, että kykysi on huomattu ja niitä pidetään ­arvossa. Jokin ihmissuhde on muuttamassa muotoaan. Läheisyys ja yhteisymmärrys lisääntyvät. Luvassa voi olla ainutlaatuisen ­hedelmällinen kumppanuus, joka rikastuttaa elämääsi.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Ihmissuhteet korostuvat. Olet kenties sietänyt joltakulta huonompaa käytöstä tai enemmän vaatimuksia kuin muilta, mutta nyt mittasi on täyttynyt. Jos muutosta ei ole luvassa, olet valmis irrottautumaan koko kuviosta. Hätiköidä ei silti pidä. Kun päätös kypsyy, se on kristallinkirkas. Raha-asioissa voi onnistaa.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Intohimo leimaa tekemisiäsi ja ihmissuhteitasi. Virtasi ei vähästä hyydy, mutta jos ajattelet ottaa arkiohjelmaasi jonkin erityisen vaativan toiminnon, sinun on hyvä tiedostaa, että näin korkealla ei energiatasosi pysy loputtomiin. Jonkinlainen oivallus valaisee jakson. Ota siitä kiinni ja katso, mitä seuraa.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Huolehdit muiden hyvinvoinnista, mutta sinun on korkea aika tiedostaa, ettet voi tehdä sitä oman jaksamisesi tai elämänilosi kustannuksella loputtomiin. Autettavasi eivät halua, että elämänlaatusi kärsii, joten ei ole mitään syytä raataa itseään uuvuksiin. Satsaa romantiikkaan ja hauskanpitoon ystäviesi kanssa.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Mielesi halajaa eteenpäin, mutta reitti mutkittelee. Askel taaksepäin voi tuntua tappiolta, mutta juuri se saattaa auttaa sinua näkemään asiat laajemmasta vinkkelistä, mikä helpottaa valintojen tekemistä. Ihmissuhteissa ei kannata pelata pelejä tai esittää ankaria ehtoja. Lempeys ja huumori tepsivät paremmin.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Toiveesi käyvät toteen, mikäli listallasi on nautintoja ja elämyksiä. Toisaalta joku saattaa odottaa apuasi jonkin ongelman ratkaisemisessa, tai omat velvollisuutesi ovat kasaantuneet. Nyt on etsittävä ja yritettävä löytää tasapaino työn ja huvittelun välille. Jakson loppusaldo on kuitenkin ehdottomasti positiivinen.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Kaipaat tavallista enemmän varmuutta etkä ole lainkaan yhtä halukas ottamaan riskejä ja venyttämään rajoja kuin yleensä. Erityisesti rahaan ja toimeentuloon liittyvät asiat saattavat askarruttaa. Katso, ettet tuhlaa yli varojesi ja elä säästeliäästi, niin saavutat tunteen siitä, että asiat ovat hallinnassasi.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Vaikka jokin hanke, muutos tai aloitus tuntuisi vaikealta, se ei tarkoita, ettei sinun kannattaisi yrittää. Kehittyäksesi joudut aika ajoin poistumaan mukavuusalueeltasi ja hyväksymään sen, että tie eteenpäin ei aina ole sileä ja suora. Pane itsesi rohkeasti likoon. Palkinto voi olla mahtavampi kuin uskotkaan.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Pidät nyt harvinaisen tiukasti kiinni yksityisyydestäsi etkä tunne tarvetta jakaa kokemuksiasi tai tiedottaa mietteistäsi ja tekemisistäsi toisille. Hiljaisuuteen vetäytyminen tuottaa tuoreita ajatuksia ja ideoita, ja jakson loppua kohti alat taas kömpiä ulos kuorestasi ja muistuttaa omaa sosiaalista itseäsi.

Kuukausihoroskooppi: Heinäkuu 2022 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi ja Tiikerin vuosi 2022

Tiikerin vuosi alkoi helmikuussa 2022. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Lue myös: Annan suuri rakkaushoroskooppi 2022! Kurkista, miten ihana on tähtimerkkisi rakkauden kesä

X