Seuran horoskooppi 14.9.-20.9. – Hyvää syntymäpäivää, Sirpa Kähkönen!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Sirpa Kähkönen horoskooppi
Sirpa Kähkönen syntyi 15. syyskuuta vuonna 1964. Hän on horoskooppimerkiltään neitsyt. Paljon onnea Sirpa ja muut merkkipäiviään viettävät! © Niclas Mäkelä/om-arkisto
Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Kirjailija Sirpa Kähkönen viettää 57-vuotissyntymäpäiväänsä 15. syyskuuta.

Seuran horoskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi tuo tullessaan tuleviin päiviin. Iloista merkkipäivää, kirjailija Sirpa Kähkönen!

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Olet nyt energinen ja hyvällä tavalla varma itsestäsi. Uskallat tehdä aloitteita ja tuoda ajatuksiasi esiin, ja ne saavatkin hyvän vastaanoton. Myös rakkausrintamalla puhaltavat varsin lämpimät tuulet. Vakiintuneet löytävät uudelleen alkuaikojen huuman, ja sinkuilla riittää valinnan varaa seuralaistensa suhteen.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Syyskuu 2022 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi syyskuu 2022

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä syyskuussa on luvassa. © iStock

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Saatat nyt tuntea tarvetta vetäytyä omiin oloihisi puuhastelemaan tai miettimään syntyjä syviä. Se voi kuitenkin osoittautua yllättävän vaikeaksi, sillä vaitonaisuutesi ja vetäytymisesi saavat sinut näyttämään muiden silmissä kiehtovalta ja salaperäiseltä, jolloin he tavoittelevat seuraasi entistäkin innokkaammin.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Olet idearikas ja uuttera, mutta silti asiat tuntuvat junnaavan paikallaan. Syy ei ole sinussa, joten älä soimaa itseäsi tai hylkää suunnitelmiasi. Hyväksy se, että asiat nyt vain vievät tavallista enemmän aikaa. Menneisyys kiinnostaa. Saatat kokea ahaa-elämyksiä tai innostua vaikka kirjoittamaan muistelmia.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Jokin suunnitelma tai projekti ottaa yllättäen takapakkia, ja joudut ehkä muuttamaan toimintatapojasi tai hiomaan budjettiasi. Älä kuitenkaan lannistu, sillä mitään ei ole menetetty, ja asioiden lähempi tarkastelu voi tuoda mukanaan uusia, entistä parempia ideoita. Ihmissuhteet antavat iloa ja vauhtia elämääsi.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Nyt ei pidä luottaa siihen, että asiat hoituisivat omalla painollaan, sillä jakso sisältää paljon yllätyksiä ja liikkuvia osia. Turha hermoilu ei kannata, mutta silmät on syytä pitää auki, ja varasuunnitelma on hyvä olla kaiken varalta olemassa. Jakson parasta antia ovat inspiroivat kohtaamiset ja keskustelut.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Vaikka uudet hankkeet tuntuvatkin kenties olevan vastatuulessa, jakso on silti menestyksekäs ja yltäkylläinen. Onnistumiset juontuvat aiemmin alulle panemistasi projekteista, haaveista tai suhteista, jotka nyt alkavat muuttua todeksi. Kihelmöivä tunnelma leijuu kaiken yllä ja tekee elämästäsi yllätyksellistä.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Läheiset ihmissuhteet ovat jakson keskiössä. Mikäli olet laiminlyönyt perhettä tai ystäviäsi, saatat joutua näkemään jonkin verran vaivaa voittaaksesi heidät taas puolelleen. Käytä kaikki keinot läheisyyden palauttamiseksi, sillä tarvitset itsekin vahvoja siteitä tunteaksesi olosi tasapainoiseksi ja vahvaksi.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Kommunikointi voi asettaa haasteita, eikä suustasi ehkä tule ulos aivan sitä, mitä tarkoitat. Korjaa väärinkäsitykset heti, niin kärpäsistä ei kasva härkäsiä. Huumorilla on myös silottava vaikutus. Yhteistyö on hedelmällistä ja mielekästä, ja saatat nyt löytää jonkun, jonka kanssa puuhailu on erityisen antoisaa.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Katselet taaksepäin ja saatat yllättää itsesi haikailemasta jonkin menneen ihmissuhteen tai asian perään. Kyseenalaistat ehkä myös aiemmin tekemiäsi ratkaisuja. Ammenna toki oppia kokemuksistasi, mutta tiedosta, että suuntasi on eteenpäin. Aikataulut ja suunnitelmat voivat nyt vaihtua olemattomalla varoitusajalla.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Seikkailujen sijaan viihdyt tutuissa ympyröissä ja saatat innostua kunnostamaan tai sisustamaan kotiasi. Hankkeesi tai ideasi eivät oikein tunnu ottavan tuulta alleen, mutta se ei tarkoita, etteivätkö ne olisi hyviä tai toteutuskelpoisia. Asiat ottavat nyt vain hieman enemmän aikaa. Ota rennosti ja ole luottavainen.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Kaipaat elämääsi enemmän tilaa ja rauhaa, mutta niitä saadaksesi sinun pitää ensin uskaltaa tehdä rohkeitakin ratkaisuja ja isoja päätöksiä. Hätiköintiin ei ole syytä, joten käytä aikaa asioiden pohtimiseen. Ihmissuhteissa tapahtuu lähentymistä. Ehkä vanha ystävä palaa kuvioihin tai solmit uuden kumppanuuden.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Olet selkeä ajatuksissasi ja osaat asettaa sanasi oikein, oli sitten kyse puheesta tai kirjallisesta ilmaisusta. Jos itselläsi ei ole hankkeita, joita haluat viedä eteenpäin, ryhdy jonkun hiljaisemman puhemieheksi tai hyvän asian äänitorveksi. Esiintymisesi on nyt vakuuttavaa, ja saat paljon aikaan vähällä vaivalla.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2022 – Arki, raha ja rakkauselämä

Vuosihoroskooppi 2022

Mitä vuosi 2022 tuokaan tullessaan? Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi. © iStock

X