Seuran horoskooppi 15.3-21.3. – Hyvää syntymäpäivää, Renny Harlin!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Onnea Renny ja muut merkkipäiviään viettävät! Elokuvaohjaajan syntymäpäivä on 15. maaliskuuta. © Tiia Ahjotuli

Seuran horoskooppi ennustaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, 64-vuotias elokuvaohjaaja Renny Harlin!

Kalat

(19.2.–20.3.)

Yleensä kavahdat konflikteja ja jätät päätöksenteon muille, mutta nyt se ei enää vetele. Sinun on tullut aika ottaa vastuu omaa elämääsi koskevista päätöksistä ja uskallettava pitää puoliasi niitä vastaan, jotka haluavat asioiden pysyvän ennallaan tai sinun toimivan heidän tahtonsa mukaan. Jämäkkä voimajakso.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Olet kulkemassa kohti tavoitteitasi, vaikka välillä ei siltä ehkä tunnukaan. Häiriötekijöitä ja muutoksia suunnitelmiin tulee, ja toisten toiveet tai tarpeet voivat kiilata omiesi edelle. Joustavuus ja pitkäjänteisyys tulevat nyt tarpeeseen ja auttavat sinua kehittämään ja ylläpitämään suhteitasi kanssaihmisiin.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Maaliskuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi maaliskuu 2023

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä maaliskuussa 2023 on luvassa. © iStock

Härkä

(20.4.–20.5.)

Kumppania tai kepeää romanssia etsiviä voi nyt onnistaa. Vakiintuneiden suhteessa voi sen sijaan esiintyä jonkinlaista valtataistelua tai muita muutoksia suhteen laadussa. Hyvällä tahdolla ja avoimuudella yhteisymmärrys on kuitenkin löydettävissä. Saatat nyt tehdä rahaan ja omaisuuteen liittyviä järjestelyjä.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Annat itsestäsi viehättävän kuvan ja keräät puoleesi myönteistä huomiota, joka voi olla luonteeltaan romanttistakin. Sano ajatuksesi ja toiveesi ääneen, sillä saat niille nyt tavallista paremman vastaanoton. Sinulta löytyy kosolti energiaa myös edistää keskeneräisiä hankkeitasi tai aloittaa jotain aivan uutta.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Saatat nyt kokea olevasi jotenkin vailla suuntaa. Älä jää yksin ajatustesi kanssa vaan hakeudu muiden seuraan. Toisten näkemykset ja pelkkä asioiden ääneen sanominen auttavat sinua selvittämään omia ajatuksiasi ja toiveitasi. Kavahdat seikkailuja ja spontaaniutta ja kaipaat ennen kaikkea rauhaa ja vakautta.

Lue myös: Horoskooppi 2023 – Arki, raha ja rakkauselämä! Lue horoskooppimerkkisi koko vuoden ennuste

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi.

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi. Mitä vuosi tuokaan tullessaan?

Leijona

(23.7.–22.8.)

Jakson parasta antia on kanssakäyminen ja ­ajatustenvaihto muiden kanssa. Vaikka keskus­telut voivat ajoittain äityä kiihkeiksikin ja mieli­piteet erota jyrkästi toisistaan, onnistut pitämään ilmapiirin rakentavana ja avoimena. Parhaassa tapauksessa kohtaamiset saattavat poikia jotain aivan uutta ja kiinnostavaa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Jos tunnet jatkuvaa alakuloa tai huomaat ­kyynistyneesi, se voi kieliä siitä, että olet ­kasvanut ulos jostain asiasta tai ihmissuhteesta. Vanhasta luopuminen vaatii päätöksiä ja toimia, eikä se käy aina suinkaan kivuttomasti. Auttaa, kun tiedostat, että jos tie on loppuun kuljettu, se ei enää vie sinua eteenpäin.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Väärinkäsityksiä ja kiistoja voi nyt ilmetä, ja ne puolestaan lisäävät stressiäsi, mistä voi muodostua ikävä kehä. Tämän tiedostaminen auttaa sinua toimimaan hankalissa tilanteissa. Voit yrittää keventää tunnelmaa, ottaa aikalisän tai pyrkiä erityisen selkeään ulosantiin. Jakso palkitsee timanttisella idealla.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Sen sijaan että ajelehtisit tilanteesta toiseen toivoen asioiden sujuvan mukavasti, ota tiukempi ote arkisista valinnoistasi, sillä niillä on suurempi vaikutus tulevaisuuteesi kuin ehkä tajuatkaan. Kun tiedät, mikä on sinulle aidosti tärkeää ja sitoudut siihen, siedät paremmin myös väliaikaista epämukavuutta.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Pysyäksesi motivoituneena kaipaat nyt ennen kaikkea merkityksellisyyden tunnetta. Tämä heijastuu sekä tekemisiisi että ihmissuhteisiisi. Olet haluton tekemään mitään pakosta tai tottumuksesta, mikä asettaa haasteita ja voi herättää hämmennystä muissa. Toisaalta – kun aito innostus löytyy, olet hurmaavimmillasi.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Viehätysvoimasi puree, ja seurasi on hyvin ­tavoiteltua. Nautit itsekin tavallista enemmän seuraelämästä, ja mikäli olet haaveillut ­ro­manssista, mahdollisuudet siihen ovat nyt ­varsin otolliset. Suhtaudut asioihin ja ­mahdollisiin ongelmiin tavallista rennommin, ja ne näyttävätkin nyt ratkeavan yllättävän helposti.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Järkesi leikkaa kuin partaveitsi ja luovuutesikin roihuaa, minkä ansiosta osaat nyt yhdistellä asioita varsin ennakkoluulottomasti ja löydät yllättäviäkin ratkaisuja ongelmiin. Muiden voi olla vaikea seurata ajatuksenjuoksuasi, mutta he myöntävät silti, että jutuissasi on ideaa ja kuuntelevat sinua mielellään.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi 2023 ja Jäniksen vuosi

Kiinalaisen horoskoopin mukaan vuosi 2023 on jäniksen vuosi. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

X