Seuran horoskooppi 17.3-23.3. – Hyvää syntymäpäivää, Valtteri Filppula!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Valtteri Filppula
Valtteri Filppula syntyi 20. maaliskuuta vuonna 1984. Onnea Valtteri ja muut syntymäpäiviään juhlivat! © Pekka Mustonen /om-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Jääkiekkoilija Valtteri Filppula viettää 38-vuotissyntymäpäiväänsä 20. maaliskuuta.

Seuran horoskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi tuo tullessaan tuleviin päiviin ja viikkoon. Iloista merkkipäivää, huippukiekkoilija Valtteri Filppula!

Kalat

(19.2.–20.3.)

Jakson painopiste on ihmissuhteissa. Jonkinlainen totuuden hetki on käsillä, ja suhteet ovat suurennuslasin alla. Kaipuu aitouteen ja rehellisyyteen valaa sinuun päättäväisyyttä tehdä rohkeitakin ratkaisuja. Jokin suhde voi nousta uudelle tasolle, toinen tulla tiensä päähän. Etsit sielunkumppanuutta.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Mikäli olet potenut neuvottomuutta tai ulkopuolisuutta, nyt asiat asettuvat taas raiteilleen. Tiedät, kuka olet ja mitä tahdot ja luottamuksesi omiin kykyihisi on vakaa ja realistinen. Olet tavallista asiakeskeisempi etkä halua haaskata aikaasi ja energiaasi turhanpäiväisiin hömpötyksiin. Tuloksia syntyy taatusti.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Huomaat vaikutusvaltasi lisääntyneen. Esimerkilläsi inspiroit muita, ja mielipiteitäsi kuunnellaan nyt tavallista tarkemmin. Vaikka huomio ja tunnustus imartelevatkin, panosta omiin tavoitteisiisi ennen kuin ryhdyt auttamaan muita saavuttamaan omiaan. Läheisissä suhteissa esiintyy ehkä pientä valtataistelua.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Maaliskuu 2022 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi maaliskuu 2022

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä maaliskuussa on luvassa. © iStock

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Kotiin ja läheisiin liittyvät asiat korostuvat. Edessä voi olla jokin muutos tai järjestely, joka liittyy asumiseen tai perheenjäseniin, ja sinulla on asiassa keskeinen rooli. Olet tavallistakin puheliaampi ja haluat jakaa ajatuksiasi ja neuvojasi ehkä silloinkin, kun niitä ei välttämättä kaivattaisi. Muista tilannetaju.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Jakso suosii kommunikointia niin henkilökohtaisissa suhteissasi kuin laajemmissakin ympyröissä. Neuvottelut, sopimukset ja järjestelyt hoituvat sutjakkaasti ja kannaltasi suotuisasti, etkä pelkää puolustaa näkemyksiäsi auktoriteettejakaan vastaan. Seuraelämä on vilkasta, ja luvassa voi olla aihetta juhlaankin.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi ja Tiikerin vuosi 2022

Tiikerin vuosi alkaa. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Leijona

(23.7.–22.8.)

Sinkuilla on vientiä, ja vakiintuneiden suhde ­syvenee entisestään. Yhteiset suunnitelmat tai mielenkiinnon kohteet tuovat suhteeseen ­kaivattua kipinää. Säästöihin, ansioihin tai ­sijoituksiin liittyvät asiat nousevat ajan­kohtai­siksi. Älä hermoile äläkä tee hätäpäissäsi ­ratkaisuja, joiden vaikutuksia et ymmärrä.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Sinulla on nyt tuhannen taalan paikka näyttää, mistä sinut on tehty. On tärkeää, ettet pyri liikaa miellyttämään muita tai vastaamaan ulkoapäin annettuihin odotuksiin vaan keskityt tekemiseen, jolle sydämesi aidosti sykkii. Se voi avautua sinulle nyt aivan uudella tavalla ja kannustaa sinua kehittymään entisestään.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Sinulla on paukkuja vaikka mihin. Saatat silti haluta jättää hieman ruutia varastoon ja vetää henkeä. Rentoutuminen hyvässä seurassa voi olla juuri sitä mitä tarvitset voidaksesi hyvin, joten tee niin hyvällä omallatunnolla, jos siltä tuntuu. Seurasi on hyvin kysyttyä, joten kutsuista ei ainakaan tule pulaa.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Esiinnyt eduksesi ja teet vaikutuksen missä liikutkin. Jakso sopiikin hienosti verkostoitumiseen tai muuten vain sosiaaliseen kanssakäymiseen. Jokin uusi tuttavuus voi tuoda mielenkiintoisia asioita elämääsi ja auttaa sinua laajentamaan katsantokantojasi. Romantiikka kukoistaa, kunhan maltat antaa sille aikaa.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Aktiivinen jakso, joka sisältää paljon siirtymisiä ja ehkä pidemmänkin matkan. Suhteet sukulaisiin ja varsinkin sisaruksiin ovat tapetilla. Saat kiitosta panoksestasi jonkin asian eteen, ja roolisi töissä tai muussa yhteisössä kasvaa. Valo­keila suuntautuu sinuun, ja pääset edistämään ­itsellesi tärkeitä asioita.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Olet jonkin uuden kynnyksellä ja suhtaudut tulevaan poikkeuksellisen avoimesti ja uteliaasti. Et pelkää poiketa tutuilta poluilta ja olet innokas opettelemaan uusia taitoja. Tuttavapiiriisi ilmestyy joku aivan erityisen kiinnostava tapaus, joka saa sinut näkemään asiat eri vinkkelistä ja luottamaan omiin kykyihisi.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Neuvottelut, palvelusten vaihto ja sopimukset ovat nyt kannaltasi suosiollisia. Saatat vaikka tehdä nyt erityisen onnistuneet kaupat. ­Ihmissuhteissasi vallitsee harmonia. Annat mielelläsi apua ja neuvoja niitä tarvitseville ja saat niitä helposti itsekin kaivatessasi. Kun ideoit tai haaveilet, tee se isosti.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2022 – Arki, raha ja rakkauselämä

Vuosihoroskooppi 2022

Mitä vuosi 2022 tuokaan tullessaan? Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi. © iStock

X