Seuran horoskooppi 17.8-23.8. – Hyvää syntymäpäivää, Katri Helena!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Katri Helena horoskooppi
Laulaja Katri Helena syntyi 17. elokuuta vuonna 1945. Onnea Katri ja muut merkkipäiviään viettävät! © Jorma Marstio/Otavamedia
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Laulaja Katri Helena viettää 77-vuotissyntymäpäiväänsä 17. elokuuta.

Seuran horoskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi tuo tullessaan tuleviin päiviin. Iloista merkkipäivää, Katri Helena!

Leijona

(23.7.–22.8.)

Elämässäsi on nyt vahva eteenpäin menemisen meininki. Sinulta löytyy halua ja rohkeutta uudistua ja muokata elämäsi entistä paremmin arvojasi ja toiveitasi vastaavaksi. Vaikka et nyt pyri miellyttämään muita, sisäinen hehkusi tekee sinusta poikkeuksellisen puoleensavetävän, ja keräät ympärillesi ihailijoita.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Elokuu 2022 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

kesän 2022 horoskooppi

Millainen horoskooppimerkkisi kesä 2022? Kertooko ennuste tähtimerkillesi näin tulevasta: ”Pursuat ideoita ja innostusta, ja varsinkin alkukesästä jokin suunnitelmasi tai projektisi saattaa lähteä huimaan lentoon.” © iStock

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Olet tavallista impulsiivisempi ja saatat tehdä äkkivääriä päätöksiä tai muuttaa mieltäsi olemattomalla varoitusajalla. Tempoilusi voi käydä läheistesi hermoille tai kostautua virhearviointeina, mutta se myös pakottaa sinut pois tutuilta urilta. Näet asiat uudesta vinkkelistä, mikä voi poikia ahaa-elämyksiä.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Aiemmat kokemukset toki opettavat, mutta sinulla on nyt liikaakin taipumusta velloa kärsimissäsi vääryyksissä. Suuntaa katse eteenpäin ja hakeudu sellaisten henkilöiden pariin, joiden seura inspiroi ja saa sinut hyvälle tuulelle. Jos maltat kääntää katseesi ulospäin, saat huomata, että sinulla on uusi ihailija.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Tunnet joutuneesi tavalla tai toisella ahtaalle, mikä saa sinut reagoimaan rajusti tai repäisemään itsesi irti kahlitsevista olosuhteista. Jokin asia, tai kenties useampikin, hakee nyt elämässäsi uutta muotoa ja joudut sietämään epävarmuutta. Etsi tasapainoa sisältäsi ja pysy luottavaisena. Kaikki järjestyy.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Olet nyt hyvin fyysinen, purat paineita ja etsit elämyksiä kehosi kautta. Innostut ehkä testaamaan rajojasi tai aloittamaan uuden lajin. Myös rakkauselämäsi on nyt tavallista kuumempaa. Vaalit aitoutta ja rehellisyyttä tavallistakin enemmän, eikä mikään teeskentely tai asioiden kaunistelu mene sinulle läpi.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Näkemyksesi sen suhteen, mitä oikeasti haluat elämältäsi, kirkastuu, ja saatat nyt innostua karsimaan turhia rönsyjä tai nurkkiin kertynyttä roinaa kovalla kädellä. Sosiaalinen elämäsi on rikasta, ja tilaisuuksia tavata ystäviä tai tutustua uusiin ihmisiin riittää. Jokin ohikiitävä tilaisuus kannattaa hyödyntää.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Saat viimein pantua pisteen jollekin ilmassa roikkuneelle keskeneräiselle asialle. Se auttaa sinua keskittämään energiasi johonkin uuteen hankkeeseen ja terävöittää ajatteluasi. Olet tavallista seurallisempi, ja jakso tarjoaakin moninaisia rientoja. Sinun on nyt helppo löytää paikkasi erilaisissa kokoonpanoissa.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Suhtaudut turhan varovaisesti kykyihisi ja mahdollisuuksiisi vaikuttaa asioiden kulkuun. Sinussa piilee kuitenkin valtava potentiaali, joka vain odottaa, että ottaisit sen käyttöösi. Älä odota lupaa tai rohkaisua muilta, vaan etsi uskallus itsestäsi ja ala tavoitella aktiivisesti asioita, joita haluat saavuttaa.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Uhkut erityistä karismaa ja lämpöä, joka saa muut viehättymään sinusta ja pyrkimään lähellesi. Osaat rohkaista tukea tarvitsevia ja innostaa muita antamaan parastaan. Kaikenlainen valmentaminen ja johtaminen sujuvat nyt luonnostaan, ja jos innostut aloittamaan jonkin uuden projektin, saat sille helposti tukea.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Ihmissuhteissa on jonkinlainen totuuden hetki, kun pinnan alla väreilleet jännitteet tai orastava tyytymättömyys nousevat rytisten pintaan. Asiat kannattaa ottaa vastaan sellaisina kuin ne tulevat eikä lakaista ongelmia maton alle. Turhaa draamaa voi välttää pyrkimällä olemaan rehellinen mutta hienotunteinen.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Sinulla on onnea kaupoissa ja raha-asioissa, ja saatat solmia jonkin edullisen sopimuksen tai onnistua lisäämään tulojasi. Erilaiset sosiaaliset tapahtumat antavat sinulle niin ikään tilaisuuden päästä esiintymään eduksesi, ja sieltä saattaa löytyä joku, jonka kanssa innostutte aloittamaan yhteisen projektin.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Jakso ei ole helpoimmasta päästä. Olosi saattaa olla epätietoinen tai päättämätön tai joudut palaamaan suunnitelminesi lähtöruutuun itsestäsi riippumattomista syistä. Hermoilu ja stressaaminen eivät asiaa auta, joten nyt kannattaa vain hengittää syvään ja odotella tilanteen selkiytymistä. Lopputulos ei petä.

Lue myös: Kesän 2022 horoskooppi – Lue tähtimerkkisi ennuste, tällaista suvea kesähoroskooppi sinulle lupaa!

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi ja Tiikerin vuosi 2022

Tiikerin vuosi alkoi helmikuussa 2022. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Lue myös: Annan suuri rakkaushoroskooppi 2022! Kurkista, miten ihana on tähtimerkkisi rakkauden kesä

X