Seuran horoskooppi 18.5‒24.5.2017

Seura
Horoskooppi 18.5.2017 07:00

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Toiminnassasi on valtavasti intoa ja idealismia. Haluat toteuttaa suuren unelmasi, ja se voi olla jopa mahdollista. Jos unelma liittyy illanviettoon tai vaikkapa esiintymiseen, olet parhaimmillasi. Ehkä koet jotain maagista värien, valojen tai musiikin muodossa. Tämä on mitä parhainta aikaa selvittää asiat puhumalla.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Työelämässä joudut usein altavastaajan asemaan, vaikka halusi edetä on kova. Et joka tapauksessa pääse näyttämään osaamistasi. Työasiat askarruttavat kaiken kaikkiaan paljon, ja piirtelet mielessäsi tulevaisuuttasi. Keskusteluissa on äkkinäisyyttä ja kärsimättömyyttä, ja hermostut omalta osaltasi. Työpaikan suhteet ovat pinnalla.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Lentelet monella tavalla arjen yläpuolella. Matkustelu houkuttaa, ja voit päästäkin intensiiviselle matkalle hohdokkaaseen paikkaan. Koet vapauden riemua myös ryhmässäsi tai värikkäässä kulttuuritapahtumassa. Rakkauselämässä jatkuu pitkään koettu ylämäki, ja saat kaiken irti viehätysvoimastasi.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Saat avuksesi voimakasta energiaa, joka on tarpeen meneillään olevissa haasteissa. Et unohda tavoitettasi, vaan tähtäät poikkeuksellisen korkealle. Tästä syystä kesäloma-ajatukset eivät juuri ehdi käydä mielessäsi. Saat liikunnasta paljon iloa, ja parannat suoritustasi. Suhteessa on käsittelemättömiä seikkoja.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Elämäsi on nyt täynnä kokemuksia ja intensiteettiä. Voit tavata mielenkiintoisia ihmisiä, ja törmäät usein erilaisuuden tunteeseen. Liikut todennäköisesti enemmän muissa kaupungeissa tai matkailet kauempana. Ulkoilua tulee harrastettua moneen otteeseen. Lähisuhteissa on jännitteitä, mutta samalla kuvioihin hiipii yllätysromantiikka.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Päiväsi kuluvat uurastuksen parissa sekä työssä että vapaa-ajalla, etkä välttämättä tule kovin paljon esiin. Keskitä huomiosi yksityiskohtiin ja viilaa ne loppuun saakka. Kuuntele itseäsi, ja huomaa merkit terveydentilastasi. Voit nyt vaikuttaa hyvinvointisi lisääntymiseen. Näet paremmin psykologisen dynamiikan suhteessasi.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Olet jo viime viikkoina saanut vauhtia elämääsi, ja sama jatkuu. Ympärilläsi on miehistä energiaa ja kaikenlaista toimintaa, ja voit ajautua yllättävään paikkaan, jossa meteli on kova. Työssä on nopeatahtisia tapaamisia. Nauti saamastasi huomiosta. Joku taitaa vinkata silmäänsä kertoakseen sinulle jotain.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Pidä ohjenuoranasi työnteko ilman sen kummempia krumeluureja. Tyydy vähään ja auta muita. Ajan hengessä on myös kodin kunnostaminen, ja ehkä huomaat, että kotisi väritys ei ole aivan kohdallaan. Hanki kirkkaampia sävyjä tyynyjen tai huonekalujen myötä. Perheen eri ajatusmaailmat on vaikea yhdistää.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Kuten viime jaksolla, olet positiivisella ja avoimella mielellä. Ilmassa on rentoutta, eikä työkään tunnu taakalta. Saat tehtävät hoidettua vähän toisella kädellä, ja toisella hoidat itseäsi. Saat näkyvän roolin ja lisää itsevarmuutta. Saat harrastukseesi aivan toisenlaisen otteen, ja olet sen pauloissa tulevien viikkojen aikana.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Jatkat kodin kunnostuksen, tavaroiden järjestämisen tai siivouksen parissa. Tavaroiden siirtely sujuu sutjakkaammin kuin pitkiin aikoihin, ja pääset helpommin eroon turhasta tavarasta. Toisaalta uutta tavaraa kertyy helposti shoppailun kautta, joten tilanne on plus miinus nolla. Pidä huolta suhteestasi ravintolaillallisella.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Aivosi raksuttavat kirkkaasti, joten näet asioissa monia puolia. Ratkaiset asioita uudella tavalla ja mieluiten siten, että saat lisää vapausasteita. Voit jopa päästä kokonaan eroon rasittavasta tehtävästä. Etsit pehmeitä arvoja, ja kiinnität huomiota ulkonäköösi. Uusi raikas väri parantaisi mahdollisuuksiasi rakkaudessa.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Haluat pysyä poissa suurilta toiminnan kentiltä. Jos kuitenkin raadat päivittäisessä työssä, vievät ajatuksesi sinut usein muualle. Koeta päästä tekemään keväisiä konkreettisia asioita, joiden parissa voit haistella kevään tuoksuja. Tunne-elämäsi on tyyntä, tai sitten rakkaasi on kaukana. Nauti hiljaisuudesta, saat siitä voimaa.

Keskustelu