Seuran horoskooppi 19.7–25.7. – Paljon onnea, Lasse Virén!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Lasse Virén viettää 74-vuotissyntymäpäiväänsä 22. heinäkuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Paljon onnea Lasse Virén ja muut merkkipäiväänsä viettävät!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Lasse Virén viettää 74-vuotissyntymäpäiväänsä 22. heinäkuuta.
Teksti: Paula Joentaus

Seuran horoskooppi ennustaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, Lasse Virén!

Rapu (21.6.–22.7.)

Energiasi on melko levotonta, ja jos et saa sitä purettua mielekkäällä tavalla, turhaudut ja voit heittäytyä impulsiivisiin tempauksiin. Sinun olisikin nyt hyvä löytää jokin sellainen asia tai hanke, johon voisit uppoutua ja panostaa kunnolla. Rahaan ja omaisuuteen liittyvät asiat nousevat jakson lopulla esiin.

Lue myös: Kesän 2023 horoskoopit – Lue tähtimerkkisi ennuste, tällaista suvea kesähoroskooppi sinulle lupaa!

Kesän 2023 horoskooppi, lue tähtimerkkisi kesähoroskooppi!

Tässä on kesän 2023 horoskooppi, lue tähtimerkkisi kesähoroskooppi! © iStock

Leijona (23.7.–22.8.)

Haluat toimia omilla ehdoillasi ja omassa aikataulussasi, ja kun se onnistuu, kaikki sujuu hienosti. Saat paljon aikaan ja nautit, kun saat koetella rajojasi tai panna parastasi. Jos kuitenkin koet, että sinulle sataa liikaa ohjeita tai odotuksia ulkoapäin, intosi lässähtää, jolloin menet siitä, missä aita on matalin.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Ihmissuhteet korostuvat, ja niissä on paljon latausta niin hyvässä kuin pahassakin. Rakkausrintamalla luvassa voi olla hyvinkin kuumaa ja kiihkeää menoa, mutta jos joku käy hermoillesi tai käyttäytyy typerästi, et emmi antaa kipakkaa palautetta. Sinulla riittää tarvittaessa pontta ja rohkeutta myös muutoksiin.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Huomaat ehkä yllätykseksesi tai helpotukseksesi kasvaneesi ulos jostain aiemmin niin tärkeästä asiasta tai suhteesta. Sinun on nyt ylipäätään tavallista helpompaa päästää irti asioista, joten jos henkiseltä puolelta ei löydy työstettävää, voisit käydä läpi vaikkapa komerot ja hankkiutua eroon turhasta tavarasta.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi 2023 ja Jäniksen vuosi

Kiinalaisen horoskoopin mukaan vuosi 2023 on jäniksen vuosi. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Ilma on sakeanaan suuria tunteita, ihastumisia ja vihastumisia tulee ja menee solkenaan. Et kavahda draamaa, mutta tyhjästä sitä ei kannata kehittää, sillä se syö turhaan voimavaroja, jotka voisit käyttää paljon hedelmällisemminkin. Luovuutesi kaipaa purkautumiskanavaa ja ystäväsi hauskaa ja inspiroivaa seuraasi.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Olet nyt tavallista herkempi ulkoisille vaikutteille, minkä seurauksena mielialasikin heittelee. Ota vastuu omista valinnoistasi äläkä yritä elää muiden mallin mukaan. Kun selvität, mitkä asiat ovat sinulle aidosti tärkeitä, sinun on helpompaa olla vertailematta itseäsi muihin ja elää itsesi näköistä elämää.

Kauris (22.12.–19.1.)

Luvassa on vahvoja kohtaamisia. Elämässäsi on nyt intohimoa. Lisäksi olet itsevarma ja aloitekykyinen ja saatat nyt käynnistää jonkin hankkeen, jolle etsit taustatukea tai kumppania. Jos tiellesi osuu toinen yhtä vahvatahtoinen ja kunnianhimoinen henkilö, luvassa voi olla jännitteitä tai tekemisen huumaa.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Muutoksen tuulet puhaltavat, ja olet enemmän kuin valmis uusiin haasteisiin. Olet antelias ja suhtaudut hyväksyvästi ja ymmärtäen muihin, minkä vuoksi seurastasi suorastaan kilpaillaan. Itse viihtyisit hyvin omissakin oloissasi, mutta luvassa on niin paljon mukavia menoja, ettet juuri ehdi kotona oleskella.

Kalat (19.2.–20.3.)

Tee nyt asioita, jotka tuottavat sinulle iloa, ja vietä aikaa sellaisten ihmisten seurassa, joilta saat energiaa sen sijaan, että menettäisit sitä. Pidä huolta, että sinulle jää riittävästi aikaa levolle ja omien ajatustesi kuuntelulle. Kohtele itseäsi kuin parasta ystävääsi. Unohda suorittaminen ja lataa akkujasi.

Oinas (21.3.–19.4.)

Joku koettaa sanella, miten sinun tulisi elää, mutta sinä et ole kenenkään komenneltavissa. Valtataistelua ja ärtymystä on ilmassa, mutta osaat kyllä tehdä selväksi, ettet kaipaa kenenkään neuvoja. Jakson edetessä tunnelma kevenee, ja mukaan tulee seikkailun makua, romantiikkaa ja hauskanpitoa hyvässä seurassa.

Härkä (20.4.–20.5.)

Jos joku koettaa suostutella sinua johonkin, kannattaa miettiä, mikä hänen perimmäinen motiivinsa on. Viihdyt nyt hyvin kotiympyröissä, mikä ei suinkaan tarkoita sitä, että elämäsi olisi hiljaista tai tylsää. Kutsut mielelläsi vieraita käymään ja olet fantastinen isäntä tai emäntä, jonka juhlista riittää muisteltavaa.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Rajojen asettaminen on jakson keskeinen teema. Joudut ehkä rajoittamaan jonkun liian tuttavallista käytöstä tai kiinnittämään huomiota rahankäyttöösi tai elintapoihisi. Kun keksit, mikä asia elämässäsi vaatii ruotuun palauttamista, osaat toimia tilanteen vaatimalla tavalla. Jakson loppu on seuraelämän juhlaa.

Lue myös: Horoskooppi 2023 – Arki, raha ja rakkauselämä! Lue horoskooppimerkkisi koko vuoden ennuste

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi.

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi. Mitä vuosi tuokaan tullessaan?

Lue myös: Tietovisa! Tunnetko horoskoopit ja tähtimerkkien salat? Tähän kinkkiseen visaan tietävät vastaukset vain todelliset horoskooppigurut!

Tietovisa horoskooppi ja tähtimerkki - oletko taitaja?

Onko sinulla astrologia, tähtimerkit ja horoskoopit hallussa? © istock

X