Laulaja Anna Puu on syntynyt 3.2.1982.

Teksti:
Ulla Palomäki

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Tämä on erinomaista aikaa paperiasioiden hoitamiseen. Sekä henkilökohtaiset että laajempien ympyröiden aiheet ovat sinulla hyvissä käsissä. Näet asian ytimeen, ja analysoit seikan nopeammin kuin muut. Pystyt luotsaamaan ryhmää oikeaan suuntaan, ja osallistuminen on muutenkin hedelmällistä.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Olet ehkä lomailun tarpeessa, ja näet itsesi kiiltävällä hangella tai pehmeällä hiekkarannalla. Sinulle ominainen mielikuvituksen käyttö tulee tällä jaksolla esiin, joten tarkista, mistä löytyvät maalauspensselisi tai soittimesi. Lähdet yllättävän nopeasti liikkeelle missä tahansa asiassa, ja rakkauselämä on kohta kiinnostavassa vaiheessa.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Kiinnostuksenkohteita on paljon. Anna niiden virrata elämääsi, äläkä vielä karsi liikaa. Yritä nähdä, mihin elämäsi on menossa ja mihin uuteen suuntaukseen voisit itse vaikuttaa. Löydä itsestäsi kekseliäisyyttä ja laajempaa myötätuntoa. Harrastukset ja matkailu yhdistyvät mielenkiintoisella tavalla.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Tuntuuko siltä, että on sinun aikasi laittaa nyrkki pöytään ja kertoa kaapin paikka? Riskinä on nyt se, että vaadit itsellesi huomiota kaikin keinoin – siinäkin tapauksessa, ettet sitä ansaitse. Sinun on luovittava ristiriitojen aallokossa mahdollisimman diplomaattisella tavalla. Suhteissa on esillä kysymyksiä kunnianhimosta.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Alkuvuoden antoisimmat kokemukset voivat sijoittua tähän aikaan. Pääset tuulettumaan haluamiisi paikkoihin, joista jotkut ovat kauempana tai arvoasteikossa ylempänä. Aktiivilomailu kiinnostaa, ja myös matkailu työn merkeissä on todennäköistä. Tunteet puhuvat puolestaan, ja niitä näytetään suurin elkein.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Joudut todennäköisesti pohtimaan erinäisiä hankintoja, ja siinä sivussa turvallisuuden tunteesi on koetuksella. Sinulle on tärkeää pitää kiinni perinteistä, mutta nyt on katsottava raha-asioita uudesta näkökulmasta ja kokeiltava jotain aivan uutta. Työnteko on lähiaikoina tärkeää – pientä piirtoa myöten. Älä anna periksi.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Ilmassa on melkoista intoilua tällä ja seuraavalla jaksolla. Ehkä se olet sinä, joka olet estradilla tavalla tai toisella. Ainakin muut huomaavat sinut, mutta tapahtuuko se aina positiivisissa merkeissä? Sinun on annettava tilaa edellä aikaansa oleville ajatuksille, ja opit paljon tietyiltä ihmisiltä. Kilpailetko näyttävyydestä jonkun kanssa?

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Ajatuksesi ovat työssä ja työn muuttuvissa kuvioissa. Nämä seikat voivat vaatia arkesi uudelleenjärjestämistä. Toistaiseksi on vaikea arvioida, mihin asiat asettuvat, joten ole joustava sopiessasi asioita muiden kanssa. Energiaa ja taisteluhenkeä riittää, myös fyysisiin ponnistuksiin. Suhteesi vaatii pienimuotoista säätöä.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Saat arvokkaita kokemuksia. Ehkä sinut palkitaan tai nostetaan muuten jalustalle osaamisesi vuoksi. Voit toimia esimerkkinä muille. Puheesi ja kirjoituksesi ovat selkeitä, ja tavoittelet tehokkuutta opiskelussa. Saat yltäkylläisyyttä täynnä olevan tunnekokemuksen, ja viihde tekee suuren vaikutuksen. Rakasta täysillä.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Jupiter on ollut jo neljä kuukautta merkissäsi, ja olet tullut ulos kuorestasi. Elämä näyttää laajemmat puitteensa sinulle, ja silmäsi aukeavat monessa kohtaa. Huomaat, kuinka suppeasti olet aiemmin elänyt. Juuri nyt keskityt erityisesti käytännön töihin, joissa näet kättesi jäljet. Tunne-elämässä on liian suuret odotukset.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Olet lähtökuopissa hankkeeseesi. Työssä on tiedossa monipuolista yhteydenpitoa ja paneutumista uusiin tietoteknisiin välineisiin. Erilaiset tahot vaativat huomiotasi, ja kykenet vastaamaan haasteisiin hyvin. Myös pientä reissua sinne tänne näyttäisi olevan tiedossa. Saat yhteisymmärryksen rakkaasi kanssa.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Huomiosi on monella tapaa materiassa. Ehkä mietit, onko sitä sinulla liikaa ja olisiko hyvä luopua jostain. Tai sitten hankit jotain erilaista, joka ei ole millään tavalla perinteikästä. Ostoslistalla voi olla uusi harrastusväline tai -vaate. Sinulla alkaa useita viikkoja kestävä jakso, jolloin toimit parhaiten harmaana eminenssinä.

X