Seuran horoskooppi 2.–8.3.2018

Jaa artikkeliTilaa Seura
Laulaja Teppo Ruohonen on syntynyt 1.3.1948. © tommi tuomi/om-arkisto

Kalat

(19.2.–20.3.)

Sinulla esiintyy äärimmäisiä reaktioita ja tunnetiloja. Voit näyttää rakastettavimmat ja ärsyttävimmät ominaisuutesi, mikä voi tehdä työnteosta vuoristorataa. Nyt olisit parhaimmillasi esiintyvän taiteilijan roolissa. Joihinkin asioihin voi olla vaikea tarttua niiden ameebamaisuuden takia. Rakkauselämässä viriää monenlaista.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Kuten viime viikkoina, olet parhaimmillasi taustavaikuttajan roolissa. Alitajuntasi puskee sinua katsomaan asioita sivusta ja lepäämään. Olisi ihme, jos palmuranta tai muu ihana lomapaikka ei kutsuisi ollenkaan. Yritä katsoa asioita syvemmältä, niin ymmärrät olennaisen seikan, joka vaikuttaa suhteeseesi.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Saat energiaa uudistavista piireistä. Asiat muotoutuvat parhaiten yhteistyön tuloksena, joten älä pidä omaa päätäsi joka tilanteessa. Anna inspiraatiolle tilaa ja jätä jotkut asiat avoimiksi tarvittaessa. Ystävyys antaa paljon, ja viihdyt paikoissa, joissa on runsaasti ihmisiä. Siirrä kahdenkeskinen romantiikka myöhemmäksi.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Ilmassa on kaikenlaista hulinaa ja hälinää, etkä pääse juurikaan rauhoittumaan. Elämän tuntu on parhaimmillaan voimakas, ja suuntaat kovalla vauhdilla kohti tavoitettasi. Teräviä tuntemuksia kirpoilee puolin ja toisin, ja vaarana on välirikko läheisen kanssa. Työelämän suhteissa väärinkäsityksellä on seurauksia.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Viimeaikainen ahkerointisi ja yksityiskohtiin keskittyminen tuottavat tuloksia. Työssä asiat sujuvat kuin tanssi. Tunnet, että sinua arvostetaan ja saat mielihyvän kokemuksia. Vapaa-ajalla on enemmän tarjottavaa kuin yleensä, ja todella suuri aistinautinto on mahdollinen. Yritä kohentaa suhteesi tilaa tai anna flaksisi toimia muualla.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Vapaudenhalu kannustaa sinua hengittämään vapaasti sekä tekemään ja näyttäytymään uusilla areenoilla. Sinulle ominainen persoonallisuuden voima ja karisma ovat yhä koholla. Toisaalta, elämässäsi on myös salaperäisiä asioita, ja jokin paljastus voi tulla yllätyksenä. Tiesi voi johtaa itsetutkiskeluun.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Sinulla on kiinnostava vaihe, joka vie sinut pois mukavuusalueeltasi. Yhteydenottoja tulee paljon, ja voit joutua hankaliinkin tilanteisiin. Viet asioita yhteistuumin eteenpäin ihmisten kanssa, joiden ajatuksenjuoksua pidät kuitenkin aika ajoin hämmentävänä. Romantiikan saralla on tapahtumarikasta aikaa.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Sinun on tärkeintä pitää huomiosi pienissä asioissa. Tyydy vaatimattomaan rooliin ja suorita askareesi huolellisesti. Pohjusta asiat, jotta voit edetä seuraavalla jaksolla alkavaan vaiheeseen, joka vaatii paljon yhteydenottoja ja dynaamisuutta. Vaali tunne-elämääsi hyvillä teoilla ja pienillä huomionosoituksilla.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Käytännön työt ja paikoillaan pysyminen ovat yhä tärkeitä. Kuten viime viikkoina, suhtaudut asioihin realistisesti, etkä lähde uusiin hankkeisiin. Planeetat ovat loistavat henkilökohtaisen karisman tai arvovallan kasvattamiseksi, joten pääset pitkälle vain näyttäytymällä. Viihde-elämys saa sinut kohoamaan korkeuksiin.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Mars on yhä merkissäsi ja testaa kärsivällisyyttäsi. Toiminta voi olla ajoittain äkkinäistä, ja erityisesti paperiasioita pitää hoidella ripeään tahtiin. Terävät kommentit auttavat menemään eteenpäin, ja niitä satelee puolin ja toisin myös perhepiirissä. Keskity perhejuhliin tai kutsu ihmisiä kotiisi. Muutoin suhteessa on kitkaa.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Olet viime viikkoina keskittynyt omien lukkojesi tutkimiseen tai muuhun pinnanalaiseen toimintaan. Ehkä olet valmistellut jotain katseilta piilossa, ja alat pian olla valmis tuomaan sen esiin. Täyteen vauhtiin pääset vasta kuukauden kolmannella viikolla. Juuri nyt läheiset tarjoavat sinulle ihmeellistä iloa.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Tämän pitäisi olla melko rauhallinen, nautiskeluun liittyvä jakso. Kaipaat tunnetta, joka tulee ruoan, materiaalien tai kosketuksen välityksellä. Hankinnat osoittautuvat tarpeellisiksi, ja niiden tai muiden konkreettisten asioiden parissa väsäämiseen kuluu paljon aikaa. Tunteissa on vähemmän hötkyilyä kuin tavallisesti.

X