© JORMA POUTA/Om-arkisto

Teksti: Paula Joentaus

Seuran horoskooppi ennustaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, raviohjastaja Jorma Kontio!

Leijona (23.7.–22.8.)

Olet jonkin merkittävän päätöksen kynnyksellä, ja nyt on tärkeää keskittyä siihen. Älä vilkuile sivuillesi nähdäksesi, miten muut toimivat, sillä onnistumisen salaisuus on nyt siinä, että olet uskollinen omille arvoillesi ja pyrkimyksillesi ja uskallat tehdä ratkaisuja, jotka sopivat juuri sinun tilanteeseesi.

Neitsyt (23.8.–22.9)

Jakso on hieman kaksijakoinen. Muiden kanssa voi syntyä kiistaa siitä, mitä ja millä tavalla asioita pitäisi tehdä. Niissä tilanteissa pärjäät hyvin ja saat tahtosi läpi. Hankalampia ovat sisäiset ristiriidat, joiden kanssa joudut ehkä kamppailemaan. Sinun on nyt vaikeaa tehdä omaa elämääsi koskevia päätöksiä.

Lue myös: Kesän 2023 horoskoopit – Lue tähtimerkkisi ennuste, tällaista suvea kesähoroskooppi sinulle lupaa!

Kesän 2023 horoskooppi, lue tähtimerkkisi kesähoroskooppi!

Tässä on kesän 2023 horoskooppi, lue tähtimerkkisi kesähoroskooppi! © iStock

Vaaka (23.9.–23.10.)

Pieni on nyt kaunista ja vähemmän enemmän. Sen sijaan että haalisit itsellesi uusia hankkeita tai tavaroita, keskity niihin, jotka ovat jo kätesi ulottuvilla. Niissä riittää vielä runsaasti sisältöä ja ihmeteltävää. Sama pätee seuraelämääsikin. Kukoistat pienessä porukassa tai kahdenkeskisissä kohtaamisissa.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Moni asia elämässäsi on murroksessa, ja niin kauan kuin ilmassa on avoimia kysymyksiä, joudut olemaan hieman varpaillasi, mikä on kuluttavaa. Mitä paremmin pystyt sietämään epävarmuutta, sitä enemmän sinulta jää energiaa käytettäväksi muuhun. Omaksu avoin ja luottavainen asenne. Asiat järjestyvät parhain päin.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Rohkaiset auliisti muita pääsemään eteenpäin ja olet anteeksiantavainen heidän mokiensa suhteen, mutta itseäsi kohtelet paljon ankarammin. Olet nyt pettynyt itseesi jossain asiassa. Jakson isoin haaste sinulle on kohdella itseäsi yhtä ymmärtäväisesti ja kannustavasti kuin muitakin. Usko itseesi ja yritä uudelleen.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi 2023 ja Jäniksen vuosi

Kiinalaisen horoskoopin mukaan vuosi 2023 on jäniksen vuosi. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Kauris (22.12.–19.1.)

Jokin projektisi tulee päätökseensä, ja olosi voi hetken tuntua tyhjältä. Älä kiirehdi hamstraamaan uusia hankkeita vaan nauti vapaudesta. Olet tunnollinen ja ahkera, mutta nyt sinulle tekisi hyvää irrotella hieman ja antaa toisten kantaa enemmän vastuuta. Sinussa on paljon vetovoimaa. Päästä ihmeessä se valloilleen.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Olet utelias selvittämään asioita etkä anna periksi ennen kuin olet saanut kaipaamasi vastaukset. Sinnikkyytesi vie sinut nyt vaikka läpi harmaan kiven, joten kannattaa valita jokin sellainen asia, joka on aidosti ponnistelusi arvoinen. Innostuksesi on vahvaa, ja pystyt halutessasi tartuttamaan sen myös muihin.

Kalat (19.2.–20.3.)

Tarjolla on paljon kiintoisaa tekemistä, mutta hauskuus kärsii, jos venytät liikaa jaksamisesi rajoja tai laadit itsellesi liian tiukan aikataulun. Jätä itsellesi tarpeeksi luppoaikaa ja katso, millä se täyttyy. Spontaanit päähänpistot voivat usein pitää sisällään paljon enemmän kuin miltä ensisilmäyksellä näyttää.

Oinas (21.3.–19.4.)

Olet energinen, innostunut ja aikaansaava. Työ ja huvi sekoittuvat nyt hienosti. Työ ja velvollisuudet tarjoavat sinulle tavallista enemmän iloa ja onnistumisen kokemuksia, mutta saat myös nähdä, että huvittelustakin voi olla hyötyä, ja sen ohessa voi oppia uusia tietoja ja taitoja. Sinulla on vientiä, joten moni havittelee seuraasi.

Härkä (20.4.–20.5.)

Jokin asia menneisyydestäsi nousee taas esiin. Älä käännä sille selkääsi vaan kohtaa se rohkeasti. Saat huomata ajatustesi ja tunteidesi siitä muuttaneen muotoaan. Ymmärryksesi on kasvanut, jolloin tuo mennyt tapahtuma, asia tai ihmissuhde on menettänyt mahtinsa eikä sillä ole enää valtaa sinuun. Tunnet olevasi vapaa.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Uudet näkymät häämöttävät edessäsi. Kyse voi olla konkreettisesta maisemanvaihdosta tai muunlaisista muutoksista elämässäsi. Ehkä suunnittelet muuttoa tai haluat elämääsi uusia haasteita. Joka tapauksessa olet jo nostanut ankkurin, ja raikkaat tuulet siivittävät matkaasi kohti tuntematonta. Inspiroiva jakso.

Rapu (21.6.–22.7.)

Viihdyt nyt parhaiten kotosalla omien askareittesi ja läheistesi parissa, sillä liiallinen kiireisyys tai ärsyketulva väsyttävät ja hermostuttavat sinua. Unohda suosiolla kaikki turhat kissanristiäiset ja anna itsellesi sitä, mitä kaipaat nyt eniten. Kun saat elää ja toimia omassa tahdissasi, romanttinen puolesikin herää.

Lue myös: Horoskooppi 2023 – Arki, raha ja rakkauselämä! Lue horoskooppimerkkisi koko vuoden ennuste

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi.

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi. Mitä vuosi tuokaan tullessaan?

Lue myös: Tietovisa! Tunnetko horoskoopit ja tähtimerkkien salat? Tähän kinkkiseen visaan tietävät vastaukset vain todelliset horoskooppigurut!

Tietovisa horoskooppi ja tähtimerkki - oletko taitaja?

Onko sinulla astrologia, tähtimerkit ja horoskoopit hallussa? © istock

X