Seuran horoskooppi 20.7.–26.7.2018

Jaa kaverilleTilaa Seura
Samuli Edelmann 21. 7. 1968 Laulaja ja näyttelijä © ROOPE PERMANTO

Rapu

(21.6.–22.7.)

Sinulla on taito tehdä asioita rauhallisesti ja nautiskellen. Säteilet harmoniaa ja seesteisyyttä ympärillesi, joten ei ihme, että vedät magneetin tavoin stressaantuneita kuumakalleja puoleesi latautumaan ja keräämään voimia. Muista kuitenkin asettaa rajat, jos tunnet heidän vievän liikaa omaa energiaasi.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Läheisesi ovat helisemässä kanssasi, sillä sinua on nyt miltei mahdotonta miellyttää. Kyllästyt helposti ja koet muutospainetta useammallakin elämäsi osa-alueella, mutta et tunnu oikein itsekään tietävän, mitä tuo muutos voisi olla. Ota aikalisä, rauhoitu ja keskity olemaan hetkessä ja nauttimaan suven suloisuudesta.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Luvassa on sekä sisäistä että konkreettista liikehdintää. Kenties matkustat jonnekin tai olet muuten paljon menossa. Jokin uusi tuttavuus tai asia ilahduttaa ja tuo uutta sisältöä elämääsi. Koet virkistyväsi ja aktivoituvasi monin tavoin ja olet tavanomaista uteliaampi ja rohkeampi kokeilemaan uusia asioita.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Tulet tahtomattasi vedetyksi mukaan johonkin kiistaan ja saat käyttää kaikki diplomaattiset taitosi päästäksesi irti tilanteesta loukkaamatta kenenkään tunteita. Onneksi luvassa on myös hauskoja ja antoisia tapaamisia ja keskusteluja henkevien ja mielenkiintoisten ihmisten kanssa. Herätät paljon kiinnostusta.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Janoat kiihkeästi vaihtelua ja uusia kokemuksia. Käyttäydyt yltiöpäisesti ja saatat olla jopa hieman yllytyshullu. Pyri silti pitämään järki mukana tekemisissäsi äläkä ainakaan ryhdy mihinkään uhkarohkeaan vain tehdäksesi vaikutuksen muihin. Pohdiskele mieluummin, mistä levottomuutesi todellisuudessa kumpuaa.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Olet hyvässä vedossa ja tulet ehkä lupailleeksi liikoja kuvitellessasi energiatasosi säilyvän yhtä korkealla jatkossakin. Olisi viisaampaa jättää kalenteriisi mahdollisimman paljon tyhjää, jotta voisit toteuttaa spontaaneja päähänpistojasi tai vaihtoehtoisesti levätä, jos puhtisi äkkiä sattuisikin laantumaan.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Nautit draamattomasta ja leppoisasta oleilusta läheistesi parissa, mutta vaikka elämä onkin nyt mallillaan ja kaikki hyvin, sinun kannattaa vaivautua ainakin kurkistamaan mukavuusalueesi ulkopuolelle. Jokin uusi tuttavuus, kokemus tai kulttuurielämys jättää nyt lähtemättömän jäljen ja avaa aivan uusia näköaloja.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Sosiaalinen elämäsi on nosteessa, ja saat runsaasti kutsuja erilaisiin tilaisuuksiin. Jos olet kahden vaiheilla, vastaa mieluummin kyllä kuin ei, sillä eräs kohtaaminen osoittautuu tavalla tai toisella käänteentekeväksi tulevaisuutesi kannalta. Onnistut herättämään huomiota näkemättä juurikaan vaivaa sen eteen.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Elämässäsi on nyt seesteinen vaihe. Eräs henkilö kääntyy puoleesi huolineen ja pyytää mielipidettäsi. Tunnet itsesi imarrelluksi ja oletkin hyvä kuuntelija, mutta jos et oikeasti tiedä, mitä hänen tulisi tehdä, varo antamasta summittaisia neuvoja, sillä hän saattaa ottaa ne hyvinkin kirjaimellisesti.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Olet nopealiikkeinen ja tarmokas, ja niin aktiviteettien keksiminen kuin joukkojen johtaminenkin sujuvat sinulta luonnostaan. Pyri kuitenkin antamaan tilaa ja aikaa hitaammillekin kanssakulkijoille, sillä joku saattaa ärsyyntyä kokiessaan tulevansa hoputetuksi. Ehkä voisit itsekin ottaa hieman rauhallisemmin.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Sydämenasiat valtaavat nyt mielesi. Näet kumppanisi uudessa valossa, vanha ihastus nostaa päätään tai huikaiseva lomaromanssi tempaisee sinut pyörteisiinsä. Antaudu tunteidesi vietäväksi ja jätä surutta arkiset askareet odottamaan. Raha-asioissa kannattaa välttää liikaa optimistisuutta. Älä elä yli varojesi.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Toimintasi on impulsiivista, ja moni kohottelee kulmakarvojaan menoasi katsellessaan. Se ei kuitenkaan ole päätöntä koheltamista: sinulle vain sattuu olemaan tarjolla poikkeuksellisen paljon mielekästä tekemistä, etkä halua jäädä mistään hauskasta paitsi. Kuuntele kehoasi, se kertoo, kun on aika hidastaa.

X