Seuran horoskooppi 20.7-26.7. – Hyvää syntymäpäivää, Pekka Strang!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Pekka Strang horoskooppi
Pekka Strang syntyi 23. heinäkuuta vuonna 1977. Onnea Pekka ja muut merkkipäiviään viettävät!
Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Näyttelijä Pekka Strang viettää 45-vuotissyntymäpäiväänsä 23. heinäkuuta.

Seuran horoskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi tuo tullessaan tuleviin päiviin. Iloista merkkipäivää, näyttelijä Pekka Strang!

Rapu

(21.6.–22.7.)

Jos rakkaudessa on ollut ryppyjä, nyt ne siliävät. Jakso on hyvän tahdon, välittämisen ja rakkauden riemujuhlaa. Olet valovoimainen ja karismaattinen ja vedät puoleesi huomiota ja viipyviä katseita. Jos olet haikaillut romanssia tai pidempiaikaistakin kumppania, nyt on mitä parhain hetki laskea verkot vesille.

Lue myös: Kesän 2022 horoskooppi – Lue tähtimerkkisi ennuste, tällaista suvea kesähoroskooppi sinulle lupaa!

kesän 2022 horoskooppi

Millainen horoskooppimerkkisi kesä 2022? Kertooko ennuste tähtimerkillesi näin tulevasta: ”Pursuat ideoita ja innostusta, ja varsinkin alkukesästä jokin suunnitelmasi tai projektisi saattaa lähteä huimaan lentoon.” © iStock

Leijona

(23.7.–22.8.)

Itsevarmuutesi kasvaa, ja sinun on helppo tiedostaa, mikä on sinulle hyväksi ja mitä kannattaa välttää. Ilmaisusi on oivaltavaa, hauskaa ja terävää, ja loistat älyllisissä keskusteluissa. Jokin seikkailu tai rohkea irtiotto voi olla ajankohtainen. Haluat oppia ja ymmärtää asioita ja uskallat ottaa niistä selvää.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Jos olet ollut vetovastuussa, nyt saat huomata, että roolisi pienenee – joko siksi, että joku muu ottaa enemmän tilaa tai siksi, että haluat itse jäädä taka-alalle. Saat mahdollisuuden vetää hieman henkeä ja suunnitella tulevia siirtojasi. Älä ryntää heti uusien haasteiden kimppuun, vaan rentoudu ja lataa akkujasi.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Muiden katseet ja huomio kiinnittyvät sinuun ja tekemisiisi, mikä saa sinut panemaan parastasi ja jopa ylittämään itsesi. Saat osaksesi ihailua ja ehdotuksia, joista jokin voi osoittautua tulevaisuutesi kannalta erityisen merkittäväksi. Jokin ikimuistoinen matka tai seikkailu voi nyt myös olla ajankohtainen.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Edessäsi on aktiivinen ja tuottoisa jakso. Pääset nyt korjaamaan aiempien ponnistelujesi satoa. Jakso voi myös tuoda elämääsi uusia tuttavuuksia tai paikkoja, joista voi muodostua sinulle tulevaisuudessa varsin merkittäviä. Olet energinen ja tavallista avoimempi erilaisille ehdotuksille ja uuden omaksumiselle.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Et tyydy tavanomaiseen vaan haluat poiketa rutiineista ja tuntea uutuuden viehätystä ja kihelmöintiä. Jos mahdollista, sinulle tekisi hyvää vaihtaa maisemaa, niin saisit hieman perspektiiviä ja kaipaamaasi vaihtelua. Anna ainakin mielesi vaeltaa, mutta älä tee isoja päätöksiä ohimenevän kyllästymisen vuoksi.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Alat päästä jyvälle siitä, mihin kaikkeen rahkeesi riittävät, etkä kaipaa muita pönkittämään itsetuntoasi. Läheisilläsi voi olla totuttelemista uuteen asenteeseesi, mutta alkuhämmennyksestä selvittyään he ovat vaikuttuneita päättäväisyydestäsi ja inspiroituvat ehkä itsekin tavoittelemaan rohkeammin haaveitaan.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Saatat kokea olevasi tuuliajolla, mutta se ei pidä paikkaansa. Olet menossa kohti jotakin uutta, mutta niin kauan kuin määränpää on hämärän peitossa, joudut sietämään epävarmuutta. Luotettavien ystävien seura auttaa sinua tyyntymään ja vahvistamaan identiteettiäsi ja uskoasi siihen, että asiat järjestyvät.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Jokin asia tai suhde on jäämässä taka-alalle, mikä voi herättää sinussa kaihoa tai ahdistustakin. Pian saat kuitenkin huomata olosi vapautuvan ja elinvoimasi ja tyytyväisyytesi lisääntyvän. Menneen tilalle tulee aikanaan jotain parempaa, mutta anna itsellesi ensin aikaa totutella rauhassa uuteen tilanteeseen.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Jakso pursuaa iloja ja mahdollisuuksia. Löydät ehkä uusia puolia itsestäsi tai huomaat kiinnostuvasi erilaisista asioista kuin ennen. Salli itsesi muuttaa mieltäsi ja tapojasi, jos vanhat tuntuvat aikansa eläneiltä. Elämässäsi on nyt paljon ihmisiä, joista jonkun kanssa saattaa syntyä ainutlaatuinen yhteys.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Huomaat nyt ehkä viihtyväsi tavallista paremmin omissa oloissasi. Vaikka näytät päällisin puolin seesteiseltä, mielesi työstää kuumeisesti asioita, ja lopputulos voi yllättää itsesikin. Arvojärjestyksesi voi muuttua, ja huomaat ehkä kulkeneesi jonkin tien loppuun. Isot päätökset saavat kuitenkin vielä odottaa.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Seuraelämäsi on vireää, ja roolisi siinä keskeinen. Ideasi ja ehdotuksesi ottavat nyt helposti tuulta alleen, joten saat innostettua ujommatkin mukaan ilonpitoon ja aktiviteetteihin. On silti tärkeää, että sinulle jää myös joutilasta aikaa, sillä se ruokkii luovuuttasi ja mahdollistaa suurempienkin oivallusten syntymisen.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi ja Tiikerin vuosi 2022

Tiikerin vuosi alkoi helmikuussa 2022. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Lue myös: Annan suuri rakkaushoroskooppi 2022! Kurkista, miten ihana on tähtimerkkisi rakkauden kesä

X