Seuran horoskooppi 20.9–26.9. – Paljon onnea, Johanna Vuoksenmaa!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Käsikirjoittaja ja ohjaaja Johanna Vuoksenmaa viettää 58-vuotissyntymäpäiväänsä 21. syyskuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Onnea Johanna ja muut merkkipäiviään viettävät!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Käsikirjoittaja ja ohjaaja Johanna Vuoksenmaa viettää 58-vuotissyntymäpäiväänsä 21. syyskuuta.
Teksti:
Seura

Seuran horoskooppi ennustaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, käsikirjoittaja ja ohjaaja Johanna Vuoksenmaa!

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Jakson alussa jokin ihmissuhteesi joutuu suurennuslasin alle. Jos sinulla on ollut epäilyksiä jonkun motiivien suhteen, nyt saat asiaan selvyyden. Jakson loppupuolella taas rahaan ja omaisuuteen liittyvät asiat vievät huomiotasi. Teet ehkä inventaariota ja olet valmis luopumaan tarpeettomiksi käyneistä tavaroista.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Koet jonkinlaisen vapautumisen. Saatat huomata päässeesi jonkin kipeän asian yli tai selvittäneesi jonkin ongelman. Ihmissuhteissasi on kihelmöintiä, ja jokin suhde voi saada nyt romanttisiakin sävyjä. Olet elementissäsi kekkereiden ja muiden kokoontumisten keskiössä. Saat muutkin viihtymään ja rentoutumaan.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Syyskuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppi tästä

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Jonkinlainen pettymys tai suhteen arkipäiväistyminen voi olla edessä. Älä vedä siitä liian isoja johtopäätöksiä, jokainen päivä ei voi olla juhlaa. Sen sijaan jokin muu kohtaaminen voi nyt tuoda nostetta elämääsi. Saat ehkä innoitusta tai tukea omille hankkeillesi tai tilaisuuden tutustua ihmiseen, jota ihailet.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Saat paljon aikaan, ja jokin suoranainen läpimurtokin voi häämöttää. Et tee kompromisseja itsellesi tärkeissä asioissa, ja se onkin nyt juuri oikea tapa toimia. Jakson edetessä sosiaalinen elämä alkaa vetää puoleensa, ja antaudut innokkaasti sen pyörteisiin. Harrastuksen parista voi löytyä kiinnostava henkilö.

Kauris (22.12.–19.1.)

Ilmassa on hieman jännitteitä tai valtataistelua, mutta osaat suhtautua niihin viisaasti ja rakentavasti. Sinulla on paljon annettavaa jollekin hankkeelle, mutta joudut vielä odottamaan hetken, että kaikki muutkin tajuavat sen. Olet tunnetusti hyvä panemaan pystyyn erilaisia tapahtumia. Ehkä voisit järjestää juhlat.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Vesimies (20.1.–18.2.)

Pursuat suunnitelmia ja haaveilet matkustelusta tai muunlaisesta irtiotosta. Rutiinit ja velvollisuudet rasittavat sinua, ja tarvitset niiden vastapainoksi seuraelämää ja vapautta toteuttaa omia mielihalujasi ja luovuuttasi. Jokin tuore hanke tai idea voi nyt viedä sinut mennessään ja vallata alaa muilta asioilta.

Kalat (19.2.–20.3.)

Olet hieman tavallista epävarmempi ja haluat varmistella moneen kertaan, mitä muut tarkoittavat tai haluavat. Sinun on vaikea uskoa omaan viehätysvoimaasi, mutta jakson edetessä saat niin paljon myönteistä huomiota osaksesi, että itsevarmuutesi vahvistuu. Jokin rahaan tai omaisuuteen liittyvä asia nousee esiin.

Oinas (21.3.–19.4.)

Jakson alkupuolella olet tehokas, kurinalainen ja päättäväinen. Saat vaivatta tehtyä keskeneräiset työt loppuun ja saatettua rempallaan olevat asiat raiteilleen. Jakson edetessä seuraelämä alkaa viedä huomiota velvollisuuksilta. Haluat huvitella ja otat mutkattomasti kontaktia uusiin kiinnostaviin henkilöihin.

Härkä (20.4.–20.5.)

Elämässäsi tapahtuu jonkinlainen siirto tai ­hyppäys. Kenties huomaat ajattelevasi jostakusta henkilöstä tai jostakin asiasta aivan toisin kuin ennen tai jätät jonkin vaiheen elämässäsi taakse tietämättä, mikä edessä odottaa. Joka tapauksessa jakso on kihelmöivän jännittävä ja yllättävä ja jättää elämääsi pysyvän jäljen.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Jokin asia elämässäsi on jäämässä taakse, mutta se käy kivuttomasti ja luontevasti. Saat sangen mieluisia uutisia tai kiinnostavaa tietoa. Olet valmis toimintaan, ja jokin pitkään muhinut suunnitelma voi viimein alkaa osoittaa toteutumisen merkkejä. Elämässäsi tapahtuu paljon, mutta pysyt tiukasti ohjaksissa.

Rapu (21.6.–22.7.)

Kommunikointi kannattaa pitää yksinkertai­sena ja avoimena, sillä asioilla on nyt tapana mutkistua tavallista helpommin. Onnistut kuitenkin tekemään vaikutuksen muihin vilpittömyydelläsi. Saatat kohdata henkilön, joka ottaa sinut tavalla tai toisella siipiensä suojiin tai auttaa sinua tavoittelemaan unelmiasi.

Leijona (23.7.–22.8.)

Elämässäsi on nyt menossa hidassoutuisempi jakso, joka mahdollistaa sen, että voit rauhassa suunnitella seuraavaa siirtoasi tai tehdä asioita, joille ei yleensä tahdo löytyä aikaa. Olet melko huoleton rahan käytön suhteen. Pidä kuitenkin huolta siitä, ettet elä yli varojesi ja että saat rahoillesi vastinetta.

Lue myös: Tietovisa! Tunnetko horoskoopit ja tähtimerkkien salat? Tähän kinkkiseen visaan tietävät vastaukset vain todelliset horoskooppigurut!

X