Seuran horoskooppi 21.6–4.7. – Paljon onnea, Jorma Uotinen!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Jorma Uotinen viettää 73-vuotissyntymäpäiväänsä 28. kesäkuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

”Ihminen on aina oikean ikäinen. En haikaile menneiden vuosien perään.”

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Jorma Uotinen viettää 73-vuotissyntymäpäiväänsä 28. kesäkuuta.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Seuran horoskooppi ennustaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, tanssija ja koreografi Jorma Uotinen!

Rapu (21.6.–22.7.)

Olet vireä ja tilanteen tasalla. Ymmärrät pienestä vihjeestä, mitä on tapahtumassa ja miten kannattaa toimia. Yleensä olet melko varovainen, mutta nyt olet niin itsevarma, että saatat ottaa hieman riskejäkin. Muiden silmissä olet uskomattoman vetovoimainen, joten jos kaipaat juhannusheilaa, tarjokkaita riittää.

Lue myös: Kesän 2023 horoskoopit – Lue tähtimerkkisi ennuste, tällaista suvea kesähoroskooppi sinulle lupaa!

Kesän 2023 horoskooppi, lue tähtimerkkisi kesähoroskooppi!

Tässä on kesän 2023 horoskooppi, lue tähtimerkkisi kesähoroskooppi! © iStock

Leijona (23.7.–22.8.)

Jakson alku on hektistä, ja sen tiimellyksessä sinun on vaikea kuulla ajatuksiasi. Kiire voi tuottaa hätäisiä päätöksiä tai muuta hämminkiä, mutta ehdit myös nähdä ja kokea paljon ja nautit yhdessäolosta muiden kanssa. Kun pahin tohina hellittää, viihdyt omissa oloissasi rentoutuen ja kokemuksiasi sulatellen.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Olet nyt tavallista spontaanimpi. Luvassa voi olla yllättävä matka tai romanssi – tai sitten­ ­­impulssiostoksia, jotka hämmästyttävät itseäsikin. Luovuutesi kukoistaa, ja sovellat sitä elämäsi eri osa-alueilla, mikä tekee sekä omasta että läheistesi elämästä hauskaa ja jännittävää. Sinussa on nyt viehätysvoimaa, jonka edessä moni lakoaa.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Kesäkuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi kesäkuu 2023

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kesäkuussa 2023 on luvassa. © iStock

Vaaka (23.9.–23.10.)

Yhdessä tekeminen tuottaa paitsi tuloksia myös paljon iloa. Sinulla on pistämätön taito saada ihmiset viihtymään ja luoda yhteishenkeä, jossa kukaan ei jää ulkopuoliseksi. Nostalgiset muistot voivat viedä mennessään ja innostaa ottamaan yhteyttä vanhaan ystävään tai vierailemaan aiemmin tärkeissä paikoissa.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Saatat nyt tuntea tarvetta päästä ilmaisemaan itseäsi aiempaa monipuolisemmin. Liian tutuiksi käyneet rutiinit saavat kyytiä, ja jos koet, että sinut on pantu johonkin lokeroon, murtaudut siitä ulos näyttämällä aivan uusia puolia itsestäsi. Vapaus ja spontaanius ovat jakson teemat. Hauskuus tulee kaupan päälle.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Mielikuvituksesi lentää ja tuottaa toinen toistaan säkenöivämpiä ideoita. Vaikka kaikki eivät olisi aivan realistisia, voivat ne silti sisältää jonkin uuden hankkeen siemenen, joka alkaa itää. Olet avoin ja antelias ja jaat auliisti resurssejasi muiden kanssa, olipa kyse sitten rahasta, ideoista tai ajastasi.

Kauris (22.12.–19.1.)

Jakson alku on sähäkkää, ja tunteet ja mielialat ailahtelevat tavallista voimakkaammin. Jakson edetessä tunnelma rauhoittuu ja kanssakäyminen muiden kanssa on rakentavaa ja syvällistä. Saat levätä ja rentoutua seesteisissä tunnelmissa. Kuulet ehkä jostakusta menneisyydessä elämääsi vaikuttaneesta henkilöstä.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Joustavuus on vahvuutesi, ja nyt se tulee tarpeeseen, sillä suunnitelmat tuppaavat muuttumaan viime hetkellä. Jos olet joutunut pohtimaan jotain rahaan liittyvää ongelmaa, nyt siihen on luvassa ratkaisu, joka voi olla aivan erilainen kuin mitä olit kuvitellut. Ihmissuhteissa avoimuus ja rehellisyys on A ja O.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi 2023 ja Jäniksen vuosi

Kiinalaisen horoskoopin mukaan vuosi 2023 on jäniksen vuosi. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Kalat (19.2.–20.3.)

Olet hyvin luova ja aikaansaava ja motivoitunut muuttamaan maailmaa – tai ainakin omia tottumuksiasi. Olet valmis ottamaan koko potentiaalisi käyttöön ja näyttämään niin itsellesi kuin muillekin, mistä puusta sinut on tehty. Ihmissuhteissa uskallat ilmaista toiveesi avoimemmin etkä mukaudu mukisematta kaikkeen.

Oinas (21.3.–19.4.)

Järjestät loistavia kutsuja ja saatat yhteen erilaisia ihmisiä. Toimissasi ja päätöksissäsi on sähäkkyyttä, ja hitaammat putoavat nyt armotta kyydistäsi. Osaat luovia muuttuvissa tilanteissa ilman tarkkoja ennakkosuunnitelmia. Jos kuitenkin olet antanut lupauksia tai tehnyt sopimuksia, niistä ei pidä laistaa.

Härkä (20.4.–20.5.)

Yhteistyössä on voimaa, ja kannat nyt mielelläsi kortesi kekoon hyödyllisten tai hauskojen hankkeiden hyväksi. Sinussa on sopivassa suhteessa sekä lujuutta että leikkimielisyyttä, joten ankarimmatkin ponnistelut sujuvat leppoisissa merkeissä. Romantiikan markkinoilla olet nyt kuumaa kamaa, ja yrittäjiä riittää.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Olet selvästi saamapuolella, mitä hyviin asioihin tulee. Laariisi sataa ehkä ylimääräisiä tuloja tai arvokkaita tiedonhippusia ja säkenöiviä ideoita. Rakkauden saralla saat osaksesi huomiota ja hellyyttä, eikä ystävistä ole pulaa. Jaettuna ilo kaksinkertaistuu, joten anna muidenkin nauttia onnenpotkuistasi.

Lue myös: Horoskooppi 2023 – Arki, raha ja rakkauselämä! Lue horoskooppimerkkisi koko vuoden ennuste

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi.

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi. Mitä vuosi tuokaan tullessaan?

Lue myös: Tietovisa! Tunnetko horoskoopit ja tähtimerkkien salat? Tähän kinkkiseen visaan tietävät vastaukset vain todelliset horoskooppigurut!

Tietovisa horoskooppi ja tähtimerkki - oletko taitaja?

Onko sinulla astrologia, tähtimerkit ja horoskoopit hallussa? © istock

X