Seuran viikkohoroskooppi 24.2.-2.3. – Hyvää syntymäpäivää, Outi Mäenpää!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Outi Mäenpää horoskooppi
Outi Mäenpää syntyi 24. helmikuuta vuonna 1962. Onnea Outi ja muut syntymäpäiviään juhlivat! © Niclas Mäkelä
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Näyttelijä Outi Mäenpää viettää 60-vuotissyntymäpäiväänsä 24. helmikuuta.

Seuran horoskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi tuo tullessaan tuleviin päiviin ja viikkoon. Iloista merkkipäivää, näyttelijä Outi Mäenpää!

Kalat

(19.2.–20.3.)

Edessäsi on poikkeuksellisen mielenkiintoinen ja onnekas jakso. Varsinkin kohtaamiset tuovat nyt elämääsi runsaasti uutta ajateltavaa, ja jokin niistä voi osoittautua tavalla tai toisella merkitykselliseksi tulevaisuutesi kannalta. Olet herkkävaistoinen ja tavallista rohkeampi seuraamaan sisäistä viisauttasi.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Nyt on mainio hetki ottaa käsittelyyn isot kysymykset, joilla on vaikutusta tulevaisuuteesi ja elämänlaatuusi. Mieti, mitä haluat jatkossa elämältäsi ja millaisia muutoksia se kenties edellyttää. Uskalluksesi ja organisointikykysi ovat huipussaan, joten nyt sinun kannattaa panna pyörät pyörimään toivomaasi suuntaan.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi ja Tiikerin vuosi 2022

Tiikerin vuosi alkaa. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Härkä

(20.4.–20.5.)

Annat itsestäsi edullisen kuvan ja tunnut nyt muutoinkin herättävän kanssakulkijoissa myönteistä huomiota. Mielialasi on poikkeuksellisen kepeä ja leikkisä, joten jakso suosii erityisesti seuraelämää. Mikäli olet salaa haaveillut voivasi lähentyä jonkun kiinnostavan ihmisen kanssa, nyt kannattaa tehdä aloite.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Jokin ongelma vaatii huomiota. Ensimmäinen mieleesi putkahtava ratkaisu ei kuitenkaan ole välttämättä se paras. Puntaroi asiaa usealta eri kantilta ja jätä tilaa myös luovuudelle. Huolehdi siitä, että sinulla on mielekästä puuhaa, joka vie ajatuksesi välillä muualle. Lamppu voi syttyä, kun sitä vähiten odotat.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Joudut jonkinlaisen päätöksen eteen, olit siihen valmis tai et. Luota intuitioosi, se on viisaampi kuin liian monien ärsykkeiden ja ulkopuolelta tulevien neuvojen sekoittama pääsi. Jakso ei silti ole pelkkää pähkäilyä. Seuraelämä on nyt erityisen antoisaa, ja pieni romanssinpoikanenkin saattaa nostaa päätään.

Leijona

(23.7.–22.8)

Jakso tuo mukanaan kasvavaa painetta, joka on hyvä päästä purkamaan. Voi olla, että joku on koetellut sietokykyäsi liikaa, jolloin joudut asettamaan hänelle rajat, tai olet itse toiminut arvojesi ja periaatteidesi vastaisesti, mikä ei enää vetele. Kun kohtaat hankalan asian pystypäin ja alat toimia, paine hellittää.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Sinulle tarjoutuu nyt erityisen otollinen tilaisuus edistää hankkeitasi tai ideoitasi. Kyseessä voi olla jokin konkreettinen mahdollisuus toimia tai henkinen oivallus. Yhteistyö muiden kanssa on varsin hedelmällistä. Saatat nyt myös törmätä henkilöön, joka esimerkillään inspiroi sinuakin ylittämään itsesi.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Kiinnitä huomiota tapoihin, joilla rakennat päiväsi. Voit vaikuttaa paljonkin siihen, miten asiat sujuvat. Vältä turhaa kiireen tuntua lähtemällä ajoissa liikkeelle ja keskity siihen, mitä olet kulloinkin tekemässä, niin sähläyksen ja virheiden riski laskee ja tekemisen ilo ja merkityksellisyyden tunne kasvavat.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Sinusta tuntuu ehkä kuin tarpoisit suossa tai että muut asettuisivat vastustamaan ajatuksiasi ja aikomuksiasi. Todennäköisempää kuitenkin on, että olet itse tullut vauhtisokeaksi ja ylittänyt jaksamisesi rajat. Ota askel taaksepäin ja tarkastele viimeaikaisia tekemisiäsi. Huomaat, että olet päässyt jo pitkälle.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Tavoittelet ahnaasti kuuta taivaalta. Se on hienoa, mutta suurista linjoista ja kaukaisista tavoitteista olisi hedelmällisempää kääntää katse siihen, mikä on käsillä ja tehtävissä tässä ja nyt. Älä aliarvioi pienten konkreettisten tekojen merkityksellisyyttä. Ne ovat ne työkalut, joiden avulla kipuat korkealle.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Olet energinen, positiivinen ja luottavainen ja saat nyt sekä edistettyä omia tavoitteitasi ja hankkeitasi rivakasti että innostettua laiskempia tai epäileväisempiä kanssakulkijoitakin tekemään ryhtiliikkeen. Paikkasi on ehdottomasti etulinjassa, ja hoidat sen tyylillä ja taidolla. Kerrassaan väkevä jakso.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Edessä on yllättäviä muutoksia, jotka ravistelevat ajatteluasi ja tottumuksiasi. Rutiineista poikkeaminen auttaa sinua näkemään asiat eri valossa ja omaksumaan uusia tapoja ajatella ja toimia. Ulkopuolisista elämäsi voi näyttää hektiseltä, mutta osaat nousta nopeasti tilanteen tasalle ja kääntää sen eduksesi.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2022 – Arki, raha ja rakkauselämä

X