Seuran horoskooppi 24.-30.11.2017

Kirjailija Sinikka Nopola on syntynyt 26.11.1953. © mirva kakko/om-arkisto

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Liitelet yhä muissa sfääreissä, mikä on merkillesi tyypillistä – olet luotu liikkumaan ja matkustamaan. Tällä kertaa eksoottinen kohde vie huomiosi, mikä merkitsee matkasuunnitelmia, oli kyseessä sitten palmuranta tai pohjoisen hanget. Suhteissa on salaisia väreilyjä, ja tunne voi yllättää. Vältä rutiinia.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Sinulla on mielenkiintoisia ja vaihtelevia vaiheita, joten et pääse jumittumaan rutiineihin. Paljon asioita on avoinna, eikä selkeää yhtä suuntaa kannata nyt hakea. Suurella joukolla haetaan mahtavia kokemuksia ja lyödään päät yhteen ison unelman toteuttamiseksi. Suhteetkin sujuvat parhaiten isolla joukolla.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Sinulla riittää ärtymyksen aiheita. Haluaisit edetä nopeammin kuin tilanteesi sallii, minkä vuoksi olet altis ylilyönteihin. Ole varovainen, sillä saatat joutua väärällä tavalla valokeilaan – pelissä on maineesi. Mutta jos pelaat nappulasi oikein, etenet valtavin harppauksen. Suhteet ja menestys liittyvät jollain tavoin yhteen.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Sinulla on todennäköisesti enemmän kaukokaipuuta kuin tavallisesti, ja mielesi vaeltaa lempeämmissä maisemissa. Saatat jopa suunnitella isompaa siirtoa toista paikkakuntaa ajatellen, tai sitten läheisellä on vastaavia suunnitelmia. Työssä on päätöksenteon hetki nyt tai seuraavalla jaksolla. Nauti tunteesta matkalla.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Työympyröissäsi laaditaan jonkin sortin strategioita tai sijoitetaan työhyvinvointiin. Saattaa olla myös, että ihmisiä sijoitetaan uudelleen ja laskelmia tehdään. Elämässäsi voi nyt olla vaihe, jolloin raha merkitsee paljon. Huippuvauhdikas vaihe jatkuu vielä pari viikkoa, ja sitä kannattaa hyödyntää harrastuksessa.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Kohtaamisissa tapahtuu merkittäviä asioita, jotka vaikuttavat pitkälle tulevaisuuteen. Näkyvä persoona laajentaa näkemyksiäsi elämästä, ja voit olla altis osallistumaan tilaisuuteen, jossa esiintyy jonkin alan guru. Älä jähmety vanhoihin uomiisi, sillä voit menettää elämäsi mahdollisuuden. Sama pätee suhteissa.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Kuten viime aikoina, saat nytkin arkiseen elämääsi uusia vapausasteita. Työ ei tunnu enää raatamiselta eikä yksitoikkoiselta vaan mielenkiintoiselta ja avartavalta. Arkirutiiniin tai terveysseikkaan tulee selkeä parannus työvälineen kautta. Rakkaus on arjen sävyttämää, ei räiskyvää. Viihdettäkään ei ihmeemmin ole tarjolla.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Olet jo monta viikkoa rehkinyt kuntosi hyväksi, tai kodin velvollisuudet ovat pitäneet sinut kiireisenä. Joka tapauksessa jokin on viuhunut tiuhaan tahtiin siellä missä kulloinkin olet. Sinulla on myös aikaa viihdyttää itseäsi ja muita, ja jokin kulttuurikokemus sävähdyttää. Vedät puoleesi vastakkaista sukupuolta.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Työasiat sujuvat mukavasti, ja saat vaativankin homman tehtyä. Esiinnyt sujuvasti ja saat ilmaisutyylistäsi kiitosta. Suhteissa kaikki ei mene toiveittesi mukaan, joten sovitteluun menee aikaa. Kotielämän vaatimukset pursuavat yli odotusten, ja juhlatunnelmaa luodaksesi sinun on nähtävä vaivaa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Älä luovu vielä tiedon keräämisestä käytännön tarkoitukseen – saat siitä välttämätöntä hyötyä urallesi. Opiskele ja hio tieto-taitoasi, sillä hahmotuskykysi on normaalia parempi. Voit pureutua myös käytännön aiheeseen, jonka avulla muokkaat vartaloasi tai muuta materiaa. Suhteessa kannattaa puhua asiat halki.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Edessäsi oleva tehtävä osoittautuu vaikeammaksi kuin uskotkaan. Hoidat sen kunnialla pois päiväjärjestyksestä. Olet yleisesti ottaen tehokas työssäsi, ja näet mieluiten konkreettiset tulokset. Tavaroiden siirtely voi myös olla ajankohtaista kotioloissa. Mieti miten suhteessa voi lisätä fyysisiä nautintoja.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Kohdallesi tulee kokemuksia, joihin liittyy värikkyyttä, mielihyvää, hohdokkuutta tai ylellisyyttä. Tämä voi tulla juhlallisten kokemusten muodossa joko työpaikalla, harrastuksen tai vapaa-ajan parissa. Nautit uudesta tyylistäsi, josta sinut huomataan. Suhde kukoistaa piilopaikoissa mielikuvituksen innoittamana.