Seuran horoskooppi 24.5.–30.5. – Hyvää syntymäpäivää, Ville Peltonen!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Ville Peltonen juhlii 50-vuotissyntymäpäiväänsä!
Ville Peltonen juhlii 50-vuotissyntymäpäiväänsä! © OM-Arkisto
Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Jääkiekkovalmentaja Ville Peltonen viettää 50-vuotissyntymäpäiväänsä 24. toukokuuta.

Seuran horoskooppi ennustaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, jääkiekkovalmentaja Ville Peltonen!

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Sinulla on hyvät mahdollisuudet saada edistettyä hankkeitasi tai unelmiasi. Ainoa kompastuskivi voi olla oma kärsimättömyytesi. Anna asioille riittävästi aikaa kehittyä ja keskity kunnolla siihen, mitä olet kulloinkin tekemässä, niin tuloksia syntyy. Ihmissuhteissa voi olla jännitteitä. Ota sovitteleva asenne.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Toukokuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi toukokuu 2023

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä toukokuussa 2023 on luvassa. © iStock

Rapu (21.6.–22.7.)

Itseluottamuksesi on hyvä, ja sekä sanoissasi että teoissasi on uudenlaista pontta ja vakuuttavuutta. Tämä on oikea aika etsiä yhteistyökumppania tai miksei elämänkumppaniakin. Uskallat ilmaista toiveesi, mutta teet sen taitavasti ja annat itsestäsi hyvän vaikutelman. Seuraelämäsi on vireää ja yllätyksellistä.

Leijona (23.7.–22.8.)

Sosiaalinen elämä on jakson suola. Viihdyt eloisassa seurassa, jossa saat pallotella ideoitasi ja keskustella päivänpolttavista kysymyksistä. Saatat myös tuntea kutsun pieneen seikkailuun tai ainakin halua vaihtaa hetkeksi maisemaa. Herätät romanttistakin kiinnostusta, joten joku voi nyt lähestyä tositarkoituksella.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Jakson alkupuolella saatat olla tavallista ärtyisämpi. Jokin asia tai tilanne, jota olet pyrkinyt välttelemään, tulee eteesi, jolloin joudut reagoimaan siihen. Saat nähdä, että kun viimein kohtaat hankalaksi pelkäämäsi asian, se hoituukin hienosti, mikä huojentaa oloasi huomattavasti. Jakson loppu onkin täynnä iloa.

Lue myös: Horoskooppi 2023 – Arki, raha ja rakkauselämä! Lue horoskooppimerkkisi koko vuoden ennuste

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi.

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi. Mitä vuosi tuokaan tullessaan?

Vaaka (23.9.–23.10.)

Muutoksen tuulet puhaltavat ja voivat tuivertaa nyt useallakin elämäsi osa-alueella. Ei silti hätää. Saat kaivatessasi tukea niin ystäviltä kuin tuntemattomiltakin. Lisäksi nuo muutokset ovat luonteeltaan enimmäkseen myönteisiä. Ne kohentavat elämänlaatuasi ja voivat saada sinut peräti tuntemaan itsesi uudesti syntyneeksi.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Saatat joutua tasapainoilemaan velvollisuuksien ja mielihalujesi ristiaallokossa, mutta hyvällä tahdolla ja järjestelykyvyllä molemmille löytyy aikaa ja tilaa. Olet melko kärkäs ilmaisemaan mielipiteesi varsinkin silloin, kun asiat eivät mene mielesi mukaan, mikä saattaa johtaa tiukkaankin sanailuun. Vaali harmoniaa.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Pois alta risut ja männynkävyt, kun rynnit kohti tavoitettasi. Toimintasi ei nyt ehkä ole kovin hienovaraista tai sulokasta, mutta tuloksia sillä syntyy. Parhaimmillasi olet, jos voit yhdistää sekä aivotyön että fyysisen ponnistelun. Nyt kannattaisi järjestää vaikkapa talkoot tai jokin hyväntekeväisyystempaus.

Kauris (22.12.–19.1.)

Jokin avoinna ollut asia tulee päätökseensä, mikä vapauttaa käyttöösi uutta energiaa. Ilmassa on leikkimielisyyttä ja romantiikkaa, ja saatat ajautua miltei huomaamattasi uuden romanssin pyörteisiin. Sosiaalinen elämä on muutoinkin mukavia yllätyksiä täynnä. Aikomukset lipsuvat, mutta siitä seuraa vain hyvää.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi 2023 ja Jäniksen vuosi

Kiinalaisen horoskoopin mukaan vuosi 2023 on jäniksen vuosi. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Vesimies (20.1.–18.2.)

Ilmassa on sähäkkää ja yllätyksellistä energiaa, mikä voi ilmetä äkillisinä tunteenpurkauksina tai innostuksen puuskina. Kumppanista voi paljastua uusia piirteitä, ja itsekin saatat huomata mielipiteidesi tai makusi muuttuneen. Jakson loppupuolella tunnelma rauhoittuu ja raha-asiat nousevat keskeiseen asemaan.

Kalat (19.2.–20.3.)

Ilmassa on innostusta ja tekemisen meininkiä. Keskeneräiset hommat hoituvat nyt vauhdikkaasti loppuun, ja jokin uusi projektikin voi kutkuttaa. Seuraelämä on vireää ja roolisi siinä keskeinen. Jakson lopulla asumiseen, kotiin tai perheeseen liittyvät asiat ja velvoitteet vaativat enemmän aikaasi ja huomiotasi.

Oinas (21.3.–19.4.)

Jakso on myönteisen ja sähköisen energian värittämä. Olet vauhdikas, sosiaalinen ja täynnä ideoita. Kehität nyt mestarillisesti spontaaneja tempauksia, joilla ilahdutat kanssaihmisiäsi. Et kuitenkaan ole pelkästään yllätysten järjestäjän roolissa, sillä omallekin kohdallesi saattaa nyt osua jotain erityisen säväyttävää.

Härkä (20.4.–20.5.)

Tahti saattaa nyt olla kovempi kuin mihin olet tottunut tai mistä pidät. Se kiristää pinnaasi ja tuo elämääsi turhaa kiireen tuntua. Tee tietoinen päätös karsia turhanpäiväistä stressiä. Kaikkeen ehdotettuun ei tarvitse suostua. On hyvä pohtia, mitkä asiat ovat sinulle aidosti tärkeitä ja mitkä toisarvoisia.

Lue myös: Tietovisa! Tunnetko horoskoopit ja tähtimerkkien salat? Tähän kinkkiseen visaan tietävät vastaukset vain todelliset horoskooppigurut!

Tietovisa horoskooppi ja tähtimerkki - oletko taitaja?

Onko sinulla astrologia, tähtimerkit ja horoskoopit hallussa? © istock

X