Seuran horoskooppi 25.1.-31.1. – Hyvää syntymäpäivää, Helena Ahti-Hallberg!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Helena Ahti-Hallberg, horoskooppi
Onnea, Helena Ahti-Hallberg ja muut merkkipäivää viettävät! © Tiia Ahjotuli / OM-arkisto
Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Helena Ahti-Hallberg viettää syntymäpäiväänsä 31. tammikuuta.

Seuran horoskooppi ennustaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, tanssija Helena Ahti-Hallberg!

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Jakso on hyvin energinen, tapahtumarikas ja hauska. Kilpailunhalusi nostaa helposti päätään, ja vaikka voitontahtosi on kova, et ota itseäsi ja asioita turhan vakavasti vaan säilytät leikkimielisen ja kepeän asenteen. Olet hyvin suosittua seuraa, ja saattaapa joku elätellä romanttisiakin haaveita sinun suhteesi.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Jakson alkupuoli on romantiikan ja vilkkaan seuraelämän aikaa, mutta jakson edetessä teemat vakavoituvat. Saatat kiinnittää aiempaa enemmän huomiota kodin ja läheistesi turvallisuuteen tai rahaan ja omaisuuteen liittyviin kysymyksiin. Mikäli sinulla on jokin tavoite, keksit uusia keinoja sen saavuttamiseksi.

Lue myös: Horoskooppi 2023 – Arki, raha ja rakkauselämä! Lue horoskooppimerkkisi koko vuoden ennuste

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi.

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi. Mitä vuosi tuokaan tullessaan? © 

Oinas

(21.3.–19.4.)

Jaksoa leimaa pehmeä energia. Olet tavallista vastaanottavaisempi muiden ajatuksille ja ehdotuksille etkä tunne tarvetta saada itsellesi viimeistä sanaa. Vakiintuneiden suhteessa riittää romantiikkaa ja lämpöä. Sinkut saavat osakseen huomiota, mutta viihtyvät hyvin myös omissa oloissaan tai ystävien seurassa.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi 2023 ja Jäniksen vuosi

Kiinalaisen horoskoopin mukaan vuosi 2023 on jäniksen vuosi. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Härkä

(20.4.–20.5.)

Jakso on kumppanuuksien ja yhteisten hankkeiden riemujuhlaa. Sinun on nyt helppoa löytää hengenheimolaisia, joiden kanssa toimiminen on paitsi hauskaa myös tuloksellista. Opit paljon uutta ja saat jakaa omia kokemuksiasi. Jos olet kärsinyt sydän- tai muista suruista, saatat nyt huomata päässeesi pahimman yli.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Sinulta löytyy nyt virtaa ja pontta. Näyt ja kuulut kauas, ja aikaansaannoksesi herättävät ­mielenkiintoa ja ihastusta. Nyt ei totisesti ole odottelun vaan rohkean toiminnan ja eteen­päinmenon aika. Uskallat näyttää, mistä sinut on tehty. Itsevarmuutesi tekee vaikutuksen muihin ja tuo sinulle uusia ihailijoita.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Olet seikkailunhaluinen ja janoat vaihtelua. ­Sinulla on pilkettä silmäkulmassa ja saatat ­yllättää itsesikin innostumalla flirttailemaan tai ottamalla muuten rohkeasti kontaktia ­kiin­nostaviin ihmisiin. Jokin aiemmin hautaamasi haave tai suunnitelma voi pulpahtaa uudelleen pintaan ja ottaa nyt paremmin tuulta alleen.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Sosiaalinen elämäsi on nyt pitkälti oman ­panostuksesi varassa. Osaat luoda erilaisiin tilanteisiin juuri sopivan ilmapiirin ja tutus­tut­taa oikeat ihmiset toisiinsa, mutta ajan mittaan tuo rooli voi käydä raskaaksi. Ehkä voisit keskittyä enemmän omaan hyvinvointiisi ja tehdä vaihteeksi asioita vain itsesi iloksi.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Jakson parasta antia ovat ihmissuhteet. Tuttavapiiriisi voi ilmestyä aivan erityisen kiinnostava henkilö, johon kannattaa ehdottomasti tutustua lähemmin. Ihastumisia tapahtuu nyt tavallista herkemmin, ja uskallat näyttää itsestäsi muille uusia puolia. Vakiintuneet voivat tavoittaa uudelleen alkuaikojen huuman.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Nyt on ensiarvoisen tärkeää, että tarjoat kehollesi tarpeeksi monipuolista liikuntaa. Liika paikallaanolo vetää mielesi helposti matalaksi ja jähmettää luovuutesi, mutta kun pysyt aktiivisena, optimismisi herää, ideoita syntyy ja jaksat innostua uusista asioista. Jakson loppua värittää aivan erityinen yllätys.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Jakson alkupuoli on haaveilun aikaa. Keskittymiskykysi voi jättää toivomisen varaa, mutta mielikuvituksesi on tavallista vahvempi ja tuottaa toinen toistaan lennokkaampia visioita. Jakson loppupuoli palauttaa sinut takaisin maan pinnalle. Silloin on aika ryhtyä konkreettisiin toimiin unelmien toteuttamiseksi.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Olet nyt hyvin antelias ja vastaanottavainen, ­joten ei ihme, että seurasi vetää muita ­magneetin tavoin puoleensa. Haluat ilmentää sisäistä elinvoimaasi ja luovuuttasi myös ulkoisesti, joten saatat nyt innostua uudistamaan kotisi ilmettä, järjestämään teemajuhlat tai aloittamaan jonkin korkealentoisen projektin.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Sanojen, kielen ja ylipäätään viestinnän merkitys korostuu. Ehkä nautit tavallista enemmän lukemisesta tai innostut tuottamaan tekstiä itse. Puheissasi on aivan uudenlaista painokkuutta, ja syvälliset keskustelut tuottavat tyydytystä. Erilaiset neuvottelut ja päätösten perustelut kääntyvät helposti voitoksesi.

X