Seuran horoskooppi 25.5-31.5. – Hyvää syntymäpäivää, Arto Bryggare!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Arto Bryggare
Arto Bryggare syntyi 26. toukokuuta vuonna 1958. © Pekka Nieminen/Skoy
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Arto Bryggare viettää 64-vuotissyntymäpäiväänsä 26. toukokuuta.

Seuran horoskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi tuo tullessaan tuleviin päiviin. Iloista merkkipäivää, Arto Bryggare!

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Elämäsi on hektistä, ja jos toiminta välillä uhkaa hiipua, keksit kyllä keinoja pitää itsesi aktiivisena. Vauhdissasi voi olla vaikea pysyä, joten älä edellytä läheisiltäsi aivan samaa tarmokkuutta. Anna heidän toimia omassa tahdissaan. Jokin kohtaaminen voi osoittautua kannaltasi yllättävän merkitykselliseksi.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Toukokuu 2022 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

kuukausihoroskooppi toukokuu 2022

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä toukokuussa on luvassa. © iStock

Rapu

(21.6.–22.7.)

Olet tavallista päättäväisempi ja tavoitehakuisempi ja haluat nähdä nopeita tuloksia. Hyvä, että tiedät, mitä haluat, ja uskallat panna itsesi likoon sitä tavoitellessasi. Jakson luonne vain on sellainen, että asiat ottavat aikansa eikä edistymistä helposti heti huomaa. Kärsivällisyyttä, prosessi etenee silti.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Olet nyt tavattoman karismaattinen ja herätät huomiota ja kiinnostusta missä liikutkin. Ilmassa on myös ylimääräinen annos romantiikkaa, joten jos olet unelmoinut kesäheilasta tai ­vakavammastakin sitoutumisesta, nyt kannattaa katsella ympärilleen sillä silmällä. Voit myös innostua jostain uudesta projektista.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2022 – Arki, raha ja rakkauselämä

Vuosihoroskooppi 2022

Mitä vuosi 2022 tuokaan tullessaan? Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi. © iStock

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Päästäksesi eteenpäin sinun tulee ottaa ensin askel taaksepäin. Ongelman kohdatessasi muistele vastaavaa tilannetta menneisyydessäsi ja omaa toimintaasi siinä tilanteessa. Hyödynnä kokemuksen tuomaa viisautta. Jos tulos oli pettymys, tee tällä kertaa toisin. Opettavainen jakso, joka sisältää hienoja oivalluksia.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Olet tavallista kriittisempi, ja kumppanisi ominaisuudet voivat nyt joutua suurennuslasisi alle. On hyvä miettiä, mitkä asiat ovat sinulle ehdottoman tärkeitä ja missä olet valmis joustamaan. Kukaan ei ole täydellinen, joten kohtuuttomia ei pidä vaatia sen paremmin itseltään kuin muiltakaan. Muista huumori ja empatia.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi ja Tiikerin vuosi 2022

Tiikerin vuosi alkaa. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Olet valmis antamaan itsellesi vähän löysää ja suhtaudut asioihin rennommin. Jokin pieni loma sopisi mainiosti jakson henkeen, mutta jos siihen ei ole mahdollisuutta, käytä mielikuvitustasi ja hemmottele itseäsi ja läheisiäsi arjessa. Romantiikka ja rakkaus kukoistavat. Näytät tunteesi tavallista avoimemmin.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Nyt on otollinen hetki tehdä ryhtiliike. Mieti, millä elämänalueella olet kenties lepsuillut tai toiminut omaa etuasi vastaan ja mitä voit asian korjaamiseksi tehdä. Älä odota muiden toimivan puolestasi, vaan ota reippaasti vastuu omista valinnoistasi. Selkeä tavoite motivoi ja auttaa sinua pysymään ruodussa.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Kunnianhimo ajaa sinua eteenpäin, mutta liian suuren vallan saadessaan se voi kääntyä sinua vastaan. Jos asiat eivät suju suunnitelmiesi mukaan, ärryt ja alat helposti syytellä muita. Mieti, onko pahantuulisena eteenpäin puskeminen tavoittelemasi asian arvoista vai voisitko ehkä madaltaa hieman vaatimuksiasi.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Jos nykyhetki asettaa haasteita, saatat helposti heittäytyä nostalgiseksi ja haikailla jotain mennyttä asiaa tai ihmissuhdetta. Anna tunteiden tulla ja mennä. Niille ei kannata panna liian suurta painoarvoa, vaan odottaa, että olo tasaantuu. Sen jälkeen näet asiat kirkkaammin ja kykenet järkeviin päätöksiin.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Jokin asia näyttäytyy sinulle nyt aivan uudessa valossa, ja joudut kenties hieman sulattelemaan sitä. Oivallus sysää liikkeelle muutosten ketjun, mutta päätösten kanssa ei ole syytä kiirehtiä. Olet rehellinen sekä itseäsi että muita kohtaan ja haluat, että asiat puhutaan halki kiertelyn tai silottelun sijaan.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Energiasi jyllää vahvana. Käytä sitä rakentavalla tavalla vaikka tavallista rankempaan kuntoiluun tai johonkin muuhun voimia vaativaan hankkeeseen, sillä patoutuessaan se saattaa purkautua holtittomuutena tai riidanhaluisuutena. Rakkaudessa intohimon liekki loimuaa kirkkaana. Sinkut voivat tehdä valloituksia.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Vaistosi toimivat herkästi, ja saatatkin nyt vainuta jonkin mahdollisuuden, joka muilta jää hoksaamatta. Jakso suosii uusia aloituksia. Olet itsevarma ja hyvissä voimissa sekä fyysisesti että henkisesti. Tiedät, mihin pystyt, ja uskallat tehdä rohkeitakin päätöksiä tai ulostuloja. Herätät ihailua ja kateuttakin.

Lue myös: Oletko 80-luvun lapsi? Tästä näet, millainen oli syntymävuotesi maailma ja mitkä uutiset nousivat kasarilla silloin otsikoihin

80-luvun lapsi syntyi hurriganesin aikaan

Hurriganes piti lippua korkealla, kun 80-luvulla syntyneet putkahtivat maailmaan. Mistä muusta kasarilla kohistiin? © FRED OHERT/SKOY

X