Seuran horoskooppi 26.4.–2.5. – Hyvää syntymäpäivää, Ari Vatanen!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Onnea Paavo Lipponen ja muut merkkipäiviään viettävät!  © Imago sport/Aop
Onnea Paavo Lipponen ja muut merkkipäiviään viettävät! © Imago sport/Aop
Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Ralliautoilun maailmanmestari Ari Vatanen viettää 71-vuotissyntymäpäiväänsä 27. huhtikuuta.

Seuran horoskooppi ennustaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, Ari Vatanen!

Härkä

(20.4.–20.5.)

Maltillinen vauhti ja huolellinen suunnittelu ovat nyt parhaiten sopivat työkalut hankkeittesi edistämiseen. Hosuminen ja yksityiskohtien laiminlyönti kostautuvat helposti, ja takaiskut puolestaan syövät motivaatiotasi. Yhteistyö muiden kanssa on hauskaa ja hedelmällistä, ja sen tiimoilta voi syntyä romanssikin.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Jakson alku vaatii kärsivällisyyttä ja avara­katseisuutta, sillä asiat ja tilanteet saavat helposti yllättäviä käänteitä. Jakson edetessä saat paremmin jutun juonesta kiinni ja pääset vaikuttamaan asioiden kulkuun. Jokin yllättävä kohtaaminen tekee vaikutuksen ja saattaa ­osoittautua suorastaan kohtalokkaaksi.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Elät uuden ja vanhan välissä. Jokin asia tai ihmissuhde menneisyydestä nousee jälleen esiin ja vaatii huomiotasi. Ole rehellinen ja suora­selkäinen äläkä ryhdy mihinkään, mitä et halua vain siitä pelosta, että vastapuoli loukkaantuisi. Kuulostele, mille sydämesi aidosti sykkii ja lähde täysin purjein sitä kohti.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Rahaan ja omaisuuteen liittyvät asiat nousevat pintaan ja voivat aiheuttaa päänvaivaa. Älä hätäänny vaan tarkastele asioita ja vaihto­ehtojasi rauhassa ja kiihkottomasti. Ratkaisu voi löytyä muualta kuin olit kuvitellut. Jakson loppua kirkastaa aktiivinen ja antoisa seuraelämä. Tosiystävät erottuvat joukosta.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Ihmissuhteissasi on nyt aivan erityisen paljon lämpöä, ja saatat kokea lähentyneesi jonkun ­sellaisen henkilön kanssa, jota olet aiemmin pitänyt etäisenä tai vaikeasti ymmärrettävänä. Ajattelusi ja suunnitelmasi voivat nyt mennä uusiksi, sillä olet utelias ja tavallista vastaan­ottavaisempi muiden ehdotuksille.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Sinusta voi tuntua kuin tarpoisit suossa, ja ­asioilla onkin nyt taipumusta mutkitella. Pysy silti luottavaisena. Suuntasi on oikea, ja edisty­mistä tapahtuu, vaikka et sitä ehkä itse huomaa. Jakson lopulla rohkeutesi kasvaa, ja seikkailija sinussa herää. Uskaltaudut kokeilemaan rajojasi ja ottamaan riskejäkin.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Matkustelu, uusien asioiden tai taitojen opiskelu ja ylipäätään liikkeellä pysyminen ovat jakson teemoja. Et viihdy vain aloillasi ja ahdistut, jos koet, ettet ole menossa eteenpäin elämässäsi. Laadit mielelläsi suunnitelmia ja haluat kasvaa täyteen mittaasi. Uskot mahdollisuuksiisi ja asetat riman korkealle.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Luovuutesi roihuaa, ja hyödynnät sitä monipuolisesti elämäsi eri osa-alueilla. Jokin idea tai oivallus voi viedä mennessään ja saada sinut muuttamaan suunnitelmiasi. Hankkeesi herättävät mielenkiintoa, joten saat niille halutessasi helposti tukea. Joku kokeneempi voi osoittautua neuvoineen kultaakin kalliimmaksi.

Lue myös: Horoskooppi 2023 – Arki, raha ja rakkauselämä! Lue horoskooppimerkkisi koko vuoden ennuste

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi.

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi. Mitä vuosi tuokaan tullessaan?

Kauris

(22.12.–19.1.)

Ihmissuhteet tarjoavat yllätyksiä, ja löydät itsesi ehkä aivan uudesta tilanteesta. Luvassa on pikavoittojen sijaan tasaista puurtamista, mutta nautit nähdessäsi työsi tulokset ja saadessasi sanella tahdin. Jokin kohtaaminen on jakson suola. Se antaa sinulle motivaatiota ja pontta ponnistella unelmiesi eteen.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Sinussa on aivan uudenlaista vakavuutta ja vastuuntuntoa, ja haluat saattaa erityisesti rahaan ja kotiin liittyviä asioita järjestykseen. Osaat suunnitella asioita pitkällä tähtäimellä ja arvioida resurssiesi riittävyyttä. Jakson loppupuolella meno kevenee, ja hauskanpito hyvässä seurassa vetää taas puoleensa.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Itseluottamuksesi on hyvä, sillä olemuksesi suorastaan huokuu karismaa. Olet kutsujen henki ja sielu, ja seuraasi havitellaan varsin innokkaasti. Luovuutesi säkenöi ja värittää niin ihmissuhteitasi kuin töitäsi ja harrastuksiasikin. Katsot luottavaisin mielin tulevaan. Moni arempi ihminen pitää sinua nyt johtotäh­tenään.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Asioita tapahtuu nopeassa tahdissa, mutta pysyt tilanteen tasalla ja olet innokas kantamaan vastuuta ja ottamaan ohjat. Jokin aiemmin laatimasi sopimus tai suunnitelma voi mennä uusiksi, mutta osaat pitää puolesi ja neuvotella asiat mieleisellesi tolalle. Jokin kotiin tai asumiseen liittyvä pulma ratkeaa.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi 2023 ja Jäniksen vuosi

Kiinalaisen horoskoopin mukaan vuosi 2023 on jäniksen vuosi. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

X