Seuran horoskooppi 26.7–1.8. – Paljon onnea, Olavi Uusivirta!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Laulaja ja näyttelijä Olavi Uusivirta viettää 40-vuotissyntymäpäiväänsä 28. heinäkuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

© OM-arkisto

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Laulaja ja näyttelijä Olavi Uusivirta viettää 40-vuotissyntymäpäiväänsä 28. heinäkuuta.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Seuran horoskooppi ennustaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, laulaja ja näyttelijä Olavi Uusivirta!

Leijona (23.7.–22.8.)

Rahaan ja omaisuuteen liittyvät asiat korostuvat. Ehkä joudut hiomaan budjettiasi tai tekemään omaisuuteen liittyviä järjestelyjä. Ne asiat, jotka voit ratkaista järkeilemällä, on helppo hoitaa, mutta asiat, joissa tunteet ovat pelissä, voivat tuntua mahdottomilta ratkaista. Älä hosu vaan anna asioille aikaa.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Olet nyt hieman jalat irti maasta, mikä ei ole sinulle tyypillistä. Siksi se onkin varsin elähdyttävää ja antoisaa. Uskallat unelmoida asioista, joita et yleensä ehkä sallisi itsellesi, ja kun jakson lopulla toimelias ja järkevä puolesi ottaa vallan, saatat huomata, että haaveesi voivat hyvinkin olla toteutettavissa.

Lue myös: Kesän 2023 horoskoopit – Lue tähtimerkkisi ennuste, tällaista suvea kesähoroskooppi sinulle lupaa!

Kesän 2023 horoskooppi, lue tähtimerkkisi kesähoroskooppi!

Tässä on kesän 2023 horoskooppi, lue tähtimerkkisi kesähoroskooppi! © iStock

Vaaka (23.9.–23.10.)

Vähemmän on enemmän, mitä touhuamiseen ja menemiseen tulee. Hyödyt siitä, jos otat itsellesi aikaa ja kuulostelet rauhassa ajatuksiasi. Olet jonkin tärkeän oivalluksen kynnyksellä, mutta se tarvitsee vielä hieman tilaa ja aikaa kypsyäkseen valmiiksi. Saatat löytää syvän yhteyden yllättävän tuttavuuden kanssa.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Tiukkoja suunnitelmia on turha laatia, sillä niistä on nyt lähes mahdotonta pitää kiinni. Jakso on täynnä yllättäviä käänteitä ja kohtaamisia, jotka tuntuvat alkuun vain aiheuttavan sekaannusta, mutta palkitsevat lopulta ruhtinaallisesti. Kannattaa siis suhtautua avoimen uteliaasti kaikkeen, mitä eteesi tulee.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Vaali vapauttasi ja toteuta itseäsi mahdollisuuksiesi mukaan, sillä jos koet olevasi jotenkin kiikissä tai toisten määräiltävissä, olosi käy tukalaksi ja mielesi synkkenee. Kun saat kokea olevasi itse ohjaksissa, hommat hoituvat lennokkaasti ja luovuutesi kukoistaa. Jokin uusi projekti saattaa vetää puoleensa.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi 2023 ja Jäniksen vuosi

Kiinalaisen horoskoopin mukaan vuosi 2023 on jäniksen vuosi. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Kauris (22.12.–19.1.)

Jakso tukee monin tavoin pyrkimyksiäsi. Saat ehkä käyttöösi lisää resursseja, jotka voit käyttää jonkin sinulle tärkeän asian tai hankkeen hyväksi. Kyse voi olla esimerkiksi rahasta, ajasta tai hyödyllisistä tiedoista tai taidoista. Olipa se mitä hyvänsä, suhtaudu siihen kiitollisuudella ja käytä se taiten.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Suunnitelmat eivät pidä, mutta sinulle se ei ole ongelma eikä mikään, sillä olet sopeutumisen mestari ja pystyt nousemaan tilanteen tasalle hetken asiaa pohdittuasi. Itse asiassa ­suorastaan sytyt, kun saat poiketa totutulta reitiltä ja keksiä uusia tapoja toimia. Muille voi tuottaa vaikeuksia pysyä perässäsi.

Kalat (19.2.–20.3.)

Jaksoa leimaa ystävällinen ja lempeä energia, mikä tekee kanssakäymisestä muiden kanssa mutkatonta ja miellyttävää. Hyviä kes­kusteluja viriää yllättävissä paikoissa ja ­tilanteissa kuin itsestään, ja sekä avun pyytäminen että ­tarjoaminen käyvät luontevasti. Huomaat ­nauttivasi yhteistyöstä ja saat paljon aikaan.

Oinas (21.3.–19.4.)

Polkusi risteävät nyt mielenkiintoisella ja onnekkaalla tavalla juuri sellaisten henkilöiden kanssa, joilla on sinulle jotain annettavaa. Saatat löytää peräti rakkauden, mutta kaikenlaiset inspiroivat ja hyödylliset kumppanuudet voivat nyt saada alkunsa. Pysy siis liikkeellä ja kulje aistit ja mieli avoimina.

Härkä (20.4.–20.5.)

Olet levoton ja pohdit tulevia, mutta oikeasti sinun kannattaisi kääntää katseesi menneeseen, sillä viisaimmat ratkaisut ja hyödyllisimmät ­oivallukset kumpuavat sieltä. Pohdi varsinkin niitä asioita, joita harmittelet eniten tai niitä, joista olet ylpein. Olet kerännyt niistä arvokasta oppia, joka on yhä käyttökelpoista.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Ilmapiiri on leppoisa ja rakentava, ja varsinkin kotiin ja perheeseen liittyvät asiat saavat sinut panemaan parastasi. Näet vaivaa, jotta läheisilläsi on mukavat oltavat, ja hemmottelet heitä mielelläsi jollain ylimääräisellä. Ehkä innostut myös kohentamaan kotiasi remontoimalla tai uusimalla sen sisustusta.

Rapu (21.6.–22.7.)

Pohdit nyt isoja asioita, kuten moraali- ja ­arvokysymyksiä. Sopivassa seurassa saatat toden teolla innostua panemaan maailmaa paremmalle tolalle. Jokin yllättävä kohtaa­minen tai uutinen tuo elämääsi vaihtelua ja voi avata sellaisen oven, jota et ole edes hoksannut ­koputtaa. Antoisa ja merkityksellinen jakso.

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi.

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi. Mitä vuosi tuokaan tullessaan?

Lue myös: Tietovisa! Tunnetko horoskoopit ja tähtimerkkien salat? Tähän kinkkiseen visaan tietävät vastaukset vain todelliset horoskooppigurut!

Tietovisa horoskooppi ja tähtimerkki - oletko taitaja?

Onko sinulla astrologia, tähtimerkit ja horoskoopit hallussa? © istock

X