Seuran horoskooppi 27.7.–2.8.2018

Jaa kaverilleTilaa Seura
Muusikko Olavi Uusivirta on syntynyt 28.7.1983 ja on horoskoopiltaan leijona
Muusikko Olavi Uusivirta on syntynyt 28.7.1983 ja on horoskoopiltaan leijona © Pekka Mustonen / OM-ARKISTO
Leijonalle on luvassa mukavia yllätyksiä!

Leijona

(23.7.–22.8.)

Ilmassa on suuria tunteita ja pientä draamaa. Pyri asettumaan vastapuolen asemaan, niin ymmärrät kenties paremmin hänen näkemyksiään. Harmoniaa ja sopusointua kannattaa tavoitella kaikin keinoin, sillä vasta sen myötä pystyt aidosti rentoutumaan ja nauttimaan mukavista yllätyksistä, joita jakso myös tarjoaa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Luvassa on seesteinen jakso, ja alussa sinulla saattaa olla vaikeuksia kierrostesi laskemisessa ja vauhtisi hidastamisessa. Kun onnistut, huomaat että sinulla on pitkästä aikaa tilaa kuulostella ajatuksiasi ja tuntemuksiasi kaikessa rauhassa. Älä pode huonoa omaatuntoa joutilaisuudesta, se on hyvin luova tila.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Olet perso kaikelle ylelliselle ja hemmottelet mielelläsi itseäsi ja rakkaitasi. Nyt on tullut aika kurkistaa kukkaroon ja katsoa totuutta silmiin. Jos olet törsännyt yli varojesi, vihellä peli poikki ennen kuin on liian myöhäistä. Etsi edullisempia keinoja nauttia elämästä ja osoittaa rakkautta läheisillesi.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Energiatasosi on hyvä, ja kun lisäksi satut olemaan tavallistakin terävänäköisempi ja analyyttisempi, nyt on oiva tilaisuus miettiä tulevaisuutta ja siihen kohdistuvia toiveita. Käytä energiaasi kaipaamiesi muutosten ideointiin ja alulle panemiseen. Alkusysäyksen jälkeen asiat alkavat rullata kuin itsestään.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Asiat eivät nyt suju suunnitelmien mukaan, ja joudut sumplimaan aikataulujasi ja tekemisiäsi uusiksi. Mitä rauhallisempana kykenet pysymään ja mitä joustavammin osaat suhtautua muutoksiin, sitä jouhevammin kaikki lopulta lutviutuu. Pidä huumori matkassa ja saat nähdä, että yllätykset poikivat paljon hyvääkin.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Saatat jo aistia muutoksen tuulia, vaikka mitään konkreettista ei vielä olekaan näköpiirissä. Pidä silmäsi ja korvasi auki, sillä voit saada välähdyksenomaisia vinkkejä tulevasta epäsuorasti ja aivan yllättävältä taholta. Huoleen tai pelkoon ei ole syytä; muutos tulee viemään sinua hyvässä mielessä eteenpäin.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Viime aikojen hektinen tahti on verottanut voimiasi, mikä näkyy lyhyenä pinnana ja yleisenä hermostuneisuutena. Vetäydy hyvällä omallatunnolla omiin oloihisi lataamaan akkujasi ja sulattelemaan kaikkea tapahtunutta. Muista myös unen merkitys. Pian olet taas entiselläsi valmiina vastaamaan uusiin haasteisiin.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Joudut tekemään päätöksen, joka aiheuttaa närää joissakuissa. Mieti päätöksesi perusteita eri kanteilta, niin pystyt seisomaan vahvemmin sen takana ja kohtaamaan kritiikin. Älä sorru turhaan selittelyyn tai anteeksipyytelyyn. Raha-asiat nousevat pintaan ja vaativat järjestelyjä. Ole tarkkana sopimusten suhteen.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Jokin asia tai ihmissuhde askarruttaa sinua, etkä tiedä, miten olisi paras lähteä sitä ratkomaan. Älä hötkyile vaan anna asioiden kehittyä rauhassa. Kyseessä saattaa olla puhdas väärinkäsitys. Joka tapauksessa asia ratkeaa vielä luonnollisella tavalla, kunhan aika on kypsä. Keskity konkreettiseen tekemiseen.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Koet, että sinulta vaaditaan nyt liikaakin ja tunnet stressaantuvasi. Se on turhaa. Jos et halua tehdä jotakin, kieltäydy ystävällisesti mutta selkeästi. Pitkin hampain tehdyt palvelukset eivät tunnu hyvältä vastaanottajastakaan. Hoida pakolliset velvollisuudet ja puntaroi sen jälkeen, mihin energiasi riittää.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Sosiaalinen elämäsi on korostuneen vilkasta ja antoisaa, ja sinulla on olennainen rooli tunnelman nostattajana ja ylläpitäjänä juhlissa ja muissa kokoontumisissa. Eräs kohtaaminen osoittautuu erityisen antoisaksi ja ravistelee ajatusmaailmaasi. Saattaa olla, että se vaikuttaa tulevaisuudensuunnitelmiisikin.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Joku yrittää hyötyä kiltteydestäsi. Älä suostu manipuloitavaksi äläkä tunne syyllisyyttä, vaikka et suostukaan kaikkeen, mitä sinulta pyydetään. Luovuutesi pyrkii ilmoille, joten tarjoa sille väylä päästä purkautumaan. Ehkä haluat kokeilla jotain aivan uuttakin itseilmaisun muotoa. Ystävistä on runsaasti iloa.

X