Seuran horoskooppi 27.7-2.8. – Hyvää syntymäpäivää, Kaari Utrio!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Kaari Utrio horoskooppi
Kaari Utrio syntyi 28. heinäkuuta vuonna 1942. Onnea Kaari ja muut merkkipäiviään viettävät! © Kaj Ewart/Kustannusosakeyhtiö Tammi
Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Kirjailija Kaari Utrio viettää 80-vuotissyntymäpäiväänsä 28. heinäkuuta.

Seuran horoskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi tuo tullessaan tuleviin päiviin. Iloista merkkipäivää, kirjailija Kaari Utrio!

Leijona

(23.7.–22.8.)

Nyt ei pidä jäädä kotiin pyörittelemään peukaloitaan. Koeta pysyä liikkeessä ja aktiivisena. Jakso tuo mukanaan yllättäviä onnenpotkuja, mutta saadaksesi niistä hyödyn sinun pitää itsekin kantaa kortesi kekoon. Päästäksesi alkuun mieti, mistä olet haaveillut, ja tee jotain pientä mutta konkreettista sen eteen.

Lue myös: Kesän 2022 horoskooppi – Lue tähtimerkkisi ennuste, tällaista suvea kesähoroskooppi sinulle lupaa!

kesän 2022 horoskooppi

Millainen horoskooppimerkkisi kesä 2022? Kertooko ennuste tähtimerkillesi näin tulevasta: ”Pursuat ideoita ja innostusta, ja varsinkin alkukesästä jokin suunnitelmasi tai projektisi saattaa lähteä huimaan lentoon.” © iStock

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Edessäsi on ikimuistoinen jakso täynnä romantiikkaa ja kihelmöiviä kohtaamisia. Olet tavallista sensuellimpi ja muiden silmissä aivan vastustamaton, joten varaudu hätistelemään innokkaimpia ihailijoita loitommalle. Olet sanavalmis ja säkenöit sosiaalisissa tilanteissa. Seuraelämä tarjoaakin jakson kohokohdat.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Jakso suosii uusia kumppanuuksia ja verkostoitumista sekä romanttisiakin suhteita. Olet itsevarma ja neuvokas ja huomaat selviäväsi eteesi tulevista pulmatilanteista vaivattomasti. Myös jokin aiemmin riesaa aiheuttanut asia kannattaa nyt ottaa hoidettavaksi, sillä voit löytää siihenkin uuden lähestymistavan.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Joudut nyt tekemään tosissasi töitä pysyäksesi aikataulussasi ja suunnitelmissasi. Toki voisit löysätä ja mennä sieltä, missä aita on matalin, mutta kunnianhimosi ei taida antaa myöten. Et ole valmis joustamaan etkä tinkimään tavoitteistasi, mikä voi hiertää ihmissuhteitasi. Toisaalta saavutat sen, mitä haluat.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Sinulla on nyt kaikki menestymisen edellytykset, ja ainoa vaara on, että kompastut omaan laiskuuteesi ja mukavuudenhaluusi. On totta, että jakso on hyvin kiinnostava seuraelämän kannalta ja houkutuksia voi olla vaikea vastustaa, mutta älä silti heitä hukkaan niitä mahdollisuuksia, joita sinulle nyt tarjotaan.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Olet tavallista päättämättömämpi, ja jos et laadi itsellesi suunnitelmaa tai aikataulua, jakso voi kulua päämäärättömään haahuiluun. Tosin se voi olla juuri sitä, mitä nyt tarvitset, ja joutilaisuus tekee hyvää luovuudellesi. Jos kaipaat selkeyttä ja tehokkuutta, valitse yksi asia ja keskity pelkästään siihen.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Ilmassa on jännitystä ja ehkä jännitteitäkin, eivätkä asiat tahdo sujua suunnitelmiesi mukaan. Joudut ajattelemaan asioita uudella tavalla, mikä voi olla onni onnettomuudessa ja johtaa hienoihin oivalluksiin ja jopa jonkinlaiseen läpimurtoon. Yllättäviä uutisia ja kohtaamisia riittää, eikä tylsää hetkeä tule.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Olosi saattaa olla epävarma ja mielialasi vaihdella. Etsi ja harjoittele tapoja vahvistaa sisäistä tasapainoasi, sillä tiedät itse parhaiten, mikä sinulle sopii. Vaikka et nyt osaisi päättää, mihin suuntaan tulisi lähteä, sinulle tarjotaan mahdollisuuksia, joihin kannattaa tarttua, jos ne vähänkään kiinnostavat.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Vedät puoleesi hyviä asioita ja oikeita ihmisiä. Jakson tunnelma on leppoisa, ja asiat tuntuvat loksahtelevan paikalleen kuin itsekseen. Joudut kenties ajattelemaan uudestaan joitakin kotiin tai asumiseen liittyviä asioita, mutta niihinkin löytyy mieluinen ratkaisu. Joku saattaa tehdä sinulle suuren palveluksen.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Hankkeesi joutuvat nyt jonkinlaiseen testiin. Hidastuksia tai muutoksia on luvassa. Jos motivaatiosi on kyllin vahva ja suuntasi oikea, voitat ongelmat leikiten. Jos vaikeudet tuntuvat ylivoimaisilta, kannattaa miettiä, onko tavoittelemasi asia todella kaiken vaivannäön arvoinen vai pitäisikö vaihtaa suuntaa.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Olet täynnä intoa, ideoita ja luovuutta, ja se tarttuu muihinkin. Jokin yhteinen projekti voisi olla nyt paikallaan, mutta jos sellaista ei löydy, et taatusti jää toimettomaksi, vaan keksit kyllä monenmoista tekemistä. Teet muihin hyvän vaikutuksen, ja joku saattaa nyt lähestyä sinua myös romanttisin aikein.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Otat pieniä mutta tärkeitä askeleita kohti jotain isompaa tavoitettasi. Mielesi on tavallista avoimempi ja joustavampi, joten uskallat muuttaa aiempia suunnitelmiasi, jos se uuden tiedon valossa tuntuu järkevältä tai olet itse alkanut ajatella asioista toisin. Jakson tunnelma on positiivinen ja luottavainen.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi ja Tiikerin vuosi 2022

Tiikerin vuosi alkoi helmikuussa 2022. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Lue myös: Annan suuri rakkaushoroskooppi 2022! Kurkista, miten ihana on tähtimerkkisi rakkauden kesä

 

X