Seuran horoskooppi 28.9.-4.10. – Hyvää syntymäpäivää, Heli Laaksonen!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Heli Laaksonen horoskooppi
Heli Laaksonen syntyi 28. syyskuuta vuonna 1972. Hän on horoskooppimerkiltään vaaka. Onnea Heli ja muut merkkipäiviään viettävät! © Suvi Elo/Om-arkisto
Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Runoilija Heli Laaksonen viettää 50-vuotissyntymäpäiväänsä 28. syyskuuta.

Seuran horoskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi tuo tullessaan tuleviin päiviin. Iloista merkkipäivää, runoilija Heli Laaksonen!

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Saatat nyt kuulla asioita tai saada tarjouksia, jotka eivät ehkä ole aivan sitä, mitä sinun annetaan ymmärtää. Ole siis tarkkana ja suhtaudu varauksella kohu-uutisiin ja liehakointiyrityksiin. Asia tai henkilö menneisyydestä voi putkahtaa uudelleen esiin, ja jokin isompi muutos saattaa antaa merkkejä itsestään.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Onnistut keräämään ja yhdistelemään pieniä tiedon rippusia ja muodostamaan niiden pohjalta aivan omannäköisiäsi ideoita ja suunnitelmia. Tiedät, mihin pyrit ja mihin tarvittaessa kykenet, ja toimit nyt mieluiten omassa tahdissasi ja omalla tavallasi. Olet erityisen valikoiva sen suhteen, keitä päästät lähellesi.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Jos olet joutunut työstämään jotain ongelmaa tai elämässäsi on ollut tavallista latteampi jakso, iloitset varmaankin uusista tuulista, jotka alkavat nyt puhaltaa. Jokin uusi asia tai henkilö vetää sinua puoleensa, ja innostut kaikesta, missä pääset käyttämään luovuuttasi. Ystävyys ja hauskanpito ovat arvossaan.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi ja Tiikerin vuosi 2022

Tiikerin vuosi alkaa. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Kauris

(22.12.–19.1.)

Suhtaudut vastuuseen ja velvollisuuksiin vakavasti, minkä vuoksi muut arvostavat sinua. Nyt olet kuitenkin ottamassa kontollesi sellaisiakin asioita, jotka eivät sinulle kuulu ja joille et oikeasti mahda mitään. Moinen taakka uuvuttaisi kenet tahansa. Se, mitä tarvitset, on jättiannos iloa ja kepeyttä elämääsi.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Sinussa on paljon puhtia ja uhkut vastaansanomatonta vetovoimaa, jonka edessä muut lakoavat. Olet suora puheissasi ja teoissasi, ja tulosta syntyy, mihin ikinä ryhdytkin. Saat sydämet läpättämään, joten moni elätteleekin lemmekkäitä haaveita suhteesi. Itselläsi romantiikka ei ehkä ole nyt tärkeysjärjestyksesi kärjessä.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Sinun voi olla vaikea löytää asioiden punaista lankaa tai saada päätetyksi, mitä haluat. Moni asia elämässäsi tuntuu olevan keskeneräinen, ja saatat kokea epävarmuutta tai tuntea olevasi vapaassa pudotuksessa. Epätoivoon tai pelkoon ei kuitenkaan ole syytä. Asiat ottavat aikansa, mutta pian palat loksahtavat paikoilleen.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Olet tavallista herkempi muiden mielipiteille ja vertaat aikaansaannoksiasi muiden saavutuksiin. Sen sijaan että vilkuilisit sivuillesi, keskity omiin tekemisiisi. Sinulla on omat vahvuutesi, jotka vievät sinua eteenpäin tehokkaammin kuin muiden jäljitteleminen tai kadehtiminen. Jakson lopulla seuraelämä viriää.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Sinulla piisaa virtaa ja innostusta, mutta mielialasi ja kiinnostuksen kohteesi vaihtuvat taajaan, minkä vuoksi asioiden loppuun saattaminen on vaikeaa. Jos pystyt sitoutumaan kunnolla, tuloksia kyllä syntyy. Olet tavallista luovempi ja seurallisempi. Sosiaalinen elämä ja romantiikka maustavat jaksoa mukavasti.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Jakso on kaksijakoinen. Ulkoisesti elämäsi näyttää hyvin hektiseltä. Aikataulut ja suunnitelmat eivät tahdo pitää, ja monenlaisia yllätyksiä ilmestyy arkeasi hämmentämään. Sisäisesti olet kuitenkin harvinaisen seesteinen. Et ärry etkä hätkähdä vähästä vaan kohtaat eteen tulevat tilanteet ihailtavan tyynesti.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Olet ehkä joutunut koville tai vaatinut itseltäsi liikaa. Nyt tunnet tarvetta tulla kuulluksi ja hoivatuksi ja antaa muiden kantaa vuorostaan päävastuu asioista. Luovuta siis vetovastuu välillä toisille, anna rakkaittesi hemmotella sinua ja ota rennosti. Pian voimasi palaavat, ja olet taas entisessä iskussasi.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Olet hyvässä vireessä sekä fyysisesti että henkisesti. Esiintymisesi on eloisaa, ja vangitset muiden mielenkiinnon karismaattisella olemuksellasi. Nyt olisi hyvä hetki perustaa harrastuspiiri tai polkaista käyntiin jokin yhteinen projekti. Saat valettua muihinkin uskoa ja innostusta ja tuot yhteistyöhön jytyä.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Olet tavanomaista joustavampi ja myötä­mielisempi kokeilemaan uusia toimintatapoja. Jos sinulla on jokin keskeneräinen hanke tai haave, niiden suhteen tapahtuu nyt huomattavaa edistystä. Mikäli sellaista ei ole, nyt on hyvä hetki pohtia, millä elämäsi osa-alueella olisi kehittämisen varaa ja mitä se voisi olla.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2022 – Arki, raha ja rakkauselämä

Vuosihoroskooppi 2022

Mitä vuosi 2022 tuokaan tullessaan? Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi. © iStock