Seuran horoskooppi 29.3-4.4. – Hyvää syntymäpäivää, Klaus Härö!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Klaus Härö
Onnea Klaus ja muut merkkipäiviään viettävät! © Sini-Marja Niska / om-arkisto
Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Klaus Härö viettää 52-vuotissyntymäpäiväänsä 31. maaliskuuta.

Seuran horoskooppi ennustaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, elokuvaohjaaja Klaus Härö!

Oinas

(21.3.–19.4.)

Olet täynnä tarmoa ja hamuat innokkaasti uusia haasteita tai projekteja. Teet kuitenkin viisaasti, jos maltat käyttää hetken sen pohtimiseen, mitä haluat elämääsi lisää ja mitä siinä saisi olla vähemmän. Kertaa kokemuksen tuomia oppeja, ja ota niistä onkeesi. Haitallisia toimintamalleja voi ja kannattaa muuttaa.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Huhtikuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Härkä

(20.4.–20.5.)

Sinussa on nyt sopivassa suhteessa sekä rohkeutta että harkintaa. Otat monta askelta kohti jonkin pitkäaikaisen haaveesi toteutumista, mutta ymmärrät myös, että kaikkea ei voi saada kerralla. Sinusta löytyy myös aimo annos lumovoimaa, joka tuo elämääsi uusia ihailijoita. Edessä voikin olla kuuma kevätromanssi.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Aiemmin vaivanneet hankaluudet tai esteet lakoavat tieltäsi, ja huomaat, että sinun on nyt uskomattoman helppoa saada tahtosi läpi ja huomiota esittämillesi asioille. Osaat antaa ­itsestäsi erittäin vakuuttavan ja hurmaavan kuvan, ja sinuun ihastutaan helposti. Älä ­kuitenkaan leikittele kenenkään tunteilla.

Lue myös: Horoskooppi 2023 – Arki, raha ja rakkauselämä! Lue horoskooppimerkkisi koko vuoden ennuste

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi.

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi. Mitä vuosi tuokaan tullessaan?

Rapu

(21.6.–22.7.)

Sinussa on tavallista enemmän intohimoa, joka saa sinut voittamaan esteet tavoitellessasi jotain tärkeää. Tiedät, mitä haluat, ja uskallat sitoutua tavoitteisiisi, koskivat ne sitten ammatillisia tai henkilökohtaisia pyrkimyksiäsi tai ihmissuhteita. Jokin suhde syvenee, sillä uskallat nyt pukea tunteesi sanoiksi.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Huomiota sataa, ja muut tekevät nyt mielellään asioita puolestasi tai auttavat sinua edistämään asemaasi jossain yhteisössä. Ilmassa on ylimääräinen annos romantiikkaa, ja saatat huomata sydämesi sykkivän jollekulle, jota et ole aiemmin osannut ajatella muuna kuin tuttavana. Yllätyksellinen ja elämänmakuinen jakso.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Tunteesi saattavat nyt heilahdella melkoisesti. Välillä uhkut itsevarmuutta, mutta seuraavassa hetkessä ajaudut epäilysten valtaan. Rohkeus kannattaa varsinkin ihmissuhteissa. Älä jätä lähestymättä ihastuksesi kohdetta torjutuksi tulemisen pelossa. Olet valovoimaisempi ja kiehtovampi kuin taidat aavistaakaan.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi 2023 ja Jäniksen vuosi

Kiinalaisen horoskoopin mukaan vuosi 2023 on jäniksen vuosi. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Ilmassa on jännitteitä, ja saatat itsekin käydä tavallista kovemmilla kierroksilla. Yleensä olet diplomaattinen, mutta nyt voit olla harvinaisen päällekäyvä ja vaatelias itsellesi tärkeissä asioissa. Se ei ole ominta itseäsi eikä johda toivomaasi tuloksiin. Ota askel taaksepäin ja tukeudu neuvottelutaitoihisi.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Vaistosi toimii tavallistakin tarkemmin, ja sinun kannattaakin kuunnella, mitä se viestittää. Varsinkin ihmissuhteissa kannattaa noudattaa sydämen ääntä laskelmoinnin tai järkeilyn sijaan. Sinulla on nyt myös hyvät mahdollisuudet ­edistää henkilökohtaisia tavoitteitasi. Osaat toimia rohkeasti ja oikea-aikaisesti.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Pysyt mielelläsi liikkeellä ja nautit siitä, että elämäsi on vaihtelevaa ja yllätyksellistä. Jokin matka voi nyt tulla ajankohtaiseksi. Ihmissuhteissasi on menossa harmoninen ja seesteinen vaihe. Vietät mielelläsi aikaa läheistesi seurassa ja jaat seikkailutkin mieluiten luottoystäviesi tai kumppanisi kanssa.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Sinussa on aimo annos päättäväisyyttä, mutta se ei riitä, sillä ehdotuksesi kohtaavat vastustusta, ja hankkeesi tuntuvat olevan vastatuulessa. Kärsivällisyys kunniaan. Keskity suosiolla ihmissuhteisiisi ja asioihin, jotka sujuvat kitkattomammin. Hankaluudet ovat väliaikaisia, ja pian asiat nytkähtävät eteenpäin.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Kommunikointikykysi ovat huipussaan, ja saat helposti puhuttua muut puolellesi. Omien aikeidesi edistämisen lisäksi olet valmis ja motivoitunut ajamaan myös sinua heikommassa asemassa olevien asioita ja saavutatkin siinä menestystä. Moni nojaa sinuun ja pitää neuvojasi ja apuasi suuressa arvossa.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Mielesi on joustava ja avoin uusille asioille, mikä onkin hyvä, sillä tarjolla on informaatiota, josta et ole aiemmin ollut tietoinen. Toimissasi on aivan erityistä pontta, ja saatat innostua pöllyttämään aikansa eläneitä rutiineja oikein kunnolla. Jokin uusi tuttavuus voi piankin muodostua hyvin läheiseksi.

X