Seuran viikkohoroskooppi 3.3-9.3. – Hyvää syntymäpäivää, Hannu Karpo!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Hannu Karpo
Outi Mäenpää syntyi 5. maaliskuuta vuonna 1942. Onnea Hannu ja muut syntymäpäiviään juhlivat! © Pekka Holmström
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Toimittaja Hannu Karpo viettää 80-vuotissyntymäpäiväänsä 5. maaliskuuta.

Seuran horoskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi tuo tullessaan tuleviin päiviin ja viikkoon. Iloista merkkipäivää, Hannu Karpo!

Kalat

(19.2.–20.3.)

Viihdyt omissa oloissasi ja pidät syvimmät ajatukset visusti itselläsi. Kaikkea ei pidäkään jakaa muiden kanssa, mutta jos huomaat olosi käyvän raskaaksi tai mielesi synkistyvän, on aika lähteä ihmisten ilmoille ja purkaa mietteitään luotettavalle ystävälle. Jakson loppu on alkua kepeämpi ja vauhdikkaampi.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Jakson alku saattaa olla vähän takkuinen. Joudut selvittelemään joko omia tai jonkun toisen sotkuja, ja ajatuksesi voivat olla hieman tukossa. Ota asiat sellaisina kuin ne tulevat ja vältä turhaa draamaa. Pian olet taas sama tehopakkaus kuin ennenkin. Saatat innostua polkaisemaan käyntiin jotain aivan uutta.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Maaliskuu 2022 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi maaliskuu 2022

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä maaliskuussa on luvassa. © iStock

Härkä

(20.4.–20.5.)

Jos olet ollut päättämätön tai häilyväinen jonkin asian suhteen, nyt saavutat varmuuden ja tiedät, miten aiot asiassa edetä. Päättäväisyys ja pontevuus leimaavatkin nyt kaikkea tekemistäsi. Olet rivakka ja aikaansaava, ja harva uskaltaa asettua hankkeidesi eteen poikkiteloin. Jokin matka voi olla ajankohtainen.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Olet tavallista filosofisemmalla tuulella ja pohdit ehkä paikkaasi maailmassa ja tekemistesi mielekkyyttä. Ei ole tavatonta tuntea itseään välillä ulkopuoliseksi, ja on hyväkin ottaa toisinaan hieman etäisyyttä arkipäivän ongelmiin. Vedä henkeä ja anna ajatusten tulla ja mennä. Oivallus tulee, kun on sen aika.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Jakson alku on sinulla etsiskelyn tai empimisen aikaa. Et ehkä tiedä, mihin suuntaan lähtisit tai edes mitä haluaisit, ja väärän valinnan pelossa saatat jähmettyä tyystin paikallesi. Jumiutumisen uhatessa tee jotain sellaista, jossa olet hyvä ja josta nautit – tai tarjoa apuasi jollekulle sen tarpeessa olevalle.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Pari- tai jokin muu läheinen ihmissuhde voi nyt asettaa haasteita, varsinkin jos olet yrittänyt väistellä orastavaa ongelmaa tai vastuutasi jossain asiassa. Keskustelemalla pulmat selviävät, etenkin jos yhteistyöhalua ja kykyä asettua toisen asemaan löytyy. Jokin omaisuuteen liittyvä asia voi vaatia huomiota.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Joku mielii suosioosi tai yrittää vaikuttaa ajatuksiisi. Jos sinulle esitetty tarjous kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, hälytyskellojen pitäisi soida. Ehdotuksen esittäjän motiivit voivat olla varsin itsekkäät. Kotiin ja perheeseen liittyvät asiat ovat harmonisella tolalla ja tuottavat runsaasti iloa.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Jakso on aktiivinen, ja siihen voi liittyä jokin matkakin. Sosiaalinen elämäsi on vilkasta, ja roolisi siinä keskeinen. Olet taitava saattamaan erilaisia ihmisiä yhteen. Ehkä voisit kutsua mukaan jonkun, joka potee yksinäisyyttä. Ihmissuhteissa vallitsee kepeys ja harmonia. Orastavat kiistat tyrehtyvät alkuunsa.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi ja Tiikerin vuosi 2022

Tiikerin vuosi alkaa. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Sinulle voi tarjoutua tilaisuus ansaita lisää tai kohentaa muuten taloudellista tilannettasi. Asemasi töissä tai muussa yhteisössä korostuu, ja saat osaksesi kaipaamaasi arvostusta. Se tuo mukanaan vastuuta ja kenties vaatimuksen opetella uutta, mutta se tekee asiasta kannaltasi vain entistäkin kiinnostavamman.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Kotiin liittyvät asiat ovat tapetilla. Ehkä innostut kohentamaan tai remontoimaan tai ajaudut siihen pakon edessä. Jokin keskeneräinen tai epäselväksi jäänyt asia nousee uudelleen esiin, ja joudut reagoimaan siihen nopeasti. Älä silti hosu. Ammenna viisautta aiemmin tekemistäsi virheistä ja nappiratkaisuista.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Vaikka olet yleensä harkitsevainen ja järkevä, nyt sinua näyttää ajavan eteenpäin voima, jolle et tunnu mahtavan mitään. Koet painetta tehdä muutoksia elämässäsi, mutta jos et selvitä ensin itsellesi, oletko kiiruhtamassa jotakin kohti vai pakoon jotakin asiaa tai tilannetta, on vaara päätyä ojasta allikkoon.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Jakso on hieman sekava, ja sinun voi olla vaikea saada selkoa asioista. Kohtaamiset uusien ­ihmisten kanssa innoittavat, mutta ensivaikutelmaan ei nyt kannata sokeasti luottaa, jotta et joudu pettymään. On kuitenkin todennäköisempää, että sinua hämäävät omat, ylimitoitetut odotuksesi kuin että joutuisit jonkun toisen pettämäksi.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2022 – Arki, raha ja rakkauselämä

Vuosihoroskooppi 2022

Mitä vuosi 2022 tuokaan tullessaan? Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi. © iStock