Seuran horoskooppi 3.5.–9.5. – Hyvää syntymäpäivää, Pedro Hietanen!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
© Pekka Nieminen/om-arkisto
Onnea Heikki Kalevi "Pedro" Hietanen ja muut merkkipäiviään viettävät! © Pekka Nieminen/om-arkisto
Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Pedro Hietanen viettää 74-vuotissyntymäpäiväänsä 5. toukokuuta.

Seuran horoskooppi ennustaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, Pedro Hietanen!

Härkä

(20.4.–20.5.)

Olet oppinut menneistä virheistä, minkä ansiosta vältät sudenkuopat, joita eteesi nyt voi tulla. Luota muiden neuvojen sijaan vaistoosi ja kokemukseesi valintoja tehdessäsi, niin pääset itsellesi sopivimpaan lopputulokseen. Ilmassa on romantiikkaa, ja joku voi nyt tuoda julki lemmekkäät tunteensa sinua kohtaan.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Toukokuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi toukokuu 2023

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä toukokuussa 2023 on luvassa. © iStock

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Jakso on sosiaalisesti vilkas ja antoisa, ja romantiikkaakin riittää. Sen sijaan töissä tai muissa projekteissasi voi tulla eteen mutkia tai hidasteita, jotka panevat kärsivällisyytesi koetukselle. Niele harmisi ja käytä ylimääräinen aika sen pohtimiseen, mitä kannattaisi ehkä tehdä toisin. Koet oivalluksia.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Eteesi tulee hyviä tilaisuuksia, joihin kannattaa ehdottomasti tarttua. Sinulla on voimavaroja, jotka kaipaavat päästä viimein käyttöön. Kun ­uskallat hieman venyttää rajojasi ja kokeilla jotain muuta kuin tuttua ja turvallista, itse­varmuutesi kasvaa ja saat uusia sävyjä elämääsi. Myös tuttavapiirisi laajenee.

Lue myös: Horoskooppi 2023 – Arki, raha ja rakkauselämä! Lue horoskooppimerkkisi koko vuoden ennuste

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi.

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi. Mitä vuosi tuokaan tullessaan?

Leijona

(23.7.–22.8.)

Sinulla on monesti tapana paahtaa eteenpäin sivuillesi vilkuilematta. Nyt hyötyisit kuitenkin siitä, että pysähtyisit ja kuuntelisit muidenkin näkemyksiä ja ideoita. Sama pätee myös ihmissuhteisiisi. Avoin ja rehellinen keskustelu ja kiireetön yhdessäolo tekevät hyvää ja saattavat sinut lähemmäksi kumppaniasi.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Älä tee hätiköityjä johtopäätöksiä, vaikka ­suun­nitelmasi tai ehdotuksesi joutuisivat ­vasta­tuuleen. Pienellä hiomisella ja otollisem­man ­hetken odottamisella saattaa olla käänteen­tekevä vaikutus. Maltti on siis valttia. Ihmissuhteissa olet hieman herkkänahkainen ja otat helposti nokkiisi. Koeta höllentää pipoa.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Sinulla on nyt taipumus heittää pyyhe kehään jo ensimmäisen vastoinkäymisen kohdalla. Se ei todellakaan kannata. Tarvitset vain hieman sisukkuutta ja uskoa omiin kykyihisi. Niiden ­löytämisessä auttaa, kun hakeudut sellaisten ihmisten seuraan, jotka inspiroivat sinua ­esimerkillään. Olet matkalla oikeaan suuntaan.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi 2023 ja Jäniksen vuosi

Kiinalaisen horoskoopin mukaan vuosi 2023 on jäniksen vuosi. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Elämääsi on tulossa jotain uutta. Se voi olla tuore tuttavuus tai jokin sinulle ehdotettu projekti. Saatat kuitenkin suhtautua muutoksiin melko nihkeästi, varsinkin jos olet jo tyytyväinen luomiisi rutiineihin. Kannattaa silti antaa uusille asioille mahdollisuus. Pieni tottumusten ravistelu piristää kummasti.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Kuljet nyt omaa tietäsi ja teet kenties ratkaisuja, jotka voivat saada eräiden kulmakarvat kohoamaan. Et piittaa muiden mielipiteistä, ja kun saat elää itsesi näköistä elämää, olet suoranainen ilopilleri myös ympäristöllesi. Hyväntuulisuutesi vetää muita puoleensa, ja herätät myös romanttista kiinnostusta.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Kunniantuntosi on aina hyvä, mutta nyt se on entisestäänkin korostunut. Vaalit korkeaa moraalia etkä yksinkertaisesti kykene toimimaan arvojesi ja periaatteittesi vastaisesti. Tämä voi herättää kummastusta, ja joku koettaa ehkä kyseenalaistaa valintojasi, mutta et ole horjutettavissa. Ryhdikkyyttäsi ihaillaan.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Olet hyvässä vireessä ja saat vietyä hankkeitasi rivakasti eteenpäin. Pikku vastoinkäymiset eivät sinua hetkauta, ja jos yksi tapa ei toimi, sinulla riittää kyllä uskallusta ja neuvokkuutta kokeilla muita konsteja. Tarmon ja itsevarmuuden lisäksi sinulla piisaa myös onnea, ja sehän tunnetusti suosii rohkeaa.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Elämääsi palaa jotain, joka on ollut pitkään poissa. Kyse voi olla vanhasta ystävästä tai harrastuksesta, jota kohtaan innostus viriää ­uudelleen. Jokin aiempi panostuksesi alkaa tuottaa hedelmää. Taloustilanteesi on hyvä, tai ainakin kohenemaan päin, ja innostut ehkä toteuttamaan jonkin pitkäaikaisen haaveesi.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Olet kriittisellä tuulella ja purnaat kaikista asioista, jotka eivät suju mieleiselläsi tavalla. Lähipiiriäsi arvostelu ärsyttää, ja tunnelma kiristyy. Yritä nähdä asioiden hyvät puolet ja anna muille tunnustusta siitä, mitä he tekevät hyvin. Kohta huomaat, miten omakin mielialasi kohoaa. Jakson loppu yllättää iloisesti.

X