Seuran horoskooppi 31.3-6.4. – Hyvää syntymäpäivää, J. Karjalainen!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
J. Karjalainen
J. Karjalainen syntyi 1. huhtikuuta vuonna 1957. © Ari Heinonen/Om-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Muusikko J. Karjalainen viettää 65-vuotissyntymäpäiväänsä 1. huhtikuuta.

Seuran horoskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi tuo tullessaan tuleviin päiviin ja viikkoon. Iloista merkkipäivää, J. Karjalainen!

Oinas

(21.3.–19.4.)

Joudut nyt mukautumaan olosuhteisiin ja huolehtimaan asioista, jotka eivät ehkä ole oman tärkeysjärjestyksesi kärjessä mutta silti pakko hoitaa. Kohtaamiset ovat jakson painavinta antia ja ne saattavat lyödä leimansa tulevaisuuttasi koskeviin suunnitelmiin. Jokin suhde tai sitoumus näyttäisi tulevan tiensä päähän.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Jos elämäsi on viime aikoina kutistunut liian sumppuiseksi, olosi alkaa käydä tukalaksi – ja se puolestaan näkyy ja kuuluu kauas. Et siedä sitä, että tekemisiäsi tai pyrkimyksiäsi yritetään rajoittaa. Haluat tuulettaa ajatuksiasi ja laajentaa ympyröitäsi. Jokin matka tekisi terää, mutta pienikin maisemanvaihdos virkistää.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Huhtikuu 2022 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

kuukausihoroskooppi huhtikuu 2022

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä huhtikuussa on luvassa. © iStock

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Jonkinlaista hämminkiä, väärinkäsityksiä tai ­yllättäviä pulmia voi nyt esiintyä, mutta ei ­mitään sellaista, mistä et selviäisi puhumalla. Saatat nyt kiinnostua syvällisestä itsetutkiskelusta tai kaivata uusia tuulia elämääsi. Ehkä ­innostut kohentamaan ulkoasuasi tai mieli­piteesi jonkin asian suhteen muuttuu.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Olet vastahakoinen käsittelemään ongelmia tai ristiriitoja. Kaipaat omaa tilaa ja rauhaa, ja jos ne sinulta evätään, muutut pian hermostuneeksi. Nyt on tärkeää, että saat toteuttaa itseäsi ja kasata ajatuksiasi ilman häiriötekijöitä. Sen jälkeen jaksat taas olla paljon aidommin läsnä ja saatavilla muillekin.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Tunnet ehkä olosi tavallista epävarmemmaksi tai hitaammaksi. Sinusta voi myös tuntua siltä kuin kulkisit sumussa pystymättä näkemään, mikä edessä odottaa. Pitäydy tutuissa rutiineissa ja konkreettisissa puuhissa. Mielikuvitus tekee sinulle nyt helposti tepposet, ja olet taipuvainen tekemään kärpäsistä härkäsiä.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Kotiin tai asumiseen liittyvä päätös on ovella, mutta et oikein tiedä, miltä kantilta asiaa olisi paras lähestyä. Olet organisoinnin mestari, mutta tässä asiassa tunteet ottavat helposti vallan järjestä. Älä kiirehdi äläkä suostu patistettavaksi. Ratkaisu kypsyy omia aikojaan. Jokin mukava tapaaminen piristää.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi ja Tiikerin vuosi 2022

Tiikerin vuosi alkaa. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Nautit tekemisen meiningistä ja tunnet ehkä kiusausta ohittaa yksityiskohtien tai taustojen tarkistamisen. Hutilointi voi kuitenkin kostautua myöhemmin, joten tee itsellesi palvelus ja ­perehdy kunnolla siihen, mitä olet tekemässä. Jokin asia, jota olet tähän asti pitänyt vuoren­varmana, on alkanut askarruttaa.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Joudut käyttämään kaikki neuvottelutaitosi saadaksesi asiat rullaamaan toivomaasi suuntaan. Otat omalle kontollesi sellaistakin vastuuta, joka ei suoranaisesti sinulle kuulu, vain keventääksesi jonkun toisen taakkaa. Apusi ja vaivannäkösi muistetaan ja palkitaan aikanaan. Vaali arjessasi kepeyttä ja huumoria.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Menestyksen avaimet ovat jo kourassasi, mutta ihan vielä et pääse sovittamaan niitä lukkoon. Matkassa voi olla mutkia, mutta kunhan pysyt kärsivällisenä, ne eivät vaikuta lopputulokseen. Kuuntele ihmissuhdeasioissa vaistoasi. Se kertoo kaunistelematta, kenen seura on sinulle hyväksi ja kenen vain syö voimiasi.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Olet jonkinlaisella vedenjakajalla. Jotain on jäämässä taaksesi, ja on aika tehdä tilaa uudelle. Prosessi voi nostaa esiin puoliksi unohtuneita asioita, jotka tulee käsitellä, jos mielit päästä niistä lopullisesti eroon. Asiaa ei kannata pelätä eikä siirtää. Huomaat sen olevan hyvin puhdistavaa ja voimia antavaa.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Olet avoin ja solmit vaivatta kontakteja. Ehkä juuri siksi eteesi tuntuukin nyt avautuvan yllättäviä mahdollisuuksia, joihin tarttuminen avaa puolestaan yhä uusia ovia tai tuo elämääsi mielenkiintoisia tuttavuuksia. Ihmissuhteissasi vallitsee harmonia. Jokin aikaisempi väärin­käsitys on mahdollista oikaista.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Tarjolla on nyt sopivassa suhteessa uutta ja vanhaa. Elämäsi on tarpeeksi harmonista ja vakaata, jotta pystyt suhtautumaan avoimesti ja uteliaasti eteen tuleviin yllättäviin tarjouksiin ja tilanteisiin. Et jaksa arvailla muiden aivoituksia vaan haluat, että asioista puhutaan suoraan niiden oikeilla nimillä.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2022 – Arki, raha ja rakkauselämä

Vuosihoroskooppi 2022

Mitä vuosi 2022 tuokaan tullessaan? Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi. © iStock

X