Seuran horoskooppi 31.5.–6.6. – Hyvää syntymäpäivää, Pirkka-Pekka Petelius!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Pirkka-Pekka Petelius viettää 70-vuotissyntymäpäiväänsä 31. toukokuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Pirkka-Pekka Petelius viettää 70-vuotissyntymäpäiväänsä 31. toukokuuta.
Teksti: Paula Joentaus

Seuran horoskooppi ennustaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, näyttelijä ja poliitikko Pirkka-Pekka Petelius!

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Hankkeesi etenevät nyt hitaasti, mutta siinä missä moni arvostaisi leppoisaa tahtia, sinä tuppaat tylsistymään, mikä syö sekä motivaatiotasi että mielialaasi. Hyväksy se, että asiat menevät omaan tahtiinsa ja iloitse siitä, että sinulla on nyt aikaa toteuttaa päähänpistojasi ja tehdä asioita vain huvin vuoksi.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Kesäkuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi kesäkuu 2023

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kesäkuussa 2023 on luvassa. © iStock

Rapu (21.6.–22.7.)

Menossa on seesteinen jakso. Yhteinen sävel kumppanin kanssa löytyy helposti, ja arki sujuu mutkattomasti. Pinnan alla kuitenkin kuplii jo, joten jakson edetessä saatat hyvinkin huomata asenteesi ja aistiesi terävöityvän. Voit ehkä saada houkuttelevan tarjouksen tai haistaa itse jonkin aivan erityisen hyvän tilaisuuden.

Leijona (23.7.–22.8.)

Olet kuin kävelevä tulivuori ja höngit ilmoille ajatuksesi ja tunteesi niin hyvässä kuin pahassakin. Mikäli sinulla on jokin mielekäs projekti, johon kanavoida tarmosi, saat aikaan ihmeitä. Jos taas et löydä energiallesi sopivaa purkautumisväylää, tuloksena voi olla turhaa riitaa tai impulsiivisia tempauksia.

Lue myös: Horoskooppi 2023 – Arki, raha ja rakkauselämä! Lue horoskooppimerkkisi koko vuoden ennuste

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi.

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi. Mitä vuosi tuokaan tullessaan?

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Ilmassa on muutoksen tuulia, jotka kutsuvat sinua kokeilemaan siipiesi kantavuutta aivan uudella alueella. Jokin elämässäsi on nyt tullut tiensä päähän ja kaipaa tilalleen jotain tuoretta. Mielesi voi hyvin, kun tarjoat sille riittävästi haasteita. Liika helppous ja samoina toistuvat rutiinit vain näivettävät.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Jos sinusta tuntuu, että kierrät vain kehää tai etsit turhaan vastausta johonkin kysymykseesi, nyt on hyvä hetki irrottautua vanhoista kaavoista ja tähyillä aivan uuteen suuntaan. Oikeiden ihmisten kanssa hankkeesi etenevät ja saat potentiaalisi käyttöön. Väärien kanssa taas tuntuu siltä kuin tarpoisit suossa.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Intuitiosi toimii hyvänä kompassina tehdessäsi päätöksiä, joten voit luottaa siihen. Jakso lisää turvallisuuden tai vakauden tunnetta elämässäsi. Suhde kumppaniin voi syventyä tai jokin levottomuutta herättänyt asia ratketa parhain päin. Myös asumisen mukavuutta lisäävät muutokset voivat nyt olla mahdollisia.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Sinulla on puhtia ja uskallusta ryhtyä isoihinkin hankkeisiin, mutta saatat innostuksissasi suhtautua liian yliolkaisesti yksityiskohtiin, mistä voi koitua kiusaa myöhemmin. Malta perehtyä sopimuksiin, budjetteihin, käyttöohjeisiin ja aikatauluihin, niin vältyt turhalta harmilta myöhemmin. Seuraelämä kutsuu.

Kauris (22.12.–19.1.)

Jokin suunnitelma tai haave alkaa konkretisoitua. Saatat potea rimakauhua, mutta se on turhaa. Olet valmis koitokseen, ja kykysi riittävät kyllä. Ihmissuhteissa voi syntyä tavallista helpommin jännitteitä. Kun huomaat mustien pilvien alkavan kerääntyä taivaalle, ryhdy toimiin. Avoimuus ja rehellisyys tepsivät.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi 2023 ja Jäniksen vuosi

Kiinalaisen horoskoopin mukaan vuosi 2023 on jäniksen vuosi. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Vesimies (20.1.–18.2.)

Joudut ehkä hieman tasapainoilemaan omien tarpeittesi ja muiden odotusten välimaastossa. Pidä kiinni itsellesi todella tärkeistä asioista mutta ole valmis joustamaan vähemmän tärkeissä. Sinulla on nyt tavallistakin suurempi rehellisyyden ja aitouden kaipuu. Et siedä teeskentelyä tai vilppiä missään muodossa.

Kalat (19.2.–20.3.)

Ponnistelusi jonkin asian hyväksi palkitaan. Olet tavallista käytännöllisempi ja motivoituneempi paneutumaan arkea helpottaviin asioihin. Pitkään rempallaan olleet asiat hoituvat nyt nopeasti ja tehokkaasti. Muiden silmissä olet vastustamaton, ja saat nyt osaksesi varsin paljon romanttissävytteistä huomiota.

Oinas (21.3.–19.4.)

Karismasi on silmiinpistävää, ja suosiostasi kilpaillaan. Itseluottamuksesi on hyvä, joten innostut nyt ehkä kurkottamaan kohti jotain tavallista kunnianhimoisempaa tavoitetta. Kärsivällisyytesi vain jättää hieman toivomisen varaa. Sen sijaan että hoputtaisit hitaampia ja arempia, rohkaise heitäkin uskaltamaan enemmän.

Härkä (20.4.–20.5.)

Asiat, jotka olet käynnistänyt aiemmin, etenevät hitaasti mutta varmasti. Uudet hankkeet kohtaavat sen sijaan isompia tai pienempiä vastuksia ja koettelevat kärsivällisyyttäsi. Vaikeudet kääntyvät kuitenkin voitoksesi, sillä ne pakottavat sinut ajattelemaan asioista luovemmin ja poikivat tärkeän oivalluksen.

Lue myös: Tietovisa! Tunnetko horoskoopit ja tähtimerkkien salat? Tähän kinkkiseen visaan tietävät vastaukset vain todelliset horoskooppigurut!

Tietovisa horoskooppi ja tähtimerkki - oletko taitaja?

Onko sinulla astrologia, tähtimerkit ja horoskoopit hallussa? © istock

X