Seuran horoskooppi 4.1.-10.1. – Hyvää syntymäpäivää, Mari Rantasila!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
horoskooppi Mari Rantasila
Näyttelijä Mari Rantasila 7. tammikuuta vuonna 1963. Onnea Mari ja muut merkkipäiviään viettävät! © Tommi Tuomi/Om-arkisto
Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Mari Rantasila viettää 60-vuotissyntymäpäiväänsä 7. tammikuuta.

Seuran horoskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää näyttelijä Mari Rantasila!

Kauris

(22.12.–19.1.)

Elämässäsi on nyt paljon sälää, mikä vaikeuttaa keskittymistä olennaiseen. Yritä silti löytää hankkeissasi punainen lanka, sillä se auttaa sinua paneutumaan oikeisiin asioihin ja viittaamaan vähemmän tärkeille kintaalla. Vaikka olet ehkä tavallista ärtyisämpi, jakso palkitsee jollain hienolla onnistumisella.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Olet sähäkkä käänteissäsi ja uskallat tarttua eteesi tuleviin mahdollisuuksiin liikoja varmistelematta. Esteeksi saattavat muodostua kanssaihmiset, joiden ajatukset ja liikkeet ovat huomattavasti jähmeämpiä. Niele harmisi ja selitä kunnolla, mihin olet pyrkimässä ja millaista panosta tai tukea heiltä odotat.

Lue lisää: Horoskooppi 2023 – Arki, raha ja rakkauselämä! Lue horoskooppimerkkisi koko vuoden ennuste

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi.

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi. Mitä vuosi tuokaan tullessaan? © Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Sinun kannattaa nyt kuunnella itseäsi viisaampien ja kokeneempien neuvoja etenkin ennen isojen päätösten tekemistä. Oma ajattelusi voi olla liian kapeaa tai yltiöoptimistista, joten hyödyt suuresti muiden näkemyksistä. Henkilökohtainen vetovoimasi on suurta, ja saat nyt runsaasti romanttista huomiota osaksesi.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Elät uusien asioiden aikaa, ja elämänpiirisi on monellakin tavalla laajenemassa. Hankkeesi herättävät kiinnostusta, ja sinun on helppoa solmia uusia tuttavuuksia. Ainoa varoituksen sana koskee ajankäyttöäsi. Kun kaikki sujuu ja moni asia kiinnostaa, saatat yliarvioida voimasi ja aikasi. Älä anna katteettomia lupauksia.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Sinusta voi tuntua siltä, että joudut elämään liikaa muiden ehdoilla ja joustamaan omista tarpeistasi. Liian pitkään jatkuessaan se saa kokemaan, että olet satimessa tai että elät jonkun toisen elämää. Terve itsekkyys pelastaa katkeroitumiselta. Puhu tunteistasi rehellisesti. Tulet kuulluksi ja ymmärretyksi.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Olet luova ja idearikas. Levität iloa ympärillesi ja luot kepeää tunnelmaa sinne, missä sitä kaivataan. Myös romantiikan kannalta jakso on erinomainen, joten sille kannattaa varata aikaa. Saavutat helposti tavoitteesi, mutta et ole nyt erityisen kunnianhimoinen. Teet asioita mielenkiinnosta ja uteliaisuudesta.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Koet nyt paineita, ja ovatpa ne aitoja tai kuviteltuja, ne saavat sinut tuntemaan, että sinulta vaaditaan liikaa. Ihmissuhteissakin voi esiintyä jännitteitä. Saatat epäillä omia tai vastapuolen tunteita ja kyseenalaistaa asioita. Toisaalta nautit keskusteluista ja ajatustenvaihdosta, joten puhumalla asiat selviävät.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Mielenkiintosi kiinnittyy nyt uusiin kohteisiin, ja keskeneräiset hankkeet saavat odottaa. Luovuutesi kaipaa purkautumisväylää, ja olet myös fyysisesti tavallista aktiivisempi ja uskaliaampi. Ihmissuhteissa kannattaa olla vastavuoroinen ja muistaa kuunnella ja kunnioittaa myös toisten mielipiteitä ja tunteita.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Intuitiosi on poikkeuksellisen vahvaa, ja sitä kannattaakin nyt kuunnella, sillä kaikki ei ole sitä, miltä päältä päin näyttää. Olet energinen, päämäärätietoinen ja hyvin vastuuntuntoinen, ja sinua voi hämmästyttää, että kaikki eivät sitä ole. Älä ota toisten laiminlyöntejä tai velvoitteita omalle kontollesi.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Jakso on erinomainen varsinkin ihmissuhteiden kannalta. Tunnut nyt vetävän puoleesi juuri oikeanlaisia ihmisiä, jotka tuovat elämääsi uutta väriä ja laajentavat katsantokantojasi. Samanhenkisessä seurassa huomaat, ettet ole yksin haaveinesi ja ajatuksinesi. Saamasi tuki ja turvallisuuden tunne on tärkeää.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Vähemmän on nyt enemmän. Ilmassa on haasteita ja häiriötekijöitä, joten keskity asioihin, jotka todella haluat tehdä tai joiden tekeminen on välttämätöntä. Usean tehtävän samaan aikaan hoitaminen ei kerta kaikkiaan onnistu. Ihmissuhteissa syntyy helposti väärinkäsityksiä, joten yritä pitää viestintäsi erityisen selkeänä.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Saat aloittaa vuotesi varsin kepeissä tunnelmissa. Kukaan ei nyt pyri rajoittamaan vapauttasi, ja läheisimmissäkin ihmissuhteissa vallitsee yhteisymmärrys ja keskinäinen kunnioitus, joka antaa tilaa hengittää. Saatat nyt innostua toteuttamaan jonkin pitkään vaalimasi haaveen tai keksiä uuden kiintoisan tavoitteen.

X