Seuran horoskooppi 5.10.-11.10. – Hyvää syntymäpäivää, Björn Walhroos!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
© Markku Ulander/LK
Björn Walhroos syntyi 10. lokakuuta vuonna 1952. Hän on horoskooppimerkiltään vaaka. Onnea Björn ja muut merkkipäiviään viettävät! © Markku Ulander/LK
Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Konsernijohtaja Björn Wahlroos viettää 70-vuotissyntymäpäiväänsä 10. lokakuuta.

Seuran horoskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi tuo tullessaan tuleviin päiviin. Iloista merkkipäivää, konsernijohtaja Björn Wahlroos!

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Sinulla on syytä hymyyn, sillä asiat sujuvat nyt toivomallasi tavalla monessakin suhteessa. Jakson pääpaino on ihmissuhteissa. Sinulla on keskeinen rooli niin työ- kuin muissakin yhteisössä, ja otat luontevasti vetovastuun sosiaalisissa tilanteissa. Saat myös osaksesi huomiota ja ystävällisyyttä.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Lokakuu 2022 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi lokakuu 2022

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä lokakuussa on luvassa. © iStock

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Hanke, johon olet panostanut, alkaa tuottaa tulosta. Toisaalta jokin asia, johon olet ollut tyytyväinen tähän asti, ei enää tyydytäkään. Kaipaat dynaamisuutta ja tunnetta siitä, että asiat menevät tavalla tai toisella eteenpäin. Jos et suuntaa energiaasi harkiten, voit panna ranttaliksi vain vaihtelun halusta.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Eteesi saattaa tulla jotain odottamatonta, joka pakottaa sinut muuttamaan suunnitelmiasi tai taktiikkaasi, mutta älä edes leikittele ajatuksella lyödä hanskoja tiskiin. Kaikkia kortteja ei ole vielä katsottu, ja sinulla riittää varastossa virtaa ja ideoita. Jos oma uskosi on vaarassa horjua, tukeudu luottoystäviesi apuun.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Olet tasapainoinen ja analyyttinen. Näet asiat, jotka elämässäsi ovat hyvin – mutta myös ne asiat, jotka voisivat kenties olla paremminkin. Niitä kannattaakin nyt tarkastella lähemmin, sillä jakso sopii mainiosti niin pienten kuin isompienkin korjausliikkeiden tekemiseen. Ihmissuhteissasi vallitsee mutkattomuus ja luottamus.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Olet sanailun ja leikinlaskun mestari, ja moni viehättyy hauskasta seurastasi. Joku saattaa nyt nähdä myös pintaa syvemmälle, huomata siellä piilevän vakavasti otettavan potentiaalisi ja pyytää sinua mukaan hankkeeseensa. Jakso sisältää monia pieniä onnenkantamoisia, jotka kannattaa hyödyntää viipymättä.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Alat olla lähellä läpimurtoa, joten älä anna periksi, vaikka asiat tuntuisivatkin hankalilta. Jos jokin ihmissuhde on tuottanut päänvaivaa, nyt yhteisymmärrys on helppoa saavuttaa ja kipeätkin asiat mahdollista ottaa käsittelyyn ilman turhaa draamaa. Jokin rahaan tai omaisuuteen liittyvä asia vaatii päätöksiä.

Oinas

(21.3.–19.4.)

On tärkeää, että pysyt luottavaisena ja ympäröit itsesi henkilöillä, jotka antavat sinulle energiaa sen sijaan että verottaisivat sitä. Sinussa on potentiaalia, joka pyrkii nyt pintaan. Ole valmiina ottamaan se käyttöön. Siinä vaaditaan ehkä hiven rohkeutta, mutta olet enemmän kuin valmis uusiin haasteisiin.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Olet yhteydessä sisimpääsi ja teet ratkaisusi mieluummin vaistoihisi kuin järkeen tai muiden mielipiteisiin nojaten. Kunhan pysyt uskollisena omille arvoillesi, kaikki meneekin hyvin. Et tunne tarvetta selitellä valintojasi muille. Jokin oivallus tai läpimurto voi osua tähän jaksoon ja muuttaa suunnitelmiasi.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Joudut ratkomaan jotain ongelmaa tai kiistaa. Älä provosoidu vaan pidä pää kylmänä. Joudut näkemään vaivaa ja etsimään uusia lähestymistapoja, mutta lopputulos on sen arvoinen. Ihmissuhteissa puhaltavat suotuisat tuulet. Saat itse arvostusta ja osoitat sitä muille. Teot puhuvat puolestaan sanoja selkeämmin.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Kärsivällisyys ja nöyryys ovat ne työkalut, jotka kannattaa nyt ottaa käyttöön. Asiat eivät ole sitä miltä vaikuttavat, ja totuus tulee esiin pikkuhiljaa. Saat neuvon, joka ei ehkä ole sinulle mieleen, mutta osoittautuu kullan arvoiseksi. Ole avoin ja valmis muuttamaan mieltäsi ja toimintaasi tilanteen vaatiessa.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Ole rehellinen muille mutta ennen kaikkea itsellesi. Jos olet suostunut johonkin, joka ei tunnu hyvältä tai vastaa odotuksiasi, sano se. Marttyyriksi ei kannata ryhtyä eikä sitä kukaan sinulta odotakaan. Ryhtisi suoristuu ja olosi kohenee, kun otat taas ohjat omiin käsiisi. Jokin rahaan liittyvä asia selviää.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Mikäli olet vellonut liikaa menneissä, nyt on aika keskittyä nykyhetkeen. Olet ammentanut oppia sekä hyvistä että ikävistä kokemuksista, joten voit olla kiitollinen molemmista ja jatkaa viisastuneena eteenpäin. Olet tavallista fyysisempi ja aistillisempi ja kosketuksissa tarpeisiisi. Rikas ja antoisa jakso.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi ja Tiikerin vuosi 2022

Tiikerin vuosi alkaa. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2022 – Arki, raha ja rakkauselämä

Vuosihoroskooppi 2022

Mitä vuosi 2022 tuokaan tullessaan? Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi. © iStock

X